sista januari

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / As tråkig bild men har ingen annan.
Tjenare tjejer och killar!
Har inte uppdaterat på hela veckan för jag har inte haft lust typ, haha. Veckan har väll varit sådär, i måndags blev det massa tjafs och grejs som sedan blev bra. I tisdags satt jag i kiosken med Maja, superskönt att slippa lektioner men var också lite långtråkigt. Igår var det en superdag och idag har det väll också varit en bra dag. Slutade vid halv fyra och det var helt underbart ute när jag var påväg hem. Fåglarna kvittrade, solen lyste, nästan all snö var borta och det var +4°. Så härligt! Nu ska jag skriva på min novell och sedan träna på NOn som vi ska redovisa imorn. :)

27-01-13

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Stativ: Nanomax 250 / På bild: Moa
Godmorgon!
Sitter och äter frukost, går jätte trögt och få i mig det men jaja. Idag ska jag rätta klart ett engelska häfte och börja skriva på min novell, efter det ska jag titta på Harry Potter. Började kolla på ettan i fredags så nu är jag på femman så ska kolla på den idag och antagligen en till. Måste läsa böckerna någon gång för filmerna är ju superbra! Ha en fin söndag allihopa! :)

porträttfotografering

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma / Stativ: Nanomax 250 / På bild: Moa

Goddag!
Startade dagen med supergod frukost, scrambled eggs med bacon! Efter det gjorde jag mig iordning och följde med mamma och pappa ner på stan. Hittade två supersnygga skor men det ena paret var för små och de andra för stora tyvärr. Men fick med mig en tröja från lindex och medel till naglarna från apoteket. :) Sen kom Moa hit och vi gick ut och fotade, blev jätte fint! Nu ska vi hitta på något, hejdå!

fredag

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Har inget att skriva förutom trevlig helg typ.
 

Hejsaaaaan!

 Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / L.A
Hej alla glada mörtar!
Idag var bättre än igår. Imorgon är bättre än idag och igår är sämre än imorgon. Djupt Ida, djupt... Idag var det tacos i skolan vardagslyx! Gick dock ända till halv fyra men jag hade det roligt så tiden flög iväg. Efter skolan gick jag hem med Julia och sedan åt vi hemma hos mej och lite så och hon hjälpte mej med tumblr. Det svåraste är att komma på ett namn. Hitade massa fina nalle puh citat som var upptagna så nu heter jag värsta dåliga. :( Men life goes on ändå typ! Har nyss duschat och nu ska jag hjälpa Becca med hennes blögg. Klicka exakt precis HÄR om du vill kika in på min tumblr. :)

23

¡Hola! ¿Como estas?
Idag har det varit en dålig dag. Började morgonen med -20° men som tur vad så åkte Julia och hennes pappa förbi mig precis när jag skulle knacka på hos William så vi åkte med dom! :) Super snällt! Sedan var det jätte tråkiga lektioner, hade endast en lektion som var rolig idag vilket var dansen. Vi har typ bestämt vad vi ska göra och så och det kommer bli as coolt om allt blir som vi vill och om alla hänger på! :) Det är jag, Becca, Moa och Jennifer som gör en grej då... Men många fler kommer också vara med! Efter skolan var det konfa, woho. As ballt att prata om Jesus varannan onsdag, den ända dagen vi slutar tidigt från skolan också. Jaja, får ju presenter när det är över och kommer säkert bli super kul i Polen! :) Nu ska jag göra mig varm oboy och sätta på ett avsnitt av Pretty Little Liars.

tjugoandre

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Tjenamors!
Skolan idag var helt okej, fick en ny tjej i klassen. :) Är superskönt för alla läxor och så är klara så har inget jag måste göra idag. Ska ta och sätta på en film nu, hejdå! :)

21-01-13

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hejsan finisar!
Min måndag har varit rätt bra faktisk förutom lite huvudvärk på sista lektionen. Ska nu jobba med hemkunskap och spanska. Sedan vid 21.00 ska jag bänka mig framför tvn och kolla på Top Model Sverige. :)
Kramen!

Godmorgon!

Hejhej!
Sitter vid tven och äter frukost och ska alldeles strax gå och borsta tänderna och sedan gå till skolan :) Ha en fin måndag!


blö

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Har gått skit trögt för mig med mina läxor och grejs.
Vet inte varför men aja. Fortsätter imorn istället. Frågan är bara hur jag ska komma ihåg alla svar på hemkunskapen. Jaja, ska duscha nu och sedan packa idrottskläder till imorn och sådär och sedan ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och läsa och titta på någon serie. :)

5 från california

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Olympus E-450 + 14-45mm

and you let her go

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / + en bra låt på köpet.
Hejhej!
Gick upp ungefär kvartöver elva eller nått kanske och åt frukost samtidigt som jag läste lite. :) Nu ska jag sortera lite tvätt och sedan damsuga rummet och plugga. Ha en fin söndag allihopa! :)

vinter dag

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma

Bestämde mig för att gå istället för min lärare informerade mig precis om en tävling som kommer komma som gäller bilder på skolan så då kan man vara med och tävla och så antar jag att bilderna hamnar på skolans nya hemsida om man vinner eller nått. Så ska gå förbi och ta lite kort där när jag är påväg till mormor och morfar. :)

bilder sen igår

Bilderna är tagna med Moas kamera.

