~

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup+

Grått och tråkigt ute så inte så lätt att få bra bilder... Men man kan ju fota inne också, men det är inte lika lätt när allt är sämre, ljuset, färgerna, allt. Men tänkte försöka mej på att ta droppbilder sen, som inte ska se ut som amatör bilder. Önska mej lycka till ;)

Är med i veckans blogg!

Jag är med i veckans blogg hos denna sötnosen! ;)

Höstlov!

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup+8

Tjenare!
Är lediga hela veckan nu, höstlov! :D Har inte så mycket at blogga om förutom att mitt internet funkar igen och att jag var ute och fotade förut. Så det kommer lite bilder senare. Ha det bra så länge!

ingen bloggning pga...

...att min dator inte funkar typ. Internet krånglar och igår kom jag inte in på Google fast jag hade internet?! Så då vet ni varför det är dålig uppdatering.

Lövhög

Olympus E-450 + 14-42mm     Bristpårubrik...

Hej!
Bra dag i skolan idag, massor med fika sissta timmen av lärarna! Bullar, bakelser och marängswich! Det var sjukt gott! Nyss duschat och ska sätta mej lite vid tven snart, skriver mer imorn. :)

Blåbärsmuffins!

Olympus E-450 + 14-42mm

Tjenare!
Idag var det tråkig skoldag som vanligt. Haha, fast SVT var på vår skola och filmade ett repotage om demokrati och politik elr nått. Så vissa är med på SVTplays hemsida! Fast inte jag som tur va, för våran lärare hade sagt att vi skulle prata med politiker på so lektionen fast då hade ju dom åkt redan! Och när jag kom hem så bakade jag lyckade blåbärsmuffins. Min dag lite kort sådär, men uppdaterar mer imorn!

* klick *

Klicka HÄR tack! :)

Träning

Bild tagen av webbcam.
Hej!
Drar på träning om några minuter, ingen lust med det för har spanskaläxa imorn som jag inte har tränat på... Och jag är trött och lat.

Landet

Olympus E-450 + 40-150mm

Lite spontana bilder från promenaden, blev ju inte så "bra" bilder, men men...
Nu ska jag ta en dusch innan jag blir för trött och inte orkar, för då måste jag göra det imorgon bitti vilket är ännu jobbigare...

En liten fotopromenad

Har inte vart så bra uppdatering här under några dagar men ska ut o gå med mamma sen i det fina vädret, och kameran ska med så bilder kommer senare under dagen!

Kalla morgon

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8

Tjenare!
Lite bilder jag tog imorse mitt i all stress. Börjar bli rätt kallt ute nu... Iallafall på morgonen sen på dagen regnar det jämt, tråkigt säger jag bara. Fast kylan är ju rätt mysig. Ska sluta babbla nu, ksk hinner med ett/några till inlägg ikväll för blir ingen träning. Mina ben är döda efter träningen igår, så...

nail polish

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8

Hej!
Är lite död nu efter träningen... Men nu ska jag typ städa klart mitt rum och efter det blir det sängen, skönt!

Läsa tills jag däckar

Tänkte lägga mej här i min sköna säng och läsa tills jag somnar ifrån tidningen. Mysigt, men skriver mer imorn, hann bara bli ett inlägg idag för hängde med Maja hem efter skolan idag och så... Men godnatt! :)

V.Ä.N.N.E.R #2

Olympus E-450 + 40-150mm / LH-61D

Överlycklig!

Haha, en gammal bild som passade in för att jag ser rätt glad ut på bilden!
Men vet ni? Att mitt filter (closeup +8) satt ju fast på mitt lilla objektiv, men pappa fick bort det med hjälp av en tång! Han tänkte igentligen ta sönder det så att vi inte behövde köpa ett helt nytt objektiv men inget gick sönder så nu kan jag använda det lika mycket som förut! :D

V.Ä.N.N.E.R

Olympus E-450 + 40-150mm / LH-61D

Hej!
I lördags träffade jag Moa och Thea. Vi var nere på stan och cyklade runt typ överallt. Men det blev väldigt många bilder. Och mer kommer. Nu ska jag byta om och sedan blir det träning!

Sämst

Två bilder som är jätte gammla, som jag har glömt bort.... hehe. Men är sämst på att uppdatera bloggen. Försöker men tiden räcker inte till. Va på träning idag o är helt slut så ska sova nu, haha. Gonatt!

pluggg.....


Olympus E-450 + 14-42mm / closeup + 8
Hej.
Har inte bloggat på några dagar... Men ska bli bättre. Imorn är det marken så jag vet inte om jag hinner blogga... fårse. Men nu ska jag plugga till svenska provet vi har på torsdag! Usch...

Stan

Tubhalsduk för 120 kr från intersport
Stickad tröja för 399 kr från Jc
Innerskor för friidrotten och idrotten i skolan för 600 kr från intersport

Detta fick jag med mej hem från stan! :D

Yellow

Olympus 450 + 14-42mm / closeup+8+4

Tjenare!
Idag är det fredag, gud vad skönt! Jobbig dag i skolan idag, har varit jätte trött hela dagen och så var det matte sissta lektionen och innan det var det läxförhör...
Men nu är det helg och två dagar på sej att vila ut!

In the sun

Olympus E-450 + 40-150mm

Godmorgon!
Tog denna bild för typ tio minuter sedan, blev rätt nöjd med den faktisk och den är helt oredigerad. Ska cykla till skolan om några minuter men vi har sovmorgon idag så jag slängde in ett litet inlägg. :)

Orientring

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup+8+4

Två bilder sen i lördags... Idag hade vi nån tävling på hela skolan i orientring och 9a vann och det var ju bra för vi är i samma arbetslag som dom. Och våran klass kom först av alla 7:or... Och jag o moa kom först in av våran klass! :D Så bra gick det ju!

Hmm...


Smått charmig bild, tagen med skoldatorns webcam. Sitter iaf och pluggar och det åker in på ena sidan och ut på den andra... "/ Så ingenting fastnar just nu, men har så tråkigt så slängde in ett onödigt inlägg!

Live love laugh

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup+8

Bilder sen i fredags

Olympus E-450 + 40-150mm / LH-61D

Lite smått dåliga bilder sen i fredags...
Nu blire att plugga på provet vi har imorgon, fattar inte ett skit så vi får se hur detta kommer gå.

instagram

image description
Följ mej på instagram! Heter iidasfoton :)

Designen är klar nu och blev inte alls nöjd, men så kan det va.

Follow on Bloglovin