Tumblr

Fastnat på denna hemsida --> http://teenagerposts.tumblr.com/
Så mycket som stämmer in på sej själv!

Underbart

Olympus E-450 + 14-42mm Asså vad händer med blogg.se? Bildkvalitén blir sämre när man laddar upp den på deras hemsida!?
Underbart med lov!
Sovmornar och soliga vårdagar!♥ Åh vad härligt det är just nu, ingen skola och alldeles perfekt väder. Har inte bloggat på några dagar nu men nu är jag tillbaka! Hoppas ni har det bra! :)

------------------------------------------------------------------------------------

Olympus E-450 + 14-42mm


Tjo!

Olympus E-450 + 14-42mm + closeup +8+4 Lite grönt i rabatten, redan! :o
Hej! :)
Det är typ vår här och har varit det i några dagar nu, i torsdags (tror det var då) hade vi varmast i sverige... Solen skiner, nästan all snö är borta och det är + grader! Gud vad härligt, går väll antagligen ut och fotar snart. Ha en bra söndag!

Slapp lördag

Oylmpus E-450 + 14-42mm
Hejsan!
Det lär blir lite dåligt med bloggning framöver med tanke på att jag måste använda min gamla dator som är så fruktansvärt seg att man hellre gör något annat... Men jag ska försöka med ett inlägg om dagen! Idag har jag läst hela förmiddagen och ska väll snart fortsätta med det, senare ska vi hem till mormor och morfar för att äta där. Hur ser eran lördag ut? :)

Otur...

Olympus E-450 + 14-42mm
Hej!
Jag bloggade inte igår pga en olycka... Jag och William skulle precis gå till skolan när jag kom på att jag hade glömt mina spanskasaker hemma så jag tänkte gå ner och hämta dom och jag halkar i backen. Min axel hoppar urled och det gjorde svin ont men den hoppade tillbaka av sej självt, men jag går ju hem igen och pappa sätter på skoldatorn som är helt förstörd. Jag var hemma en stund innan vi åkte till skolan. Senare under dagen fick jag bara ondare och ondare i armen och idag är jag hemma från skolan för att typ "vila" den. Sjukhuset sa att jag skulle få göra en röntken framöver för att se att allt ligger rätt till... Ja, snacka om otur. Först mobilen och nu datorn och min arm. Men hoppas att ni har det bra iallafall! :)

In the kitchen #2

Olympus E-450 + 80-300 / stativ nanomax250

Mössa och rosa naglar

Olympus E-450 + 14-42mm
Nej men hejsan!
Ja, nu fick ni se min mössa som jag har stickat i slöjden och mina nya målade rosa naglar. Har inget att skriva så ni får ha det bra! :)

Skolan...

Olympus E-450 + 14-42mm
Godmorgon!
Äter fruksot just nu och drar till skolan snart, ha en bra dag så uppdaterar jag när jag kommer hem! :)

Crasch!

Olympus E-450 + 14-42mm
Jaa ni!
Såhär går det när man har kamera, stativ, dator, usb, kamerasladd, nycklar och en telefon i handen medans man försöker få tag på nycklarna när man ska låsa upp skåpet. man tappar mobilen i golvet och tror att den har klarat sej som den alltid brukar göra men NEJ. Man får en hjärtattack och inser att glaset har spruckit. Får byta glas, sätta på helikopter plast, inte ha det nya jeans skalet (det rosa som jag har på bilderna skyddar bättre) och vara försiktigare.

Recept

Det var någon som ville ha recept på smoothien.. Det är inte mycket av recept men visst!
Vi har "potionsspåsar" som man kan köpa på Ica, det heter typ smoothiepåsar eller nått.
Man tar en påse (bären ligger i påsen, man kan välja vad man vill ha men jag gillar banan och jordgubb bäst) och lägger in den i mikron på 30/60 sekunder.
Häller sedan i 1½ / 2 dl vaniljyoghurt i en mixer. Lägg i bären och kör mixern tills det inte finns några klumpar kvar, om du vill ha den rinnigare så kör längre! :)
Observera att detta är till EN person, ska du ha till två personer tar du två påsar och mer vaniljyoghurt!
Sedan är det klart att servera!
Man kan sälvklart göra med lösa bär, då antar jag att man tar en dl bär och två dl yoghurt eller nått sådant, om det blir för surt så tar man bara i lite florsocker!

In the kitchen

Olympus E-450 + 80-300mm / stativ nanomax250
Godkväll!
Oj vad massa bilder ni fick nu! Tog kort på hemkunskaparna idag, ett projekt vi gör i bilden. Blev massor med bilder, kommer säkert visa er fler! Just nu sitter jag i soffan och tittar på Familjen Annorlunda. Ni får ha det bäst!

Smoothie

Olympus E-450 + 14-42mm
Har haft fullt upp idag, inte haft tid att blogga..
Kommer inte blogga mer idag heller så ni får ha det bra!

Mysiga lördag ♥

Olympus E-450 + 14-42mm
Gokväll!
Ikväll ska jag bara mysa och titta på melodifestivalen, ha en mysig lördagskväll!

