sista november

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Hej alla glada vänner.
Sitter just nu i mitt mysiga rum i myskläder, äter macka och dricker choklad, lyssnar på julmusik och redigerar bilder som jag tog för en stund sedan då Julia gjorde mig sällskap medans snön yr utanför fönstret. Ett superbra avslut på november tycker jag. Tyvärr så snöade det inte när vi var ute och fota, men nu har det börjat igen. Det är så mysigt! Imorn ska jag bara vara hemma tror jag. Sedan på söndag ska jag träffa Moa och ska sova hos henne eller så sover hon hos mig, sedan på måndag ska hon och jag träffa Becca och förhoppningsvis Jennifer. För vi är lediga på måndag! Har lite ont i hövvet på ren värmländska annars är allt så himla bra i just denna sekund. Vintern är ju bara för mysig.
Kram ♥

juligt

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Tjabba.
Klockan är halv elva och jag är hungrig? Jaja. Under kvällen har jag bara tagit det lugnt och kollat på film + duschat. Ska gå och lägga mig nu efter jag har borstat tänderna, är så himla trött hela tiden verkligen. Fredag imorn också, skönt. Nu kör vi, sista dagen sen helg!
Godnatt. ♥

Duckface

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / På bild: Moa och Becca

Hejsan!
Idag har det varit en sådan himla jobbig dag. Torsdagar suger. Pallar inte heller med vissa personer i våran skola och förövrigt så är min klass den bästa man kan tänka sig så det jämnar ut sig. Inget mer att komma med. Ha det fint.

Tjugoåttonde

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / På bild: Becca och Moa, gaaahhh era ögon är ju hur fina so helst :o

Hejhej!
Hade elevensval idag i skolan där jag har "Foto,Skapande", fotade både Becca och Moa idag, förra veckan blev det ju bara Moa. Fick iallafall hur många fina bilder som helst på dom! Efter skolan var det konfa, var rätt okej denna gång ändå. Brukar vara megatråkigt annars. Nu ska jag träna på lite spanska verb och sedan äta mat.

Daniel Ray

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax250

Fick denna fina väska av mamma i onsdags efter konfan!
Min andra axelremsväska gick sönder i dragkedjan så varje onsdag när vi har som mest (kameraväskan ska med + dator och idrottskläder och säkert massa skolböcker) så fick jag gå och bära en väska som man enbart kan bära med handen typ, haha bra jag är på att förklara. Så det blev himla tungt och jobbigt. Men i denna väska får man plats med inte allt för tjocka idrottskläder, en dator (den har ett laptop fack, skit bra!) och lite böcker. Perfekt! Nu vet ni det också. Tänkte lägga mig och läsa i "The Fault In Our Stars" nu.
Godnatt! ♥

dåligt väder & tråkig hemkunskap

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / På bild: Fina Moa. Och nej jag har inga andra bilder en dessa typ för har ingen aning om vad jag ska fota.

Hola amigos!
Denna tisdag har bestått utav snöblandat regn och hård vind, sura miner på hemkunskapen och alldeles för äcklig skollunch. Kom hem, blöt som en fisk. Åt lite samtidigt som jag klickade runt på min kära dator. Sedan har jag målat mina naglar vinröda och tittat på avslutningen av Portkod 1321, världens sämsta slut och jag vill ha en till sässong. Åt kvällsmat för en stund sedan också. Nu tänkte jag räkna två sidor i matteboken och sedan träna på spanska verb. Ha det fint.

the fault in our stars

 
Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax250

Hej alla.
En rätt jobbig måndag. Fick reda på massa grejer och blev förbannad och insåg också att jag trodde att det var vecka 47 så ligger en vecka efter i matten. Så när jag kom hem så åt jag, plockade lite i rummet som blir alltför stökigt alltför fort, duschade och räknade två sidor i matteboken sedan åt jag kvällsmat som bestod av köttbullar och potatis. När magen var mätt och belåten så ägnades resten av kvällen åt att spela Trivial Pursuit för barn med brodern och hans flickvän. Tyvärr vann jag inte, men trevligt var det. Nu ska jag lägga mig och läsa i boken här ovanför, det vill säga om jag orkar. 

