Madera

Canon Eos Rebel T3 + 50mm
Good afternoon peeps!
Det där lät högtidligt. Har inte bloggat på länge då jag enbart har använt mammas iPad hela veckan typ. Idag ska jag iallafall sova hos mormor och morfar för Oscar ska ha 18årsfest och de behöver hundvakt hos dom ändå så det passar ju bra :) Ha det fint!

Söndag

Hej alla!
Fick lägga upp två bilder från mobilen då pappas dator inte är hemma och den måste jag ha för att kunna föra över bilder från kameran till bloggen :) Igår kväll hade jag det trevligt med några kompisar, idag med faktiskt! Nu ska jag gå och äta, grillad kyckling bjuds det på. Himla gott! 

Nytt

Tre ringar från indiska och en vinröd scarf från från gina :)

Fredag

Canon eos rebel t3 + 18-55mm / 50mm
Hejsan!
Har haft en bra vecka i skolan, dock har vi redan fått läxor och grejer så första veckan kändes det inte riktigt som. Mer fjärde eller femte veckan in på skolan haha. Ikväll ska jag ta det lugnt och ha fredagsmys med familjen eller nått. Imorgon åker vi även till Karlstad :) Ni får ha en fin fredag!

Info

Idag kommer jag att lämna in min dator i skolan då mitt batteri ska bytas och min datamus inte fungerar. Jag har ingen "egen" dator här hemma förutom när jag tar med mig skoldatorn hem (vilket jag gör varje dag) så jag kommer kanske inte kunna blogga en gång om dagen som jag iallfall försöker att hålla just nu. Men vi får se, pappa har ju en laptop och ipad, mamma har ipad och bror min har en stationär och en skoldator. Jag borde kunna få låna kan man ju tycka ;)

Autumn

Känner lite såhär, detta kan gärna komma nu. Sensommarn har ändå inget att komma med. Hösten är varmt välkommen hos mig, fina löv, mörkare kvällar, mer té, mysigare musik, fler "fy fan vilken känsla jag har just nu, världen är så fucking fin" känslor. Bilder lånade från tumblr, love it.
 
Mitt barnvaktande gick superb, vi spelade på deras iPads (de gjorde det rättare sagt) var ute och gungade, spelade spel och hoppade studsmatta. Trevligt! Nu börjar klockan närma sig tio, då ska alltså jag börja lite smått med att borta tänderna och ta på mig pyjamas och läsa lite i the hobbit. Som tyvärr tar alldeles för lång tid för mig att läsa ut då jag börjat om i den för jag hade ett för långt mellanrum då jag inte läste så minnet var inge bra, haha. Godnatt people!

Tea

Dricker just nu Björnbär tét, så gott! Det andra heter "utan strumpor och skor" :)
 
Ska strax koka mig en till kopp té och sedan sätta på gårdagens avsnitt av idol!
Idag var skolan så mycket roligare än igår och jag har ändrat min inställning rätt mycket sen inlägget jag skrev igår kan jag ju säga! Har haft jätte roligt idag. Först gjorde vi egna mandalass, alla var astysta och koncentrerade sen spelade vi kubb, efter det hade vi yoga (så himla roligt men svårt) sedan bjöds det på grillkorv med bröd. Efter maten hade vi stafett med berättelser man skulle skicka vidare och fortsätta på och sist men inte minst vek vi origamitranor. Så bra dag. När jag kom hem hoppade jag i duschen, städade sedan rummet och nu sitter jag här! Halv sju beger jag mig mot barnen som ska vaktas, kram!

Morning!

Drar till skolan strax, har springthights och en vanlig tröja idag då vi skulle vara "slappklädda". Skönt! Ha en fin tisdag!

Selfies

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / Stativ: Nanomax250
Hallå.
Haft en rätt dålig dag ändå. Har gått 7 km för att visa de nya sjuorna runt i stan och är allmänt besviken på vad som hänt med skolan under sommarlovet. Och ALLA elever på hela skolan F-9 ska numera äta i samma matsal. Det är helt kaos. Imorn ska jag vara barnvakt en stund på kvällen och tjäna litte cash, gött!

Mys

 
Sitter i mitt rum nyduschad och luktar hur gott som helst. Fönstret är öppet och ute faller regnet som bara den, här inne är det dock jätte mysigt och det doftar vanilj (egentligen är det någon växtdoft men i min näsa är det vanilj) av mitt tända doftljus. Så mysigt.

Vi ba chillar

Hallå alla fina!
Sitter just nu och lyssnar på när Mimmi spelar gitarr och sjunger, himla fint. Vi var på maxi förut idag då hon skulle köpa lite grejer innan skolan börjar imorn, sen åkte vi hem till mig och vi har inte gjort så mycket men vi har trevligt ändå!

iPhonepics

Hallå!
Tittar på något dåligt program med mamma just nu, ska väll fortsätta med det. Ha en trevlig kväll!

Uppdaterad kamerautrustningsvideo

Titta i HD och njut eller nått. Fattar inte att jag lägger upp detta.