Finished with the design!

Är sjukt nöjd med min nya design! Mycket finare och fräschare än den rosa.. Vad tycker ni? :)
ps. Ser ni den inte? Tryck på F5.

Godmorgon!

Olympus E-450 + 14-42mm
Godmorgon!
Försökte vara lite kreativ förut... Ja, resultatet blev ju skit men jaja. Idag är det jätte dåligt väder och just nu känner jag bara för att vara hemma hela dagen och typ kolla på film. Uppdaterar mer om en stund!

Summer feelings!

Olympus E-450 + 80-300

Hittade några bilder från i somras när jag, Maja, Maja och Mimmi var och badade, hade helt glömt bort dom men dom kom fram när jag satt och tittade igenom massa bilder. :) Jag läntar verkligen till sommaren nu, det värsta är att snön har kommit NU till oss. Den kunde ha kommit i julas men nej, den envisas att komma just vi den här tiden när man har tröttnat på vintern!

It's friday, friday!

Olympus E-450 + 80-300
¡Hola chicas y chicos! Grym på spanska eller vad!?
Idag är det FREDAG! Ifall ni inte visste det... Har riktig bolgglust, dock inga nytagna bilder. Måste bara berätta att idag gjorde jag en god gärning! Jag och Maja hjälpte en gammal gubbe som hade fastnat med sin rullstol i snön, det ni! Ha en trevlig fredagskväll, kan också passa på att skriva att jag håller på med en ny design! :)

Frulle!

Olympus E-450 + 14-42mm
Godmorgon!
Åt frukost för en stund sedan och nu sitter jag och stirrar på det värdelösa programmet Toddlers & Tiaras, kan inte sluta kolla... ^^ Super fint väder idag, kanske går ut en stund sen. Men ni får ha en bra dag, ni som inte har studiedag också förstås! :)

Hemma idag...

Oviktig och tråkig bild. Men det har snöat jätte mycket inatt och idag så vad annars ska man ta kort på om inte snön?
Hej!
Bloggade inte igår, kom hem från säfsen runt 18.00 och sedan mådde jag dåligt resten av kvällen så jag gick och la mej rätt tidigt och somnade nästan direkt. Idag var jag hemma från skolan... Hade en hals som gjorde svin ont imorse, lite senare fick jag sjukt ont i magen men nu mår jag bättre, mådde ju inte helt okej igår heller. Imorgon har vi studiedag, vet inte riktigt vad jag ska göra då, men hittar väll på nått! Ha en fortsatt trevlig Alla Hjärtans Dag! ♥

Länkbyte!

Klicka HÄR eller på bilden för att komma till denna grymma tjejs blogg!

Winter Wonderland #2

Olympus E-450 + 80-300
Kollade på Kontoret för en stund sedan...
Detta blir sissta inlägget för idag, tänkte ta av mej kläderna och ta på mej myskläder och lägga mej framför tvn och ha det bra tills jag går och lägger mej. Godnatt! ♥

Packa...

Med detta underbart goda godis, tre bullar, två mackor, en flaska saft och en termos fylld med varmchoklad + att vi får grillkorv (eller nått!?) av skolan tror jag nog att jag klarar mej i skidbacken! Ni får önska mej lycka till, ska åka slalom för första gången i mitt liv i en timme och sedan åka pulka! ;) Nu ska jag typ packa ihop allt tills imorn så att jag slipper göra det imorgonbitti. Måste gå upp jätte tidigt, bussen från skolan går kvart i 8 och vi ska helst vara där halv. Men skriver mer senare!

Winter Wonderland

Olympus E-450 + 14-42mm



Olympus E-450 + 80-300

Sunday!

Olympus E-450 + 14-42mm - Förra vintern.
Godmorgon gottfolk!
Idag är det super fint väder ute, strålande sol och snö. Så efter jag har städat rummet och följt med mamma och handlat så ska jag ut och fota. Är fortfarande lite förkyld, men bättre idag. Förutom att ögona rinner så det ser ut som jag grinar. Men jag har bestämt att jag ska med till Säfsen imorn med skolan iaf, bara för att jag aldrig har åkt slalom. Haha, ha en bra dag! :)

Melodifestivalen...

Google bilder..
Vad tycker ni om finalisterna?
Det var dom bästa som gick vidare, tycker iaf jag, nackdelen att Ulrik är med är att alla tjejer får spel och spamar facebook.

Curly

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ nanomax250
¡Buenas noches!
Mormor, morfar och deras goa hund kom hit en stund förut. Efter det kände jag för att locka mitt feta hår som jag snart ska tvätta. Sedan tänkte jag stirra på melodifestivalen, ha en mysig kväll alla! :)


Jocke!

Världens sötaste! ♥


Godmorgon!

