Vattenmelon

Har det gott ❤


Liljekonvaljer

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Gick upp till skogen förut och plockade dessa fina blommor!
Dock så fanns det väldigt lite blommor och mest blad så kanske var lite för tidig men det blir fint när blommorna slår ut här inne istället! Tänkte att jag kunde plocka åt mamma för hon brukar plocka varje år och hon fick ingen morsdagpresent så det blev ju super bra :) Ska försöka ta bättre bilder på dom imorgon!

Himlagott - Kvitten, persika och grädde

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Dricker té och mår bra ♡ 

Smooth criminal

Favoriten just nu!
Hallå alla!
Har varit i skolan idag som vanligt, har varit himla trött och har haft rätt ont i huvudet. Men mår bättre nu :) Inget mer att säga, mitt liv är rätt ointressant. Så känns rätt bra att fastingen kommer hit så att jag får nått att göra iallfall. På fredag ska jag ner med Moa, Becca och Jennifer och på lördag med Erika, Sanna, Elin och så tror jag Julia skulle med också! :)

Grönt

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma

Månsken

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma + Stativ Nanomax250
Såhär starkt lyste månen igårnatt. (eller blir det inatt? hur säger man?)
Väldigt fint!
Idag har jag solat och försökt att få lite färg, snart kommer mormor och morfar hit för att fika då det är morsdag och nu har inget mer att skriva. Ha't fint!

Morning


Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma
Godmorgon!
Har precis ätit frukost framför ett Friends avsnitt. :) Senare idag ska jag äta middag hos farmor och sedan ska vi till kyrkan och titta på mammas kör, annas har jag inget inplanerat. Kanske åker ner till stan och kollar på morsdagpresent :)

I skymningslandet

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma

Selfies

På egohumör.

Deer

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma / Så himla fin var han ♥
God eftermiddag!
Haft en superskön dag i skolan idag, har stått i kiosken med Erika. Så himla gött att inte behöva göra nått. Nu tittar jag på friends och ikväll ska vi käka pizza. Livet är bra.

Blommigt

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hejhej!
Har varit en långsam dag idag. Så hmla trött har jag varit och vi har dessutom varit ute och orienterat i regnet så jag hade två stora vattenpölar i skorna. Slutade tidigt idag vilket var väl behövt. Ska snart äta tacos med familjen, ha en fortsatt fin kväll :)

Svar på kommentar

Emma:
           
 
Tack så himla mycket!
Jag kommer inte riktigt ihåg vad den kostade men tror det var mellan 3000-6000 tillsammans med ett 18-55mm objektiv :)

21 maj

 
Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm / Spanska flugan
Hejsan!
Har varit regnigt de senaste dagarna men det gör inte mig något för allting blir så himla grönt och fint och helt magiskt. Man njuter av varje sekund nu när sommaren börjar komma fram. Har dock gått och blivit lite smått förkyld, igår kliade halsen och öronen när jag svalde och jag var täpt. Idag är jag bara lite snorig som tur är så det går väll över lika fort som det kom. :) Hade matteprov idag också, gick väll sådär men nu är det iallafall ett mindre prov att tänka på så nu ska jag läsa lite och bara ta det lugnt då vi varken har prov eller läxor mer den här veckan vad jag vet!

Skogen

 
 
 
 
 
Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Fina

Jag, Jennifer och Becca igår. Så fina så!    Bild tagen av Moa :)

Konfirmation

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / 70-300mm Sigma / Pappa har tagit korten

Igår var det dags för konfirmation!
22 (tror jag?) ungdomar var vi som svettades som bara den och fläktade med programmen medans vi var supernervösa inför att vi skulle sjunga, läsa, samla in kollekt, fixa nattvard osv. Men vi klarade oss rätt bra förutom lite paus och fnitter mitt i en sång. Var så fruktanvärt varmt igår, var uppimot 27 grader skulle jag tro och vi hade tjocka kåpor + klänningar under. Herregud, men bra gick det iallafall! :) Träffade sedan släkten och sådär och fick presenter. Senare på kvällen kollade jag på Eurovision men orkade inte se klart så gick och la mej rätt tidigt och idag ska jag plugga lite matte. Ha det fint i sommarvärmen!