söndag

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / På bild: Moa

Tjenare vänner.
Igår åkte jag runt med Mamma i affärer och fikade på stan. Sedan hände det inte så mycket mer. Kollade på en film sen på kvällen som jag verkligen kan tipsa er om! Cyberbully, om ni inte har sett den så kolla på den! Idag låg jag kvar i sängen till kanske halv tolv och sedan när jag loggar in på facebook 11.55 och läser de två meddelanden jag fått av Jennifer och Becca så inser jag att jag helt totalt glömt bort gudstjänsten som började klockan 11. Bra Ida. Jaja, så kan det gå ibland. Idag är det söndag, man brukar alltså bara vara inne och inte göra ett skit. Så det är vad jag ska göra nu. Hejdå!

tjugotredje

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / På bild: jag och Moa

Dagen idag har varit jobbig.
Har varit tråkiga lektioner och har haft ont i magen ända fram till lunch då jag fick tabletter av Ida, tack! Hade väll typ dött annars. När jag kom hem gick jag ut och gick med hunden som har åkt hem nu. Sedan har jag bara tagit det lugnt och nyss åt jag tacos. Ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle sova hos Moa men kände redan igår att jag inte hade någon lust och hade världens magont. Hon var inte i skolan idag dessutom. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och tänkte kolla på iallafall första Sagan Om Ringen filmen. Ha en superfin fredagskväll!

Tävling

Är med och tävlar i Moas tävling. Vill ni också få chansen att vinna ett eget designat ihopneskal så klicka HÄR. :)

hey soul sister

Hejhopp.
Sitter och spelar Hey Soul Sister på gitarr. Är ju mega dålig men försöker lära mej så gott det går. Gick ju i gitarr i femman eller nått, sexan kanske. Slutade dock, tyckte inte det var kul. Är mycket roilgare att spela hemma när man känner för det och få välja vilken låt + inte behöva lära sej noter och grejer. Jag uppdaterar här imorn igen, godnatt!

torsdag

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Hejsan!
Har varit en hyffsat bra dag i skolan idag, rätt lång dock. Har inget mer att komma med direkt.

bestisfestis

Canon Eos Rebel T3  + 18-55mm / På bild: Jag och Moa

Fotade idag på elevensval.
Blev faktiskt rätt bra, brukar aldrig bli det i skolan annars.

rosa himmel

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Godkväll!
Har precis gjort klart alla frågor vi har i NO'n ska bara läsa några sidor tills imorn också. Idag har det varit en sådandära jobbig dag när man är trött och grinig, efter skolan var det konfa också. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och efter det gosa med Jocke, vi är nämnligen hundvakt. :)

tar natta nu!

Godnatt ♥

imagine dragons

 
 
 
Så grymma! Tack julia för att du visade mej dom! gaaaahhhh. dör så bra.

mimmi

 
Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Stativ: Nanomax 250 / På bild: Mimmi / Sämst bildkvalité på blogg.se

royal blue

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Färg: Royal blue

Tjenixen!
Har varit en megaseg och jobbig dag i skolan today med bara en massa långa och jobbiga lektioner. Blev dock lite glad och lättad när vi får mer än en timmes rast (även kallat för håltimme) efter hemkunskapen för den ena läraren var sjuk så vi var helklass och fick sluta tidigare. Har precis målat mina naglar blåa och tittat på portkod 1321 på svtplay. Nu ska jag sitta och grubbla och räkna med fysik. Arbete, energi och krafter. Usch, det tråkigaste som finns och så nedrans svårt. Har läxförhör på torsdag, jippi. Önska mig lycka till.

färger

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / På bild: Agnes, min kusin. Man ser dock bara hennes långa underbara hår.

