Polen

Ligger i sängen på världens finaste hotell efter en trerätters middag. Gick upp kvart i sex imorse och hade världens resfeber. Mådde illa på bussen till Skavsta men det gick bra. Kom sedan till Polen och åkte direkt till donken och åt. Efter det åkte vi till en saltgruva. Kom till hotellet ungefär vid kanske 20.00. Nu är jag svin trött och kommer snart somna. Godnatt!


I'm ready

Hejsan!
Är redo och klar för Polen nu. Känns bra! :) Kommer säkert inte kunna sova nått inatt men jaja. Har också fixat ihop en liten ny design som ni ser men ska fixa lite på den för är lite smågrejer som jag stör mej på. Hoppas ni får ett superlov, om ni har lov det vill säga. Puss!
PS. Kommer inte kunna blogga tills på lördag kväll, kanske mobilbloggar om det finns gratis Wifi på hotellet.

Designfix

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Tjosan folket!
Sitter i soffan framför disney channel medans jag fixar ihop en ny design. Har inget mer att skriva, hejdåååå!

Sportlov


Hejhej!
Igår fick vi äntligen sportlov! Invigde detta med Jennifer och Becca, vi åt pizza och sedan god Ben and Jerry's framför en bra film. Superbra hade jag det. Idag har jag inte gjort så mycket, städat rummet och dsuchat bara typ. Imorn vet jag inte heller om jag ska göra nått speciellt men på måndag ska jag packa till Polen för på tisdag åker jag och många andra konfirmander dit och ska spendera lovet där. Vi ska bo på hotell i Krakow och ska besöka en saltgruva, ett äventyrsbad, någon marknad och Auschwitz. Vi ska säkert till massa mer ställen ockå men har ingen aning om vart. Hade tagit med mej kameran men nu är det så att jag inte vågar det för det är tydligen supermycket stöld där så dom tipsade om att inte ta med värdesaker förutom mobil och pengar så får väll ta med mej en liten digitalkamera eller ta kort med iphonen. :) Kommer hem på lördag. Är inte så himla taggad på att åka och kommer få världens resfeber men det blir nog kul när vi väl är där och chokladen är asbillig så ska köpa på mig snickers! Ha ett bra lov alla!

Så gott

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

17

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Hej finisar!
Var ute och fotade för en stund sedan, blev väll sådär. Idag ska jag träna lite matte inför provet på torsdag annars ska jag bara ta det lugnt. Vill så hemskt gärna byta design på bloggen också men är alldeles för alt för att göra en ny design, haha. Dagens ilandsproblem typ. Nu ska jag iaf gå och göra mig några chokladbollar, apgott!

8290 km

Olympus E-450 / Bilder från USA
Hallååå!
Säfsen i torsdags var väldigt underlig. Fastnade i dörrarna in till liften, fick panik och fällde en tår, tappade skidan mitt i backen, fegade ur så gick ner för halva backen och åkte aldrig mer. Hängde istället i värmestugan och typ sov. På vägen hem var alla övertrötta men bussresan dit och hem var ändå nog höjdpunkten på dagen. Idag följde jag med mamma och pappa till Karlstad och tittade efter möbler, kollade sedan på film med Moa och Becca. :) Just nu sitter jag i skype med William och Oscar. Har inget mer att tillägga, ha't bra!