Gult, svart, vitt

 
 
 
 
Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Söndag

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hade det trevlig igår.
Var rätt många ugdomar/barn där så vi hade det kul :) Vaknade vid tolv idag men gick upp ett, kollade på tvn och åt frukost. Har inte gjort så mycket mer förutom att jag har räknat lite matte och fixat till vringningen på tröjan här uppe. Den var så vringad att man visade allting så fort man böjde sig ner så jag sydde fast den. :) Nu ska jag fortsätta att räkna matte, hejdå!

Korallrött

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hallå!
Igår var jag på stan med mamma rätt länge. Vi åt där nere också :) Fick med mig den superfina blusen som ni ser här ovanför + ett linne att ha under, en annan armlös blus och två bikinisar, superbra! Sen gjorde jag inte så mycket. Senare mot kvällen så snapchatade jag med Erika, slutar med att Erika, Julia, Sanna och Elin står och ropar på mig i pyjamas i backen vid mitt hus så jag sprang ut, jag också i pyjamas och William kommer också ut från hans hus. (Jag, Julia och William bor grannar, typ som en triangel mellan våra hus) Vi springer sedan ner och hoppar studsmatta hos Julia, tittar på lite supernatural och pratar om allt mellan himmel och jord eller nått. Vid tjugo i fyra drar William hem och jag som ändå bara har fem meter hem stannar och sover med tjejerna, tror alla sov vid fem. :) Hade så himla kul igår! Idag har jag sovit och läst och snart ska jag mamma och pappa cykla till någon fest de ska på och jag ska hänga med och äta, blev inbjuden av Kevin som ska laga maten. Hoppas det blir gott! 

Rosor av rök mot himlen

För en stund sen läste jag ut boken här ovanför som jag började på förut idag.
Alla skrev att den skulle vara asbra, men har inte bestämt mig vad jag tycker än. Boken har ingen början och inget slut, tjejerna det handlar om lever ibland i en fantasivärld, har ett speciellt sätt att prata med varandra på, de lever världens roligaste liv och verkar aldrig ha tråkigt samtidigt som det är mycket som tynger dom, en bra bok med många underbara citat. Man vill bara leva i samma stund med dom och önskar att man hade samma liv som de typ. Annars händer det inte så mycket, man får följa deras tankar ungefär. Det som är bra med den är att de ibland kan hitta nått vackert eller nått positivt i det negativa vilket kan få vilken tonåring som helst att tänka om. Finns också många grejer som man kan känna igen sig i. :)

Mår bra

 
 
 
 
Canon Eos Rebel T3 +18-55mm
Mamma och jag åt jordgubbar med glass i det varma vädret.
Satte mig ute på altanen med en ny bok i famnen och började läsa.
Regnet kom men jag satt kvar och tog på mig en filt. Mysigt som bara den.
Nu luktar det grillat i hela huset och snart ska vi äta fläskfilé.

Torsdag

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Godmorgon alla!
Försommaren har kommit till oss också och igår på förmiddagen och i tisdags måste det ha varit upp mot 20-21 grader ute. Superskönt! Igår kväll så var det redovisning ute vid cafépärlan med konfirmationen och det regnade som bara den. Det bara öste ner verkligen. Men vi var positiva ändå, iallafall jag! Fick också reda på igår att jag kom in på teknikkursen i sommar! Känns hur bra som helst då det var 31 som ansökt och bara 10 som kom in! Erika från klassen kom också in, wohoo vi är glada. typ. Men idag ska jag hänga med mamma och handla på maxi, sedan till coop för att jag har inbillat mej att de har karamellkungens godis där och maxis nya godis är inge gott. Sen ska vi hämta mina böcker som jag har beställt och vi ska även posta mitt svarsbrev för kursen :) Nu sitter jag här helt klar med kläder på och det är as varmt i vårat hus. Nu vet ni hur läget ligger till, haha omg vad fult det lät. Ha en trevlig kristihimmelsfärdsdag eller nått!

