Klar!

Jag är klar med den nya designen nu. Vad tycker ni? Själv blev jag nöjd. Men jag vet inte om jag ska ha en såkallad "Om mej" eller några bilder i menyn men jag får se. Här snöar det igen. :( Aja, hoppas det blir fint snart så det smälter! Imorgon ska jag till badhuset med Saga, Maja och Mimmi! Det blir skoj! :D
Jag struntar förresten i gitarren idag för jag har inge lust och orkar inte... "/
Här får ni en gammal bild!

Fotograf: Jag | Kamera: Min gamla digital kamera

Saknar sommaren! Då kan man ta så fina bilder!
Ska äta nu.
/ Ida ♥

Design

Hej! Nu är jag hemma igen efter en dag i skolan + utvecklingsamtal. :) Men jag började på en ny design igår kväll som förhoppningsvis blir klar idag. ;)
/ Ida ♥

All star - Slitna converse...



Fotograf: Jag | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 14-42mm

Nu drar jag till skolan, bloggar mer ikväll!
/ Ida ♥

Hemma!

Hej alla! Jag bloggade inget igår för jag typ fixade med en ny design m.m. Men Moa bloggade ju förut. Jag är iaf hemma från det där mötet nu. Det var väll kul, förutom att det var lite tråkigt i början. Men det roliga var att jag + väldigt många fler, fnissade jätte mycket. Men jag ska göra mina läxor nu!

Söta! :$
/ Ida ♥

moA gästbloggar'

tjenare, just nu så sitter jag här hos ida, och typ inte gör någonting.
vi ska väl typ snart ta och äta någonting och sen fara upp till skolan för nått jävla möte inför 7;an ;)
hahhaa, förut så sjöng jag och ida singstar'ABBA' och det gick ju lixom kanon ! (Y)
men men.. det var roligt att göra ett litet inlägg här och ida är jätte glad för det , hihihihihihihihih för jag e så gullig :D
fast nu ska vi kila ut till köket och äta lite, ni får ha de superbra nu när jag drar.

TJINGELING :D


/MMMMMMOA'



Snö...

Hej, jag ska snart dra till skolan men först ska jag bara berätta att det snöar jätte mycket ute... :( Jag försökte ta lite bilder men det syns typ inte att det snöar men jag lägger upp en bild ändå. :)

Fotograf: Jag | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 14-42mm

Vet att bilden är hur dålig som helst...
Men nu måste jag ta på mej ytterkläderna och gå ut i snö vädret.
/ Ida ♥

Godnatt

Jag är ledsen men jag hinner inte bolgga mer ikväll, jag försökte ta lite bilder men de blev bara dåliga... Sen måste jag plocka undan lite i rummet och så. Men vi hörs imorn! Godnatt. :)

Hehe, tyckte bilden passade bra men...© Kopiera den inte!
/ Ida ♥

Dåligt

Hejsan. Jag har nyss ätit efter träningen. Men om ni undrar varför jag inte bloggat nått idag förren nu så var det för att jag har gjort matte och vart med Becca. Men jag ska duscha nu så sen får ni nog lite bilder för jag hinner inte ta kort nu för jag blir så trött på kvällarna ochi det är jobbgare att duscha en att ta 2/3 kort. ;)
/ Ida ♥

grått...

När jag var ute och fotade så var det jätte tråkigt och grått ute, men nu snöar det?! ;o Jag som hoppades på vår!





Fotograf: Jag | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital E-450

© Copyright på bilderna!
/ Ida ♥

mammas blommor

Hejsan! Jag kom hem från karlstad typ kl 3 eller nått. Sen har jag inte gjort så mke. Nyss så gick jag ut och tog kort, dels på mammas nya blommor! :D


Fotograf: Jag | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 14-42mm

© Copyright på bilderna!
Resten av de foton jag tog ute kommer i ett annat inlägg.
/ Ida ♥

Drar till karlstad!

Hej bloggen! Idag följer jag med mamma och pappa till Karlstad. Vi får se vad om jag kommer hem tomhänt eller inte. :) Så uppdateringen kommer inte bli den bästa...
/ Ida ♥

Kvälls-sol!