Godmorgon!
Gick och la mig vid halv tolv igår, var så himla supertrött. Hade en jätte trevlig kväll med mina tjejer iallfall. Vaknade kvart i nio imorse och gick väll upp nån gång efter nio, har nyss ätit frukost och ska nu ta på mig och sedan gå ut och fota lite snabbt. Sen vid ett kommer mormor och hämtar mig så ska jag vara hos dom resten av dagen. :) Ha det bäst!

Fredag!

Hejsaaaan!
Sitter just nu hos Moa med Becca och vi tre har precis lagat tacos så vi ska käka om en stund när resten av hennes familj är hemma. Gött. Men jag bloggar mer när jag kommer hem, puss!


2 från usa. Dagen.

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Två från California

Tjabba!
Jag och pappa åkte till ortopeden i Karlstad imorse/innan lunch tid. Och ja det var väll rätt onödigt egentligen för han vi träffade sa att man inte brukade bli skickad dit om man inte hade varit hos en sjukgymnast först så jag antar väll att vi ska kolla upp det där med sjukgymnast eller om vi väntar och ser om armen kommer hoppa urled någon mer gång. Sedan åt vi på Max, svin gott! Och efter det skjutsade han mig till skolan.:) Där var det väll rätt lugnt, kollade på film nästan hela NO lektionen och sedan hade vi skolans val (man får göra klart grejer man ligger efter med). Sen har jag inte gjort så mycket mer idag förutom lite läxor och grejer som jag låg efter med. :) Nu ska jag sätta på nått program eller nått. Hejdå! :)

16 januari 2013

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

¡Hola amigos!
Stannade hemma från skolan idag för mådde fortfarande illa när jag vaknade och har haft ont i magen typ hela dagen. Imorn ska jag till ortopeden i Karlstad och kolla min arm och efter det ska jag till skolan beroende på hur mycket klockan är när vi är klara. Nu sitter jag och pratar med några i skype och ska måla naglarna.
Kram!

iphone fodral

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Hejhej.
Varit en rätt jobbig dag idag. Började med matteprov som kändes rätt bra ändå. Efter det var det teknik. Då gick allt åt skogen. Mådde super illa, var yr, hade världens mensverk i mage och rygg och skakade hela jag så började tillochmed grina. Men gick hem iallfall och har legat i soffan resten av dagen typ. Mitt fodral jag skickade efter förra veckan kom idag också, jätte fint är det! :) Men nu ska jag äta nått, hejdå!

skratta bör man annars dör man

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Manuellt, monokrom. På bild: Jag, Jennifer och Becca

Hejsaaaan!
Min klocka ringde vid halv nio och gick upp typ kvart i. Åt frukost och sådär och fick sedan skjuts till Becca då jag, hon och Jennifer gick på gudstjänst, eller mässa kanske det heter, jaja. Efter det följde jag med pappa och handlade och sen har jag inte gjort nått mer typ. Nu ska jag göra klart hemkunskapsläxan och sen ska jag träna på matteprovet vi har på tisdag. :)

bästa lördagen

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / På bild: Jag, Jennifer och Becca

Goderkvälla!
Har haft en super bra dag idag verkligen! Gick först till Moa och vi gjorde sladdriga våfflor. Sedan gick vi hem till mig och inväntade Beca och Jennifer och när dom kom så spelade vi "Med andra ord" (ett apkul sällskapsspel). Efter det så kollade vi gamla videos på Beccas mobil och bestämde oss sedan för att gå till donken och äta. Vet inte hur långt det är ifrån mig, men alldeles för långt iallfall. Moa hängde inte med dit, men vi åt där och sedan åkte vi hem till Jennifers mormor och hade det jätte mysigt med film, massa prat och chips, dipp, ostbågar och dricka! Sitter nu och pratar med dom i skype och skickar bilderna vi tog som tar hundra år att skicka. Imorn ska jag upp tidigt också för kl 11 börjar gudstjänsten så måste lägga mig  rätt hyffsad tid inatt också. Hoppas ni har haft en lika bra lördag som jag, kram!

tolfte

Hej. Idag har jag bäddat min säng, duktig som jag är.
Har också på mig en fin ny tröja och har ingen aning om vad man kan ta kort på. Nu snart ska jag gå till Moa sen ska väll vi träffa Becca och Jennifer om det blir som vi vill. Ha det bra eller nött.