Hittade denna otroligt härliga bilden från i somras!
Gud så fint med färger överallt! Får panik om inte snön kommer snart för nu är det bara grått ute. Så jädrans tråkigt.

lunes

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Stativ: Nanomax 250 / På bild: Mimmi

Hejhej!
Har varit en bra dag för att vara måndag. Har haft det roligt i skolan och när den var slut så följde jag och Becca med Moa hem. Vi hade svinkul som vanligt! Nu sitter jag nyduschad i en bäddad säng och tittar på Gossip Girl, ha det fint! ♥

goodnight

Hoppas ni får en god nattsömn för att sedan vakna upp på en ny vecka. ♥

Nyttigt tilltugg

Blev sugen på nått, apelsin är så perfekt att ta då. Det är inte lika tråkigt som äpple eller banan. Mycket godare! 

julafton om ca 36 dagar?

Ca ett år gammal bild.
Gick in och läste i arkivet på november förra året. Hade skrivit om advent. Insåg att om 13 dagar är det första december. Fortfarande är det 10+ grader ute och ingen snö. Snart börjar julkalendern och vi har ännu ingen tv som fungerar. gaaah. Julen är liksom här snart. Alla börjar baka pepparkakor och här sitter jag och tror att halloween var för en vecka sen typ. Gud. Dags att inse att favorithelgen närmar sig och att det snart står stjärnor och ljusstakar i fönstren. Typ happy eller nått men ändå så fattar man hur fort allt går. Man hinner väll knappt blinka så är det vår igen.
Inget viktigt bara en tanke som kom upp i mitt huvud, nu ska jag hänga upp en tvätt och sedan titta på ett avsnitt av gossip girl! :)

Artonde i elfte

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Stativ: Nanomax 250 / På bild: Mimmi

Godmorgon!
Gårdagen var super bra. Först fota med Mimmi som sagt var och sedan gleekväll med några tjejer från klassen. Kom hem vid halv tolv/tjugo i tolv nån gång tror jag. Så klickade runt lite på datorn och så. Blev trött och stängde av och skulle sova men precis när jag har lagt mig känenr jag hur dåligt jag mår. Slutar med att jag springer till toan för att få ur mej vatten/vätska/whatever. Så ja, var inte så farligt och jag är inte sjuk som tur är för jag mår prima idag! :) Idag är det söndag och ångesten kryper fram. Kommer enbart att städa mitt rum idag. Annars ska jag ägna dagen åt läsning och tvserie tittande. En typisk söndag heltenkelt. :)

lördag

 Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Stativ: Nanomax 250

Hejsan.
Har fotat Mimmi för en stund sedan men sedan men hon var tvungen att dra hem typ vid halvtvå. Just nu sitter jag ock pratar med William i skype. Har inget mer att säga typ. Hejdå.
 

inteallsintressant

Vill superdupermegagärna ha ett sådantdära skal. Man kan göra egendesignade skal HÄR.
Idag är det fredag, jippiiii. Imorn ska jag träffa Mimmi och sedan på kvällen ha Gleekväll med några tjejer från klassen. Har inget mer att skriva, kram!

Tråkigt inlägg med tråkig bild

Hejsan!
Tråkig dag och jobbiga lektioner i skolan idag, trodde dessutom att jag behövde göra omprov på matten men hade missuppfattat allt. Tur det. Sista lektionen var det luciaträning för dom som ville, tror att nästan hela min klass är med och ska gå lucia iår. Stannade sedan kvar på skolan och var med på studiestödet en stund och fick lite hjälp med SOprovet, efter det hade jag utvecklingssamtal. Är alltid samma visa, måste ha bättre självförtroende och blablabla. Nu ska jag plugga.
Adios!

Rutig krage

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Jag önskar mej photoshop i julkapp så jag kanske äntligen slipper dessa problem med att blogg.se alltid gör kvalitén sämre. De bloggar som redigerar sina bilder i photoshop får hur bra kvalité som helst.
Tjeno!
Idag var det elevensval där jag har foto,skapande. Så därav två bilder från skolan här ovanför. Efter skolan var det konfa, rätt tråkigt men helt okej. Nu håller jag på och plugga till SO provet och det går förvånansvärt bra och imorn ska läraren ha genom gång tror jag så då kommer det nog fixa sig på fredag! Har utvecklingsamtal imorn också så ska stanna kvar på skolan och plugga för det är ingen idé att jag går hem med tanke på att när jag väl kommit innanför dörren så skulle det varit dags att bege sig mot skolan igen. Nu ska jag ta glass och fortsätta med mitt pluggande.

