Flowers

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
 
 
Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma

Måndag

 
 
 
Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma / Fyra från California
Hejsan!
Min dag har varit rätt bra, har varit lite trött men det är ju måndag och sådär :) Var på intervju idag också för Teknik och tjejer, en teknikkurs man kan gå i sommar som jag har sökt till då det bara är tio stycken som kommer in. Det kändes bra! Nu ska jag läsa och bara ta det lugnt, ha det bra!

Boomerang

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Tänkte bara visa min skinnväska som jag fick i födelsedagspresent (9/4). Fick välja ut den själv eftersom att det är äkta skinn och sådär så är det ju rätt noga att man köper en som verkligen är rätt som man kommer att använda mycket och det kommer jag verkligen med denna kan jag ju säga! Tycker om den supermycket, får plats med dator osv. Dock har jag alltid två väskor när jag har idrott men det hade jag innan jag köpte den också :) Jaja, tänkte bara visa den!

Sunday

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Goddag alla!
Började morgonen med en god frukost. Rostad macka med rostbiff, tomat och paprika som pålägg och en kopp te till det plus ett halft ägg! Cyklade sedan iväg till kyrkan och gick på högmässa/gudstjänst så nu har jag gått på alla gudstjänster jag behöver gå på inför konfirmationen den 18 maj :) Känns skönt att inte behöva tänka på det längre! Är förövrigt väldigt fint väder ute förutom att det blåser så det är lite kallt men solen är framme i vilket fall. :) Nu tänkte jag kolla lite på So'n där vi ska skriva E-C-A nivå texter inom något i religion och jag vet inte riktigt om jag är uppe på A nivå än så jag får väll läsa igenom och grubbla lite på det. Sen har jag inget mer planerat för dagen, blir väll att ta det lugnt och lite så. Ha en fin söndag ♥

Tjugosjunde

Klänning - Best clothes, Vila
Byxor - Vero Moda
 
Hej alla!
Idag har jag varit i Karlstad och letat efter en klänning till konfirmationen och skolavslutningen. Hittade faktiskt några stycken men det blev den ni ser på bilderna. :) Köpte också ett par svinsköna byxor! Just nu sitter jag och pratar med Anton i skype, trevligt trevligt! Ha en fortsatt fin lördag alla ♥

Hallå!

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Två bilder från "Spanska flugan" som min bror är med och spelar i.
Hejsan!
Har gått fort 6 km idag. Är helt slut, ni kan läsa om förra året här! Hahha, gick betydligt bättre iår! Men nu tänkte jag sätta på första avsnittet av The Carrie Diaries och se om den serien är nått att ha, vi syns!
 

Sick

tittut
Hallå!
Har haft feber sen i söndags, min broder har smittat mig tyvärr. Hostar, snorar, nyser och har huvudvärk dessutom men jag brukar aldrig typ bli sjuk så det var väll dags nu typ, haha. Nej men jag gör inte så mycket under dagarna (känns som att jag varit sjuk i två veckor fast bara i tre dagar) förutom att titta på film/tv. Har förövrigt missat en rolig dag i skolan, de fick käka lunch på stan, sluta tidigare och gå på studiebesök till det gymnasiumet vi aldrig annars besöker. Men jaja, jag ska inte klaga, det finns så mycket värre grejer i världen. Haha märkte imorse hur känslig man är när man är sjuk, började nästan grina när jag kollade på nyheterna om Boston. Men jaja, nu ska jag dricka vatten. Vi hörs!
Mamma: "Ida har du druckit nått idag?"
Jag: "Ja jag dricker typ jätte ofta"
Mamma: "Du vet att det är väldigt viktigt att dricka när man har feber."
Hon gav mej en pepsiflaska förut för att få mig att dricka eller nått, fast jag dricker jämt. Heheh hon är att bra hon.

Dop

Godmorgon!
Har precis slängt in en panpizza i micron och vid tolv ska jag på dop. Dock är vi bara tre stycken haha! Men ja, sen ska jag umgås mina väner för det är nämnligen Becca som ska döpas men jaja. Ha en fin lördag, hos oss har snön kommit tillbaka också. Inte så uppmuntrande.