FREEEEDAGGG

Tjosan alla gladisar!
Idag är det fredag och jag ska äta tacos till kvällsmat, vilket är svin gott. Imorn ska jag träffa Moa. Har inget mer att skriva, hejdå!

i'm back typ

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Tjabbaaaaa girls and boys!
Har inte varit så pepp på bloggen denna vecka, antagligen för att humöret är på topp och vad jag har märkt så har jag bara tid och blogga när jag är sur på typ skolan osv eller om jag är sjuk eller nått. Hehehe.
Men just nu är jag sprallig och glad! Inte för att jag var det i skolan för var super trött och hade världens förbannade träningsverk. För att (omg, detta händer inte ofta. Jag är lat av mig) igår så gick jag mina 2 km till skolan, hade världens jobbigaste idrottslektion, skojar inte. Alla var typ helt döda efter, eller iallafall jag var det. Hade sedan dans sista lektionen som jag har valt på elevensval för att det skulle vara kul och prova på typ och det var ju så himla jobbigt och jag var den ändå som typ sa att jag inte hängde med, hehe. Sist men inte minst så gick jag från skolan ner till kyrkans församlingshem också för vi hade konfa. Så jag sov gott inatt kan jag bara tala om. Men nu ska glada jag göra något annat, pöss o kram!

sjätte

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Stativ: Nanomax250 / På bild: Moa

Hejsan.
Har inget att skriva direkt, ska inte göra ett piss idag med tanke på att jag typ har gjort grejer hela lovet.

Moa #2

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Stativ: Nanomax250 / På bild: Moa / De två sista bilderna är mina favoriter.

Tjenare!
Sitter just nu och äter glass med hallon och ska kolla på Pretty Little Liars, ha det bra :)
Ps. Rätt synd att blogg.se's bildkvalité suger, men jaja.

moa #1

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Stativ: Nanomax250 / På bild: Moa

Hejhej!
Sitter hos Moa just nu, jag har nyss fotat henne. Bilderna blev skitbra, ni får se resten senare! :)

FINNER INGA ORD

Såhär chokad, glad och samtidigt lite ledsen är jag just nu.
För att jag kollade nyss klart på allra sista avsnittet av Gossip Girl som kom ut för några veckor sedan. Asså helt ärligt. Världens absolut bästa serie, går inte att beskriva.. Och ja nu är det slut. Och det bästa är ju att man får reda på ALLT i det sista avsnittet så man bara "VA!? OFTA!?". Ja jag är helt fgdhsajdghdjfjsdf. Bra. Ville bara uttrycka mig lite mer än att bara spama Jennifer och Moa på skype. Säger bara en grej. KOLLA PÅ SERIEN NU. Fet text för att det var überviktigt.

fjärde januari 2013

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Blir mycket kort på himlen under vintern märker jag, antagligen för att det inte finns något annat roligt att fota.

Tjenare alla gladisar och surisar!
Hur mår ni idag då? Inte för att någon kommer svara men jag är trevlig iallfall. Igår köpte jag två jeans, och fyra toppar. Skit nöjd! Etfer vi hade shoppat klart gick vi till ett museum, vi var inte så imponerade dock. Rätt besvikna. Jaja, åkta iallfall hem idag så har suttit i en bil hela dagen förutom när vi stannade för att äta. Imorgon tror jag att jag ska träffa Moa, Becca och Jennifer och om det inte blir alla fyra så har jag för mig att iallfall jag och Moa skulle ses men har ingen koll så vi får väll se hur det blir. På tisdag börjar skolan igen för vi har studiedag på måndag. Har också matte prov på fredag så ska plugga under veckan. Men nu ska jag hitte på nått annat. Hejdå!

Stockholm

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm

Hejhej!
Var jätte fint ute idag, nästan som vår. Åkte iallfall till Stockholm med familjen idag för att hälsa på farfar och hans fru. :) Vi åker hem på fredag. Vi har nyss ätit tacos och delat ut juklappar, fick pengar så att jag kan shoppa skit mycket nu! :D Imorn ska vi gå runt i lite affärer och sedan funderar vi på att besöka ett museum, var skit längesedan vi gjorde nått annat än att shoppa här så det ska bli kul :) Vet dock inte vilket av alla vi ska till hehe. Ha det fint!

Go fortsättning!

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Bilder från disneyland california, tyckte dom passade in.

Detta inlägg skulle kommit upp 00.00 inatt, men tydligen blev det inte som jag ville.
Hade iallafall en bra nyår och Becca kom hit en stund även fast det inte var planerat så den blev skitbra faktiskt. Sedan vid 22.40 följde vi Becca ner till stan igen och det tog sin lilla tid för hon hade ju världens klackar, haha herregud. Efter vi hade följt henne så gick vi till Moas morbror för att kolla när de smällde raketer. Det regnade också hela kvällen så efter raketerna när vi skulle till Moa igen, vilket var en bit, så var vi redan mega blöta så när vi kommer hem till Moa var vi rätt så iskalla och blöta kan jag ju säga. Jag var super trött och somnade först av alla, vet inte ens när det var. Vaknade 12.10 och de andra vaknade väll typ vid 13.00. Jaja, vi ska inte göra nått speciellt idag, bara ta det lugnt. Är förövrigt helt förkyld. Ha det bra!

Follow on Bloglovin