13

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Stativ: Nanomax 250

Hejhopp!
Imorse var det frost och dimma ute så tog lite bilder igenom fönstren, dessa var de ända som blev bra typ. Orkade inte blogga igår. Var för lat. Skolan idag var helt okej, vi bakade bullar på hemkunskapen så hade ju nått gått att äta när jag kom hem. Har inget att skriva direkt. Imorgon är det onsdag, då ska jag ha konfa. Kanske dansa också. Sedan på torsdag ska jag ha utvecklingsamtal. Och på fredag väntas prov. det roliga är att SOboken/häftet/blocket är kvar i skolan så jag kan typ inte plugga idag. Får väll stressa med det imorn och på torsdag istället. Nu ska jag titta på ett avsnitt av glee. Tjarå!

Min pappa är bäst

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax 250
Sitter här med mina feta lila hörlurar,
är helt avskärmad från världen och sjunger hur falskt som helst till en massa underbara låtar. Ska snart börja och läsa på Hemkunskapsläxan, vi har förhör på tisdag. Har också förhör på spanska glosor då kom jag på nu. Sedan måste jag nog träna på SO provet som vi har på fredag men allt är så himla rörigt omkring det så jag vet inte vad jag ska träna på eller nått så det struntar jag i. Som ni märker har vi mycket denna veckan också... Jaja, får väll göra det bästa jag kan. Vill ju ha hyfsat bra betyg till vintern iallafall.

11/11

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Här sitter jag och käkar gårdagens rester från min kebab och lyssnar på världens bästa Justin Bieber.
Rätt gött med söndagar ändå. Idag så är det farsdag, grattis alla pappor. Vi ska fika med mormor och morfar halv tre. :) Nu ska jag iallafall borsta tänderna och hoppa in i duschen! Vädret är dessutom förjävligt och jag är dunder fotosugen. Åh jobbigt. Jaja, får väll försöka mig på att ta bra foton iallafall. Ha en bra söndag!

Nära och kära

Gud vad du är duktig på att fotografera, verkligen!!
Eftersom att du inte hade något speciellt att göra nu ikväll som du skrev så tänkte jag fråga dig om du kan göra ett inlägg om dina bästa vänner? och om du har någon speciell bästavän som "allra bästa vän" eller vad man ska säga, vore roligt att veta lite mer om dem och vad du tycker om dem om du har några "speciella" liksom! :)
Kram
 
Åh tack superduper mycket! Fick denna kommentaren idag, och visst kan jag göra det!
Moa, min megabästa vän! Ja, hon är rolig, rätt störd, litte dum, så jädra fin, vacker och kort. Har känt henne i åratal, sedan lekis. Alltså i typ nio år.  Vi har nästan alltid varit kompisar och så men nu i högstadiet har vi kommit varandra närmre än nångonsin! Vilket jag tycker är så jädra bra. Jag har alltid lika roligt med henne i skolan och hemma, tror vi skrattar så mycket så att vi kommer leva tillsammans i typ tusen år. Ni vet, ett gott skratt förlänger livet ;) haha, och alla våra framtidsplaner! Bli rika, flytta till New York/L.A, bo i lägenhet tillsammans i Stockholm typ, du blir en känd ryttare och jag en känd fotograf som tar kort på dig och din häst. Ja du! Jag vet att du inte alltid har det så lätt och det känns så jävla skönt att det är mig du kan/vill prata med. Jag stöttar dig genom allt vännen, du är bäst. allrabästavän ♥
 