Bilder osånt från USA

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / California
Fredagkväll!
Wohoooo, sitter just nu och pratar med mina roliga klasskamrater i skype.
Har inget att skriva men vill bara berätta typ att jag mår bra eller nått, ha´t fint!
 

San Francisco

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm
Skulle inte vara fel att befinna sig i USA just nu.

Gladerchoklader!

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hejhopp!
Idag är det en glad 15åring som skriver här. Blev väckt med sång och två paket, en skinnväska från märket boomerang (första riktiga skinnväskan för min del) och en skinnimitationjacka/vårjacka från Best clothes. Har också fått pengar från farföräldrarna! :) Är supernöjd, speciellt med väskan! Har haft en bra dag i skolan dessutom och nu ska jag äta tacos med familjen och sedan blir det glasstårta!
Fyller förövrigt år samma dag som Leighton Meester, drömde om henne inatt. Skit creepy. Kanske var för att jag tittade på Country Strong, kolla på den! Skitbra! Ni kan ju även ta och kolla på Gossip Girl där Leighton spelar Blair!

Bajsdag

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Tjenare.
Har inte kunnat sovit på nästan hela natten och vid kl fyra vaknar jag av världens smärtor i rygg och mage. Tar värktablett, värmer en riskudde och tömmer magen på allt jag har. Slutar med att jag klockan sex på morgonen sitter och halvsover på en utedyna man ska ha till utemöblerna med en filt runt om mig bredvid toaletten. Har alltså varit hemma idag och ätit värktabletter och legat i soffan enbart. Ibland önskar man att man var kille. Men nu ska jag plugga matte för sista gången innan provet som är imorn. Då ska vi också ta spruta kom jag på nu men det går nog bra. Hoppas ni har haft en bättre dag än jag. Hejdå!

Hallå!

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Mina fina vänner och jag!
Hejsan!
Idag var det egentligen tänkt att Moa skulle vara med också men stackarn är sjuk så det blev bara jag, Jennifer och Becca och det gick ju bra det också. Vi fick kladdkaka av Beccas mamma som var jättegod dessutom, var också ute och fotade! :) Hade det superoligt iallafall! Just nu sitter jag och pratar med några i skype. Imorn så kommer mormor, morfar och farmor hit för att fira mig för jag fyller år på tisdag. :) Hejdå finisar ♥
Vilket osammanhängande inlägg det blev men jaja.

Forest

Canon Eos Rebel T3 +18-55mm

femte

 Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hallå!
Vaknade vid tio eller nått imorse, gick sedan upp och kollade på tv och bestämde mig för att göra pannkakor. Blev misslyckat men de blev goda iallafall. :) Nu ska jag plugga matte, hejdå!

Fjärde i fjärde

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax250
Hellooo!
Idag har jag varit hos folktandvården för den årliga kollen, där jag även träffade Maja :) Men det gick bra, ska dock skölja i flor morgon och kväll och så var jag tvungen att boka en tid med min tandläkare för han ska bedömma om jag behöver en bettskena då jag tydligen gnisslar tänder. Har inte gjort så mycket mer idag, ska antagligen snart försöka ta mej upp från soffan och börja plugga lite matte då vi har prov på tisdag. Men jaja, har ju tid med det imorn också! :) Ha det fint ♥

Vårigt

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Pirater och såntdär

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
 
Har varit uppe sen tio i sju imorse för att leka, spela spel, bygga med lego och vara ute i mormor och morfars stuga. Sådant behövs ibland! Nu är jag helt slut och ska kolla på en tvserie, hejdå!

Monday

Webcam foton är till för de lata, perfekt för mig alltså.
Hejsan.
Har inte gjort så mycket idag förutom att jag har varit ute och gått. Har också lockat håret för skojs skull och just nu ligger jag på mitt golv och tittar på Pretty Little Liars. Imorn ska jag vara barnkvakt också, trevligt trevligt! Ha't bra!

Follow on Bloglovin