Olympus E-450 + 14-42mm
Godmorgon!
Hittade en bild från i somras som jag har visat er förut fast oredigerad, längtar till sommaren då man kan ta sådana hära bilder!
Blev inget inlägg igår, var på skolan till kvart i tre och sedan hängde jag med Moa resten av dagen. Idag blir det att ligga i sängen och kolla på film eller nått, snoret rinner, huvudet gör ont, hostar och nyser gör jag också. Hoppas ni får en bra lördag! :)

Tjenare!

Olympus E-450 + 80-300
Hejsan!
Min dag har varit okej, somnade i soffan förut fast jag egentligen skulle plugga till ett svårt NO prov vi ska ha imorgon fast jag tror det kommer gå ganska så bra. Har inga nya bilder just nu, har dock märkt att jag har massor med gamla oredigerade bilder som ni inte har sett... Men imorgon kommer jag inte hinna blogga så mycket för om jag inte missuppfattat det hela så ska jag, Moa och Becca köpa en dubbelpulka. Vi ska ha den på måndag när vi åker till Säfsen med skolan. :) Får se om jag bloggar mer ikväll, annars får ni ha det bra!

Sovmorgon!

Olympus E-450 + 80-300mm / stativ nanomax250 Hittade en bild från i vintras!
Godmorgon!
Ska packa ner datorn nu och sedan gå till skolan, ha en bra dag!

HAHAH

Någon som kan säga mej varför det alltid är dom fula bilderna som visas på facebook!?
För typ tre veckor sedan var det också en as ful bild där jag gör någon grimasch eller nått. Och det värsta är att man kan ju välja vilken bild man vill ha, men om man gör det så står det bara "Ida har delat med sej av en länk" så kommer alla gånger då jag har delat med mej av länken och då kommer den där fula bilden JÄMT överst! Borde sluta lägga upp fula bilder. :|

Kalla sverige

Olympus E-450 + 80-300 / stativ nanomax250
Tur att det håller på att bli varmare!
För jag klarar inte av att gå till skolan i 15 minus grader. Idag var det inte alls så kallt, 3 minus imorse. Men jag tycker synd om dom i norr som har 35 minus. Tur att jag bor i Värmland! :) Tänkte plugga lite NO idag efter skolan men jag glömmde det i skåpet fast jag tänkte på det 5 minuter innan jag skulle hämta allt. Så istället ska jag plocka lite i rummet och sedan sätta på ett avsnitt av Gossip Girl. :D

SO nu, kommer hem snart!

image description

Viktigaste målet på dagen

Olympus E-450 + 14-42mm
Godmorgon!
Gillar inte riktigt frukost, speciellt inte när det inte finns nått hemma så att man måste tvinga ner yoghurt utan müsli till. Men jag klarar mej inte utan frukost. Måste börja ta lite mer kort på mat för framöver på bilden så ska jag ta kort på maten som hemkunskaparna gör, vi ska göra en receptbok eller nått. :) Ni får ha en bra dag!

Godnatt! ♥

Nu blir det att lägga sej i sängen och läsa och lyssna på musik, godnatt!

Hello!

Olympus E-450 + 80-300mm / stativ nanomax250 (onödigt suddig bild)
Tjenare alla glada!
Hann inte blogga igår, var sjukt trött och hade inga bra bilder som var redigerade och klara. Idag dröjde det ju också med ett inlägg men det var för att jag hängde med Moa hem efter skolan och hade det trevligt (vi tjockade oss med blåbärspaj och chipps och till detta passade Gossip Girl perfekt!). Hoppas ni har det bra, nu ska jag hänga upp en tvätt och sedan bara ta det lugnt. :)

Fish tales

image descriptionLigger just nu och nördar det underbara spelet fish tales. Är sjukt trött och antar att jag snart däckar i mormor o morfars soffa. Men om inte hörs vi senare!

Godmorgon!

Bild på mitt nyklippta hår.
Godmorgon!
Blev inga inlägg igår för jag gick till Maja direkt efter skolan och när jag kom hem så nördade jag Gossip Girl. Kommer antagligen inte bli så mycket uppdatering idag heller för jag ska till mormor och morfar osv. Men nu ska jag hoppa i duschen så försöker jag uppdatera här lite senare!

Tänkte bara slänga ur mej lite skit

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8
Japp...
Tänkte bara slänga ur mej lite onödig skit från vardagen. I förrgår gjorde jag absolut ingenting. Igår fikade jag med Maja och Isolde nere på stan och sedan spatserade jag iväg till frisören där hon klippte mitt hår perfekt. Ni vet den där känslan när man absolut inte vill klippa sej men måste för att det är så slitet? Så var det i detta fall. Men det syns inte att jag har klippt mej men jag känner det lite på längden men det känns fräscht och bra. :) Idag skulle jag ha hängt med Moa hem efter skolan men istället var jag hemma och gjorde engelskläxa och städade rummet. Jag hör av mej imorgon eller under kvällen, ha det bra tills dess! ♥

I'm back!

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8
Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka efter en/två dagars blogg uppehåll. Gjorde väll ett inlägg i förrgår. Men nu ska jag blogga som vanligt igen! :)

Follow on Bloglovin