Becca, min fina underbara goding! Haha, kommer ihåg så himla väl när du började i vår klass i tvåan och vår lärare frågade vem du ville sitta bredvid i samlingen och jag räcker upp handen DIREKT, och sedan sitter vi där och så säger du "vilka smala fingrar du har" haha,vännen. Tycker det är såååå bra att du och jag har blivit så jädrans bra vänner under sjuan-åttan. Du är en sådandär tjej som aldrig skulle göra nån nått illa eller nått ont. Jag har alltid lika roligt med dig, både i skolan och hemma. Du, jag och Moa har så himla kul på alla lektioner och raster. Tycker om dig så himla mycket min vackra vän. ♥
Jennifer, mitt lilla hjärta. Jag visste inte ens vem du var innan jag började sjuan. Becca kände dig, Moa också kanske. Sedan blev det bara helt naturligt att du och jag började prata och sådär. Och gud vad glad jag är för det. Du är en liten tjej som har sååå mycket drama att berätta, haha så go! Du är så himla fin och söt min vän och du gör en alltid jätteglad om man är lite nere. Du är guldvärd min bästa Jennifer.♥
William, min bror typ, haha. Har ju känt dig sedan jag började dagis. Då var vi väll inte så snälla mot varrandra. Vi tjaffsade rätt ofta om jag inte minns fel. Men sedan flyttade ju du hit, till våran fina gata och vi började leka och sådär. Och nu går vi till och från skolan varje dag. Du är en av mina bästa vänner, pratar med dig om otroligt mycket egentligen. Antagligen för att du är kille och inte tänker som en tjej, haha. Ibland kan vi ju börja argumentera om saker och bli helt oense också, vi tycker inte alltid lika. Och det är en bra sak. Du är så jävla rolig också, men det kanske du har märkt efter alla gånger jag sagt "sluta jag pissar på mig!" Haha, jadu. Hoppas att vi inte tappar kontakten när vi börjar i gymnasium bara för att vi inte tar sällskap dit. Kram på dig vännen!
 
Detta var då mina närmsta vänner, tycker om er alla så himla mycket ska ni veta!

Lördag

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax 250
Halloj!
Idag är det lördag. Har inte gjort så mycket, följde med mamma ner på stan och köpte en present till pappa. Ska inte göra nått heller, detta får bli en helg med enbart sömn och tvserie tittande. Imorn är det södag igen, sedan måndag. Tiden går förfort. Jaja, nu ska jag titta på Gossip Girl. Kramen!

Självporträtt

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax 250
Godkväll!
Har käkat super god mat som bestod av kyckling, klyftpotatis och sås. Har också ätit en massa ostbågar och druckit coola. Nu sitter jag och pratar med två grabbr i skype. Godnatt, skriver imorn igen!

Friday

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax 250

Hej alla!
Igår hade jag en rätt bra dag ändå även om armen hoppade urled osådär. Jag tror matte provet gick bra och efter skolan följde jag med Moa hem. Idag har dagen varit bra i skolan, skulle egentligen sovit hos Moa men hon mådde dåligt så hon gick hem under dagen. När jag kom hem gick jag ut och tog självporträtt, sedan när jag kom in och satte in korten i datorn så såg jag att alla var suddiga så fick gå ut och ta nya igen. Haha, ska önska mig en fjärrutlösare i julklapp så jag slipper sådana problem. Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, ha det fint!

8 november

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Godmorgon.
Klockan ringde 06.00 för skulle duscha. Var helt död verkligen, så jävla trött. När jag väl var i duschen så orkade jag inte gå ut. När jag hade tagit på mej kläder så frös jag som en jag vet inte vad. När jag skulle göra frukost så hoppar armen urled när jag nyser. Aj. Det gjorde ont och jag var trött så börja tjuta som jag nästan alltid gör när den hoppar. I skolan väntas veckans värsta dag + ett matteprov. Åh jullov kom nu tack.

blöööö

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax 250
Har varit en rätt dålig dag i skolan idag.
Har varit det hela veckan faktiskt. Kan inte somna om nätterna och är sur och negativ i skolan. Det var iallafall skönt att det var kort dag. Idag var dagen dålig för att vi hade prov, basket på idrotten, riset vi fick till maten var en ända gegga och vi hade ett av de värsta ämnena, spanska. Jaja. Följde med Becca hem efter skolan. Vi skrattade och tittade på Portkod 1321. Sen gick vi och dansade, det var mega svårt och vet inte om jag ska börja/fortsätta med tanke på att vi har konfan som slutar kvart i fem och dansen börjar fem. Litte körigt. Men när jag kom hem hade pappa beställt pizza, göööööttttttt. Nu sa jag plugga. Hejdå vänner och fiender.

across the ocean, across the sea.