Fotograf: Jag | Kamera: Olympus E-450 + Zuiko Digital 14-42mm | Redigering: Jag

Det blev inte så att Maja och jag åkte ner till hamnen och tog kort så jag gick upp till backen ovanför mitt hus själv och tog kort ist. :)
/ Ida ♥

Kommentar:

Till Ellen: Joo, hennes gamla blogg blev hackad så hon tog bort den men jag trodde du menade den nya: www.behindthecanon.blogg.se
Sen var det en till som hade kommenterat som jag tror fattar att detta är till just den personen: Om du inte gillar min stil eller mina foton så sluta läs min blogg? Förresten skulle jag bara ta bort dom gula ikonerna som blev när man gjorde en smilis men inte sluta göra smilisar för då blir det ingen rolig blogg tkr jag, men om inte du tycker det så sluta läs!?
/ Ida ♥

Hos maja

Hejsan. Ledsen att jag inte bloggade nått igår med det var bara för att jag inte hade tid med det. Men här kommer hela gårdagen iaf... Först var det skola, typ matte-dag eller nått, sen gick jag hem och duschade och packa för vid fyra åkte jag hem till Maja och vi typ åt lite, titta på tv och sen åkte vi ner till lidl och handlade chips och godis. Efter det var vi typ tvugna att göra en hel påse av allt godis för vi köpte en stor påse med små påsar inuti. Sen kl 7 åkte vi hem till Saga på cykeln men aa kedjan hoppade m.m så det blev lite krångligt men det gick ändå. Och hos Saga var ju Becca också så vi åt tacos och hade det  allmänt mysigt alla vi 4 tjejer! :D Sen sov ju jag hos Maja så vi ska snart äta frukost. Sen ska vi ta kooort!!! :)

Bild sen i sommras tagen med Majas digital kamera.
/ Ida ♥

Inga bilder

Hej bloggen. Idag var det prov på skolan och vet ni? :o Jag fick alla rätt! :D Så jag är jätte nöjd. Efter skolan var jag med Maja och sen åkte jag till gitarr lektionen. :) Just nu längtar jag mest tills imorgon, jag ska sova hos Maja då men innan det ska hon och jag äta middag, dricka coola och käka chips och godis hemma hos Saga som kommer ha Becca hos sej som ska sova hos henne! :D Så alla vi fyra kommer ha väldigt roligt!
Just nu är det så att jag har ingen inspiration alls och kan inte ta kort för jag vet inte vad jag ska ta på och alla blir så dåliga så just nu får ni nöja er med bilder som inte är tagna idag men ändå sådana som ni inte har set. :)

Foto: Ida (jag) | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 14-42mm

Kopiera inte bilden sötisar!
/ Ida ♥

Haha!

Jag fick en kommentar där det stod att Ellen ville att Maja skulle börja blogga mer, och du har tur! Hon ska blogga nu för hon är facktiskt hemma hos mej och leker modell! :D
/ Ida ♥

Pluuuuugg!!!

Jaa, rubriken talar för sej själv. Matte läxa till imorgon  (men det är okej att lämna in den på torsdag) , grammatik prov i svenska imorgon, engelsk läxa till på torsdag och NO prov på torsdag. Jaa, fullt upp. Därför har jag inte hunnit tagit några kort idag för det ända jag har gjort är att pluggat. Kanske inte hinner blogga lika mycket på vardagarna som på helgerna för det är rätt mycket i skolan just nu och jag är en sådan person som blir trött rätt tidigt på kvällen. Men jag gör så gott jag kan.:)
Slänger in en gammal bild som inte är tagen idag:

Foto: Ida (jag) | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 14-42mm

Bloggar mer imorgon om jag hinner och orkar!
/ Ida ♥

Bytt om

Hej bloggen. Idag slutade vi kl 14.40 och då gick jag hem och åt lite och kollade på tv. Och nyss så bytte jag om till träningen. Jag ska lägga in min nya header nu med, blev facktiskt rätt nöjd denna gång. :)

Foto: Maja | Kamera: Canon eos 1000d | Modell: Jag!

/ Ida ♥

Header

Jag håller på med en ny header igen för den jag har nu är jag inte så nöjd med. Den jag håller på med kommer vara lite typ "busigare" om man kollar på vilken bild jag har använt och klippt ut på mej själv. ;)
/ Ida ♥

Fåglar (stugan #3)






Foto: Ida (jag) | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 40-150mm

Äntligen är alla dagens bilder uppladdade på bloggen! :D
Nu ska jag dammsuga mitt rum, och sen kl 20.00 ska jag titta på solsidan. ♥
/ Ida ♥

Boss i snön! (stugan #2)








Foto: Ida (jag) | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 40-150mm

Hehe, Boss (mormor och morfars hund) sprang runt och lekte i snön och det tyckte jag vore lite härligt om man fick med på en bild men som ni ser var det inte så lätt om man kollar på hur suddiga bilderna blev. ;)
/ Ida ♥