-

Inte alls en rolig bild att titta på men jag bryr mig inte.
Tjenare tjenare peeps.
Idag vaknade jag tjugo i åtta, igår vaknade jag tjugoöver sex, iförrrgår vaknade jag klockan åtta. Shit va pigg man kan vara, så himla bra ändå tills på måndag. Hahah är så himla töntig och har faktikst längtat (längtat, fattar ni?) till skolan ungefär sedan hälften av sommarlovet hade gått. Något äre ju som icke stämmer. Idag ska jag åka med mamma och handla, ska även införskaffa en kalender - vuxenpoäng på det. Sen ska jag med henne ut och gå också. Ska väll även laga en tröja (trasig när jag köpte den) och impregnera mina nya skor. Måste också titta på nya avsnittet av pll och försöka gå i mina skor med klack på då jag suger på det och måste träna, haha. Ändå tror jag att dagen komer sluta med att jag ligger i sängen och läser. Men nu ska jag hänga upp tvätten, ciao!

Dolphins

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm

Femtonde augusti tvåtusentretton

Canon Eos Rebel T3 + 50mm
Godkväll :)
Vaknade av mig själv klockan 08.00 imorse, så himla bra med tanke på att skolan börjar på måndag. Inte gjort något speciellt idag, imorgon åker vi hem på kvällen också. Nu ligger jag i sängen med tven på och ska väll strax sova då jag inte har något annat för mig, godnatt people!

Har ni sett något sötare?

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Kolmårdens elefantunge agerar modell.

New

Köpte superfina saker i förrgår!
 
Igår var vi på Kolmården och såg blandannat världens sötaste elefantunge. Helt sjukt vad liten den var! Idag blev jag väckt 08.10 av Nils, jag vägrade gå upp så han hämtade hela armén som kom in och skrek och drog av mig täcket och allt. Då var jag tvungen att gå upp. Nu snart ska vi äta lunch, kramen!

12

Canon eos rebel t3 + 50mm
Hallå!
Sitter i min nuvarande säng och lyssnar på glee, blev väkt av Nils ungefär vid nio skulle jag tro, då hade de väntat länge på att jag skulle vakna. (förövrigt kom han precis in till mig när jag skrev första meningen i inlägget och frågade om jag ville ha fika och om jag ville spela kubb sen, självfallet blev svaret ja) Har hoppat mycket studsmatta idag och har pusslat och spelat spel. Senare på kvällen åker jag, mormor och den lite större kusinen Agnes in till Ingelsta Shopping för att titta lite. :) Nu ska jag fika, kram!

Black n white peeps

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / 50mm
Hej friends!
Sitter just nu i en säng i en pytteliten stuga, på en tomt till ett hus utanför Norrköping och tittar på tv med min mors mor. Har haft en massa trevligt för mig när jag inte har bloggat! Imorgon ska jag umgås med mina kusiner, faktiskt ända till på fredag då hemfärd väntas. Nu ska jag borsta mina tänder, ha det bäst eller nått.

Köpt igår

Örhängen från gina, body butter som luktar hallon och björnbär från åhléns.
En vit blus och ett par gråa byxor från vero moda. Jag köpte också trosor och en present till pappa då han fyller år på lördag.
 
Godmorgon!
Idag ska jag träffa Mimmi och senare på kvällen ska jag på grillkväll hos Kevin, trevligt trevligt! Ska äta frukost nu och sedan duscha osv och sedan höra av mig till Mimmsan!

Frukost

Godmorgon!
Har inte sovit någonting inatt känns det som, varit vaken i tio minuter, sovit i en halvtimme, vaknat igen osv. Så himla irriterande. Det tog emot när klockan ringde vid 8 imorse, gick upp kvartöver. Har ätit frukpst och så vid tven nu och ska göra mig iordning. Ska till Karlstad idag och shoppa med Becca och Jennifer, perfekt väder för shopping idag. Bussen går vid tolv men är tvungen att dra ner till stan tidigare då jag måste fylla på mitt busskort och har ingen aning om hur man gör det när man inte har kontanter så jag ska först ta ut kontanter och sedan fylla på och sedan cykla vidare till Stationen. Är faktiskt rätt mycket grejer jag behöver köpa så vi får hoppas att jag hittar allt jag behöver. Nu ska jag dra, hejrååå

Hallon- och banansmoothie

Canon Eos Rebel T3 + 50mm

Kika in på Mimmis blogg, http://mimmisklart.webblogg.se

Sjätte

Min lilla men supersköna säng fick vara med på bild idag tyckte jag.
Hallå!
Nu kom Mimmi hit och vi ska göra American pancakes och vädret suger så vi kan inte sitta ute. Man vi hörs senare, puss!

Nellie Sundström #2

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / Nellie
Har så mycket fina bilder att visa er från när Nellie och jag fotade!
Idag har jag städat rummet och sedan badat med Becca och Jennifer. Det var varmare i vattnet än i luften, haha. Sen kom Amanda och Tilda också. :) Kanske träffar Jennifer och Becca senare ikväll också efter jag har ätit. Imorgon ska jag träffa Mimmi, blir väl lika trevligt som vanligt. Nu ska jag strax käka, kramkram!

Fjärde augusti

Hallå!
Sitter i min pyjamas och har precis målat klart naglarna. Ska strax packa upp alla mina grejer som jag hade med mig till mormor och morfars sommarstugan och ska sedan hoppa i duschen. Har haft en väldigt bra helg med mycket sol och bad och har t.o.m lyckats bli brun äntligen! Imorn har jag inget planerat förutom att jag ska dammsuga rummet :)

Nellie Sundström

Canon Eos Rebel T3 + 50mm

Follow on Bloglovin