Sååå underbar låt!
Hejhej!
Kom hem för en timme sen ungefär. Har druckit te, ätit två clementiner och tittat på Gossip Girl. Nu ska jag plugga, imorn är det allvar. Svenska gramatikprov. Sedan på torsdag matteprov. Skriver kanske senare eller imorn. Kram!

senaste from the iPhone

Att ha en trasig mobil i nästan ett halvår och inte kunna använda kameran på framskärmen resulterar i att när du har lagat den så är det ända du gör att ta egopix. Idag fick William äran att vara med på ett sådant kort med mig, omtänktsamt va? Har också en nyhet att berätta, idag hade vi dans på idrotten i skolan. Becca och jag fick ett ryck. På onsdag ska hon och jag testa att gå i dans. Tackvare Sanna! Hur ska nu detta gå med min dåliga kondition? Ja ni. Nu ska jag sova. Godnatt!

kalla fötter och interrogativa pronomen

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanmoax 250

Tog en pause.
Desto mer jag läser på, desto mer osäker blir jag. Fryser om mina fötter dessutom även fast jag har ullstrumpor och ett par sockar över det. Nu ska jag fortsätta med interrogativa pronomen och stryka under ord som vilka, vilket, vilken, vem och vad. Prov på onsdag. Önska mig lycka till, det lär behövas säger jag bara.

persiennljus

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax 250. Ojojoj, brusiga bilder var det här ja!

Usch vilken dag.
Antar att det inte bara var jag som inte kunde somna igår? Jag tror jag somnade vid 02.00 eller nått. Idag har jag varit trött, sur och bara allmänt jobbig. Sådana dagar finns ju tyvärr. På vägen hem trodde jag att jag skulle dö av svält och ryggont p.g.a tung väska fylld med skolböcker, idrottskläder och dator. När jag kom hem käkade jag tre mackor och drack två koppar tee framför Gossip Girl. Sedan fick jag ett ryck och fotade ljuset från gatulamporna som sipprade igenom persiennen. Nu ska jag plugga, det ända jag gör om dagarna typ. Ciao!

skärt

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Close up +4

Godnatt alla fina!

REF. 204

 
Hallå vänner. Nu är jag hemma i min lilla stad again.
Det ni ser ovanför är ett torrshampoo som jag fick när vi var i Stockholm. tacktacktactacktack. Har aldrig använt det förut men många säger att det ska vara värsta grejen. Vet ju dock inte om det märket jag köpte är bra men när jag testade det så verkade det super! Och för er som inte vet vad ett torrshampoo är så är det en spray som gör att håret ser mindre fett ut och det ger volym typ. Nu ska jag duscha, efter det fota en klocka åt pappa och sen titta på Gossip Girl. Kanske måste plugga lite på svenskan också, men jaja. Ha en fortsatt bra söndagskväll medan ångesten forsätter att krypa på mer och mer inför morgondagen då det blir upp klockan sju. yippie. 

Soda

Såhär kan det liksom gå om man har lite tråkigt. Då tar man kort på en glasflaska och på sin spegelbild.
Tjabbaaa!
Har inte så mycket att komma med. Med tanke på att detta är ett tidsinställt inlägg så vet ej vad som händer i mitt liv just nu (det där lät dramatiskt). Men ha en fin lördag iallafall! :D

Rosa

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Hejhopp!
Befinner mig just nu i en stor skön fet säng i Stockholm. Har inte gjort någonting idag förutom att åka bil i tre timmar och käkat supermega god mat. Är ju här mest för att hälsa på familj/släkt. Imorn blir det iallafall en liten tur in till Solna Centrum och sedan till kusinerna. Ska fixa ett tidsinställt till imorn nu, godnatt!

Första

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Closeup +4
Hej!
Sitter hos Moa nu, ville bara uppdatera lite. Vi hörs ikväll, ha det fint!

Follow on Bloglovin