Vackert

Olympus E-450 + 40-150mm
Lika vakert väder som igår. Underbart!

Nyårsafton

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8
Goddag!
Idag är det nyårsafton. Min kväll ska jag spendera med världens bästa Maja Karlsson. Kommer bli jätte bra! Hoppas ni får en underbar dag/kväll/natt!

Time for bed!

Godnatt!

Filmeffekt - Agfa

Olympus E-450 + 14-42mm
Lite bilder från bilen på väg hem från stockholm.
Måste bara säga att jag älskar denna effekt! Jag redigerar ju dom flesta bilderna i photoscape. (porträtt i gimp) Och jag använder jätte ofta denna effekt för den är ju så jädra snygg! Håll med mig!
Lixom kolla skillnaden:
Före                                                                     Efter
Jag tycker iaf att bilderna blir mer typ gamaldagsa (eller hur det nu stavas) och fina/snygga.

Frost

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8


ojdå

Olympus E-450 + 14-42mm
Hejsan.
Bloggade visst inte igår. Knappt nått idag heller. Hade inte lust och orken för det. Men jag hittade ingenting i Stockholm... "/ Och igår var jag hos några och åt mat och spelade spel. Idag åt vi pizza hos mormor och morfar och imorgon är det nyår. Fullt upp alltså. Men jag var ute och fotade i förmiddags. Det var jätte fint väder och frost. Så ska redigera nu! Hörs sen! :)

Stockholm

Olympus E-450 + 14-42mm
Hejhej!
Ni fick lite sådär dåliga vardagliga bilder. Den bilden längst ner i vänstra hörnet är utsiken från fönstret, haha. Men snart åker jag och pappa in till stan. Skriver väll mer senare!

Mys från jul

Olympus E-450 + 14-42mm
Bilder sen julafton då vi drack glögg framför brasan, tror dock inte att familjen vill vara med på min blogg. Därför fick ni bara bilder på elden. :)
Tjenare!
Vi kom fram till Stockholm nån gång, vet inte när. Vi åkte och lämnade grejerna (vi bor hos farfar och hans fru, typ låtsats farmor, jämt när vi är här. Vi vill ju umgås med dom också såklart!) och fikade lite, sedan drog vi till Stockholm Quality Outlet (osäker på stavningen) och pappa började shoppa. :) Haha, finns ändå aldrig nått där för mej. Förutom skor möjligen. Men imorogn ska vi dra in till stan, då ska jag in på H&M och ginatricot och massa. Sitter just nu i sängen där jag ska sova inatt, tänkte gå ner och vara social nu. Uppdaterar mer imorgon! :)

Spyr av tråkighet.

image description
Hej!
Sitter just nu i bilen och dör av tråkighet. Då är det tur att man har en iPhone så att man kan nörda instagram istället. (plus att man kan blogga ;))
Är också imponerad på mig själv, har alltid haft problem med åksjuka. Har ätit McDonalds, suttit vid iphonen och klarat mej utan att må illa plus att jag inte hade åksjukebanden på. Men vi är nog framme om en stund skulle jag tro! Vi hörs senare! bilden är från instagram om ni bryr er.

Details

Drar till stockholm nu! Uppdaterar senare!

MINOLTA #2

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +1+2+4+8 (bara på sissta bilden)
hög ISO = brusiga bilder.
Detta är då det stora objektivet! :)
Ska packa tills imorgon då jag, pappa och brorsan åker till stockholm för att träffa lite annan släkt. Datorn, kameran och internetstickan följer med så räkna med lite uppdatering. Kommer hem på torsdag! ;)

MINOLTA

Olympus E-450 + 14-42mm
hög ISO = brusiga bilder.
Hejsan!
Kom hem från ett typ kalas för mormor för nån/några timmar sedan. Trevligt. Träffade släktingar och så. Fick också två objektiv bara så där! :D Tyvärr passade dom inte men när jag köper ny kamera ska jag bannemej se till att dom passar för det är två st macroobjektiv! (tror jag. det är ju iaf en sådan där blomma på som står för macro) TACKTACKTACK! Här över är det bilder på det man kan zooma kortast med. Snart kommer det stora. :)

Om ni undrar...

...och stör er på reklambannern uppe i hörnet så är den där för att jag får typ mer läsare till min blogg helt gratis! :)

Uppdaterar när jag kommer hem!

image description

Läskigt...

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +4+8 (på den sissta)
Godmorgon.
Läste denna hemska bok inatt. Läste 14 sidor sen kunde jag inte läsa mer. Började med att läsa författarens ord. Sedan inser jag att detta har hänt på riktigt när det är ord från den som varit utsatt. Allting blir ju så mycket bättre när man får reda på att det antagligen har skett ett mord här i stan. Plus att jag är mörkrädd utomhus! Haha, hur ska det gå för mej i framtiden? Tillbaks till boken... Den handlar om en 14 årig flicka som blir våldtagen, misshandlad och säljer sej själv. Och denna bok tyckte min bror att jag skulle läsa för att lära mej saker i livet. Tack Oscar.

Vad jag fick...

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ nanomax 250 (påvissa) / closeup +4+8 (bara på thomas sabo.)
Detta fick jag.
Fick också sminkborttagning, presentkort på H&M 200 kr, lite pengar och en stor spegel så att man ser vad man har på sej. Haha.
Update: Har skrivit fel. Det ska stå versace parfym. Fick också ett presentkort av farfar och Elisabeth på 500 kr på intersport. :)

Världens sötaste!