Full House och Säfsen

Tjenis!
Hade studiedag i måndags och då pluggade jag på spanskaprovet som jag fick reda på idag av spanskaläraren att det hade gått väldigt bra för mej och att jag är påväg uppåt. :) I tisdags var det skola igen och det blev lite drama, ambulansen kom och vi fick håltimma, vill inte gå in mer på det. Idag hade vi en kort dag och har knappt haft en vanlig lektion. På svenskan på morgonen kom Sanna och Elin med tårta till våran lärare så vi pratade och åt då istället för att jobba. Hade sedan badhus men det visste inte jag, trodde vi hade vanlig idrott så satt och läste istället. Hade sedan spanska men läraren kom inte så efter en kvart gick jag och några andra. Och efter det hade vi två timmars elevensval, i mitt fall dans. Så dagen har varit oerhört lugn och bra. :) När jag kom hem stekte jag pannkakor för ska ha med det imorn då vi ska till säfsen med skolan. Så har packat till det nu. Är oerhört rädd kan jag säga er för har åkt slalom en ynka liten timme i hela mitt liv vilket var förra året rätt exakt. Så kan alltså inte åka men det ordnar sig väll. Har iallfall med mej godis, pannkakor, bullar och festis. :) Sitter just nu i våran sprillans nya soffa (fick den idag) och ska sätta på ett avsnitt av Full House. Ha det fint!

Sunday

Hejhej!
Sitter just nu och tittar på en film, har studiedag imorn och då ska jag plugga spanska. :) Så skönt med en extra dag på helgen! Ha det fint ♥


nionde

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma

Godmorgon!
Gårdagen var sådär... Skulle göra SOprov men får göra det nästa vecka istället så har fortfarande spanskan och SOn kvar. Så skönt med studiedag på måndag kan jag ju säga.
Var ju tänkt att vi skulle till Karlstad idag också men vi tar det nästa helg istället. :) Idag har jag alltså inget planerat men funderar på att fixa en ny design... Denna är ju rätt gammal. Nu ska jag städa rummet och sedan duscha. Ha en fin lördag allihopa! :)

bara massa babbel

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma

Godkväll!
Sitter just nu och försöker få in det jag ska kunna till imorn på SOn, sen ska jag plugga in lite glosor också. Känns så skönt att bli av med allt, har bara tisdag kvar och sedan är jag färdig med alla prov. Engelskan kändes superbra idag iallafall! :) Imorn är det fredag och det är så välbehövt med helg nu! Så under lördagen kanske, bara kanske, ska jag iväg till Karlstad och shoppa kläder med iallafall Jennifer. Hoppas de andra tjejerna kan också! Men skriver lite med dom om det nu så får vi se hur det blir. Kanske inte blir något alls... Men jaja. Har dessutom studiedag på måndag så då och dagen innan på söndagen ska jag plugga igen till ett spanskaprov :) Ni får ha det fint!

Glader

Hejsan hoppsan lillebror! 
Sitter och lyssnar på Ben Howards album Every Kingdom medans jag pluggar SO. Är också sjukt lättad med tanke på att jag kan allt som vi ska kunna till engelskaprovet på torsdag. Under de dagarna jag inte bloggat har jag alltså pluggat för fullt. Engelskaprov på torsdag, spanskaglosor på fredag, SOprov på fredag och spanskaprov på tisdag. Ska desutom tvätta här hemma, hemkunskaps uppgift som föräldrarna t.o.m ska skriva på att man har gjort. Full rulle alltså. Kommer därför inte att gå på konfan imorn för känner mej alltför stressad eftersom att SOn är sjukt svår. Snön har iallfall kommit tillbaka och det är så nedrans fint i skogarna här vid oss. Nu ska jag fortsätta med SOn och skriva om minoriteter och mänskliga rättigheter, hejdå fina ni! 

02-02-13

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hejhej! :)
Klockan är tio i ett och jag har redan hunnit med att äta frukost och dammsuga + damma hela rummet. Nu ska jag göra mig lite te för min hals kliar sönder och så ska jag läsa. Har inte tänkt att göra nått speciellt nu i helgen förutom att plugga hela dagen imorn. Ha en bra lördag!

Fredag

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Stativ: Nanomax 250
Hejhej!
Sitter just nu i rasthallen och dricker varm choklad och går in typ snart. Har SO och det är as tråkigt, har prov om en vecka.Jippi. Hör av mig senare!

Follow on Bloglovin