Gröna tår

 
Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hejsan!
Sitter just nu vid mit skrivbord och lyssnar på alla underbara gleealbum som finns på spotify. Idag har varit en bra dag, haft roligt i skolan och just nu känns allt så himla bra på något sätt! Har dessutom varit 15 grader ute idag, varmt om man jämnför med typ 8 grader! Så himla skönt att det börjar bli varmt igen, så är vi lediga på torsdag och fredag också. Långhelg! Men nu ska jag, tro det eller ej, göra So. Som jag skriver om jämt. Haha, men jag började inte förens igår och har bara en del kvar av tre så here we go! 

Fin dag

 
Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma
Hallå!
Idag har jag pluggat och cyklat ut till skärgården och ätit glass med mamma och pappa. :) Ha en fortsatt fin söndag!

Apelsin

 
 
Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Lödagskväll

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma
Hallå!
Fick en fråga förut om jag skulle kunna göra en ny video där jag visar min kamerautrustning. Jag har ju bytt utrustning osådär så det behövs väll egentligen men känner att det är enormt pinsamt men ska fundera, kanske kommer upp en i veckan isåfall! :)  Annars skulle jag kunna göra ett vanligt inlägg men det känns så enormt jobbigt att fota av allt och skriva allt och hålla på så vi får se hur det blir! 
 
Vad gör ni denna lördagskväll då? :) Själv har jag kollat på slutet på Schindler's list då jag stängde av sist i mitten av filmen för mitt hjärta dunkar så otroligt fort och hårt när jag tittar på obehagliga filmer. Kan säga att hjärtat satt i strupen nu också. Fy fabian, men allt ordnade sig och jag grät i slutet. Känns ju också lite äckligt att jag har varit i Aushwitz. Men nu ska jag sätta på en roligare film eller bara kolla runt lite på tumblr och läsa olika bloggar, godnatt!

Kömmentar

 
 
Tack! Den är köpt på väskshopen inne i Bergvik i Karlstad! :)

Hair

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hej!
Igår var det fredag och jag gjorde ingenting, åt pizza och låg i sängen med datorn i knät hela natten typ. Idag ska jag inte göra nått heller, antagligen försöka göra So om jag inte gör det imorn. Har förvrigt ont i vänstra nederdelen av magen när jag står upp, vet inte vad det beror på men jaja. Nu ska jag kolla på fina blusar på alla internetshoppingsidor man kan tänka sig, ha't bra vänner!

Vitsippor

 
 
 
Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Vändningsring på de två sista.
Hallå!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, har haft sjukt ont i huvudet annars så har det väll inte varit något speciellt som har hänt direkt. När jag gick hem såg jag att det hade kommit lite vitsippor också så tog med några hem för att fota :) Nu tänkte jag plugga lite So och sådär, hejdå!

Vårdag

 
 
 
Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma

1 maj

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma / Härliga USA
Morn! Eller ja, inte morgon nu men jaja.
Igår spenderade jag valborg med Moa, Becca och Jennifer. Blev helt misslyckat tyvärr och jag var sur och grinig när jag kom hem plus att det var svin kallt och tråkigt och det ända vi gjorde var att vi kollade på en brasa och sedan delade vi på en pizza. Pizzan var det ända bra typ haha. Förra året gjorde vi massa grejer men jaja, alla var typ sura och griniga också. Men skitsamma. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra och vill egentligen bara ligga i soffan och kolla på film eller en tvserie. Blä. Ha en fin första maj eller nått!

Follow on Bloglovin