MEDEA

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / Duktiga esteter från Brogårdsskolan. 

Christmas lights 2013 vs 2012 & 2011

2013↓
Canon Eos Rebel T3 + 50mm
2012
Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm + Close up filter
2011
Olympus E-450 + 14-42mm / stativ nanomax 250

The whole world painted in pink

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma

Tjenare friends!

Jag var tvungen att fylla ut detta med något, så tråkigt med bara text.
 
Har inte uppdaterat med text på länge (1 vecka, för att vara exakt), har inte hänt mycket heller. Har varit i skolan som vanligt, var på  ett gymnasium i fredags sedan hängde Mimmsan med mig hem och igår så gjorde mamma och jag julfint här hemma med stakar och tomtar då vi inte kan första advent när vi bukar göra det :)
Den här veckan kommer det inte hända mycket heller, ska göra matteprov på onsdag, lämna in en hemkunskapsuppgift på fredag. Sen på söndag ska min klass eventuellt stå och sälja bakverk nere på stan. Alla veckor ser likadana ut och man kan nog inte ha ointressantare liv än mig.
 
By the way finns det någon själ där ute som vet vad som hänt med blogg.se's designsida? Becca skrev till mig häromdagen och fattade inte ett skit, så jag gick in och kollade och jag fattade inte heller ett skit haha. Så om någon vet hur man kan göra om man vill ha en stilmall att göra designen i och inte bara en kodmall så hör av er! Jag skulle bli sjuuukt glad, nu ska jag läsa. Ha't bra vänner! 

Cold and foggy days

Canon Eos Rebel T3 + 50mm // 70-300mm Sigma

Portraits

Canon Eos Rebel T3 + 50mm

Motljus

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / Erika
Hej amigos!
Bloggar så himla dåligt, har ju typ en veckas uppehåll mellan varje inlägg. Idag har det inte hänt mycket för min del, jag har varit hemma p.g.a illamående som hade hållt i sig från igårkväll. Imorgon ska jag till skolan igen dock :) Men nu ska jag gå och lägga mig och läsa, ha det fint ♥

Bra dag

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / På bild: Erika och Sanna

Hejsan!
Har haft en superdag i skolan idag! På svenskan fick vi fika och på SOn fick vi prata med en politiker som kommer här ifrån stan vilket var väldigt intressant och vi diskuterade om massa grejer :) Kl fem ska jag till församlingshemmet och innan dess ska jag läsa lite i engelskaboken och göra lite teknik, ha det fint!

Beautiful girls

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / På bild: Sanna, Frida, Erika och jag.

Today

Idag har jag varit i skolan som vanligt, hade kort dag vilket var superskönt! Jag och min NOgrupp redovisade även idag och det gick bra som tur va! Efter skolan så fotade jag porträttbilder med Sanna, Erika och Frida. Det blev många fina bilder och jag blev nöjd med de flesta. :) Nu ska jag fixa naglarna, kramen!

Blue eyes

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / På bild: Sanna

Curls

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / Stativ
Godmorgon!
Idag är det tänkt att jag ska träffa Mimmi, om hon svarar på mitt sms vill säga haha. Måste också ner på stan och köpa nått till pappa. Ni får ha en fin lördag alla, kram!

Fredag

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma / Fin soluppgång imorse
Hallå!
Har inte skrivit här på fem dagar. Har inte haft så mycket för mig direkt. Idag hade vi utklädningsda i skolan dock, något speciellt iallfall :) Har inget att skriva men hoppas ni mår bra!

Tredje november

Canon Eos Rebel T3 + 50mm

Sinnenas afton

Canon Eos Rebel T3 + 50mm
Hej!
Idag har jag varit hos farmor och sedan på kvällen åkte hon och jag med några fler ner till Marieberg där det var massa ljus tända överallt och det var jättefint :) Sedan tände vi ljus på minneslunden på kyrkogården. Efter det kom jag hem och åt mat och sen dess har jag inte gjort mycket alls, mest läst och tittat på tv från och till. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Red leaves #2

Canon Eos Rebel T3 + 50mm

Red leaves

Canon Eos Rebel T3 + 50mm

Breakfast


Godmorgon!
Sitter och äter frukost just nu och när den är uppäten ska jag göra mig iordning och sedan dra mig till farmor! :)

Follow on Bloglovin