Vänern (stugan #1)



Foto: Ida (jag) | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 40-150mm

Vi stannade på vägen till stugan vid "bagge-berget" så att jag fick ta lite kort. :)
/ Ida ♥

Bloglovin

Har skaffat bloglovin! Följ gärna min blogg!
/ Ida ♥

M.a.j.a





Foto: Ida (jag) | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 40-150mm

/ Ida ♥

Hästar #2

Hejsan! Jag kom hem för typ en timme sen eller nått och det blev väll lite bilder. Men ni får räkna med att det kommer komma inlägg, efter inlägg, efter inlägg. För jag kan ju inte lägga upp en bild på t.e.x Maja och en bild på en häst i samma inlägg för då blir det ju fel på kategorin. Så det förklarar min väldiga uppdatering ifall ni undrade.








Foto: Ida (jag) | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 40-150mm

/ Ida ♥

Hästar #1

Nu har Maja åkt hem och snart ska jag följa med mormor och morfar till deras stuga och ta lite kort där. Men vi blir nog borta ganska länge så uppdateringen kommer inte vara på topp. Men förut gick Maja och jag en liten promenad och det blev jätte många fina bilder. Jag tog mest kort på hästar och några av bilderna kommer upp nu!






Foto: Ida (jag) | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 40-150mm (det stora)

Resten av bilderna jag tog kommer komma upp kanske senare eller under veckans gång. ;)
/ Ida ♥

Godmorgon

Hejsan! Idag ska jag väll inte göra nått specielt, typ göra matte läxan så slipper man göra den under veckan. Maja och jag ska snart typ städa/bädda i mitt rum för hon sov ju hos mej. :)
Men här kommer det lite bilder jag tog på henne igår:



Foto: Ida (jag) | Kamera: Canon Eos 1000d (majas kamera) | Objektiv: EF-S 18-55mm | Modell: Maja

/ Ida ♥

Statistiken!

Min statistik har blivit betydligt bättre! :D
Just nu sitter jag och Maja här och är lite flum! Vi är övertrötta och har druckit för mycket dricka så vi skratta typ åt allt? Men idag har det iaf blivit lite bilder som kommer upp under natten eller imorgon. :)

Foto: Ida (jag) | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 14-42mm | Redigering: Ida (jag) | Modell: Maja

/ Ida ♥

Header

Nu är äntligen headern klar! Hiss/Diss?
/ Ida ♥

Här kommer bilderna




Foto: Ida (jag) | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 14-42mm | Redigering: Ida (jag)

/ Ida ♥

Hemma

Hej bloggen! Nu är jag hemma igen efter att ha varit och kollat på cykel. Jag tog lite bilder förut också som kommer upp i ett annat inlägg, men en bild kommer nog upp här nedanför. Nu ska jag snart äta lunch och sen vid 14.00/14.30 ska vi hem till mormor och morfar.

Foto: Ida (jag) | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 14-42mm | Redigering: Ida (jag)

Lägger upp resten av bilderna sen!
/ Ida ♥


Godmorgon

Hej! Jag har nyss ätit frukost och lite så, snart ska jag ta på mej och göra mej iordning och sen damsuga i mitt rum och efter det blir det nog att åka och kolla på cykeln. Sen vid eftermiddagen ska jag ju va med Maja, hon ska ta en/flera bilder på mej som jag ska ha på min nya header för den jag har nu är bara tillfällig. Det är väldigt fint väder ute också så jag går nog ut och fota strax. :)

Foto: Ida (jag) | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 14-42mm

Denna bild blev inge bra för jag skulle igentligen haft det stora objektivet. "/
/ Ida ♥

Klar

Nu är jag klar med allt på designen utom en grej som jag fixar imorgon. Då ska jag först på förmiddagen åka med mamma och pappa och kolla på en ny cykel åt mej för jag fyller snart år. Och sen vet jag inte, men på kvällen ska Maja sova här så det är bäst att jag går och lägger mej snart! Idag var jag iaf med Rebecca. Vi hade kul. Men vi tog lite bilder på en teckning som vi gjorde som kommer upp nu. Inte för att bilderna är värda att lägga upp på en fotoblogg men jag hade inga andra nytagna bilder.



Foto: Ida (jag) | Kamera: Olympus E-450 | Objektiv: Zuiko Digital 14-42mm | Redigering: Ida (jag)

Men nu ska jag gå och ta bort sminket m.m så godnatt!
/ Ida ♥

Follow on Bloglovin