Godkväll!
Har typ nyss tagit kort på alla paket, men får bli nått colage utav det. Är jätte glad över det jag fick, dock lite besviken över att jag inte fick några kameratillbehör som jag önskade mig men mamma sa att det var försvårt så jag fick köpa det själv, haha! Hoppas ni också har haft en fin julafton! ♥

00.00

Detta kallar jag kreativt!

christmas candy

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8
Har fått typ bloggsjuka. (tönt jag är) Men ärligt. Bloggar ju utan mellan rum?! :o

Granen står grann i stugan

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8 / stativ nanomax 250
Välkommna hem brusiga bilder! Hoppas ni trivs....

Nu orkar jag...

charmig bild på mig i tomteluva.
Go kväll!
Haha, nu orkar jag blogga normalt. Igår var det en sjukttrevlig dag. Mitt arbetslag var på badhuset från 9.00 till 12.00 och badade, spaa och gymmade. Skit mysigt verkligen! Sedan åkte jag hem och slog in julklappar och lite så. Idag var jag med mamma ner på stan för att köpa den sista klappen och för att kolla om det fanns några kläder som jag kunde ha imorgon. Har inte gjort så mycket mer än så. Haha, har märkt att dom flesta bloggar jag läser har gjort ett inlägg med rubriken "Dan före dopparedan". Lite kul sådär när man har dålig humor som jag. :) Kommer kanske göra ett till två inlägg imorgon med tanke på att det är julafton. Så förvänta er inget. :)

Klaga på nått som vanligt...

Nu ska jag sortera och fixa med alla dessa tusentals bilder. Önska mej lycka till. Snön har försvunit också + att jag inte hittade nått på stan som jag kan ha på julafton. Vill bara lägga mej och sova. Jag suger på att blogga och skriva intresanta inlägg. Välkommen till mitt liv.

Granen

Hejhej.
Haha. Bättre bild på granen kommer imorn. Mamma som är på bilden förresten. Men nu är det jullov. Gött. Men har inget att skriva om. Så skriver väll mer imorn.

Sämst.

två dåliga försök till att fota mina lösnaglar, känner mej förövrigt handikappad med dom på. (dom på tummarna har äntligen losnat.)

Sämst uppdatering igår och idag. Sorry. Men idag var det temadag på skolan, min klass skulle vara bratz och stekare. Typ det svåraste man kan få, ingen trodde att vi var utklädda eller nånting. Men jag hade iaf lösnaglar, jeansjcka med linne under, mycket smink och solglasögon på huvudet. Vi försökte ockå vara bitchiga fast vår lärare var bättre än oss! Hahaha, hon bara "tror du jag bryr mej eller?". Snart ska jag hjälpa Mamma att slå in julklappar, kanske uppdaterar mer senare :)

Klar!

Jag är klar med Therese design nu. Kolla! -------> http://thereselindamarie.blogg.se Jätte snäll och söt tjej verkligen!

Godnatt!

image description
Säger godnatt med en instagram bild. Imorgon blir det att fortsätta med Therese design! Kan tyvärr inte länka från iphonen. Så ni får se den imorgon när den är klar! :)

Har inget att blogga om...

...så ni får ett designtips, med tanke på att jag bara har ett inlägg under den kategorin. Haha!

Tänkte visa hur man gör för att dela upp menyn, header och wrappern (inläggen) så att dom inte sitter ihop.
Du går in på Design, klickar vidare till stilmall. Sedan letar du upp #wrapper { det är lätt att hitta, nästan längst upp!
#wrapper {
clear:none;
margin: 15px auto;
padding: 0px;
width: 1000px;
background-color: #FFFFFF;
}
#wrapper {
clear:none;
margin: 30px auto;
padding: 20px;
width: 830px;
background-color: #FFFFFF; <----- Kopiera detta och sedan tar du bort det.
}
Sedan klistrar du in det du kopierade under Content, då ska det se ut såhär:
#content {
background-color: #FFFFFF; <------ Detta klistrade vi in.
overflow: hidden;
width: 538px;
position:relative;
left:0px;
padding: 20px 0px;
voice-family:"\"}\"";
voice-family:inherit;
width:538px;
float: right;
margin: 0px 10px 0px 0px;
}html>body #content { width: 538px }

Gör samma sak under Side:
#side {
background-color: #FFFFFF; <------ Detta klistrade vi in.
float: left;
width: 180px;
margin: 0px;
padding: 24px 18px 0px 12px;
left:-30px;
border-right-width: 3px;
border-right-style: solid;
border-right-color: #CCCCCC;
}
För att sedan göra mellanrummet mindre mellan inläggen och menyn så får du öka }html>body #content { width: 538px } det understrukna. Alltså width. Eller öka bredden på side.
Använder mej av temat fashion. Hoppas ni förstår, säg till om sådana hära inlägg uppskattas och om ni vill ha fler tips! :)

4 dagar kvar

Olympus E-450 + 40-150mm / stativ nanomax 250
Hallå!
Har inte tid att göra ett inlägg men skitsam. Ska äta nu och sedan dra på träning, har också spanska glosor tills imorgon som jag måste träna på. Fullt upp alltså.

Det hjälpte

Olympus E-450 + 40-150mm / stativ nanomax 250
Godmorgon!
Jag blev rätt stolt när det låg ett vitt täcke över staden imorse när jag vakna, med tanke på inlägget jag gjorde igår. Haha, tönt jag är. Men om detta smälter nu under dagen så dör jag för då blir det ingen vit jul, det är inte okej. Men ha en trevlig dag i skolan (för er som inte har fått jullov än, vi får jullov den 22) !

Snö nu tack.

Ärligt. Såhär lite snö ska det inte vara i december. Jag vill ju fota vitt landskap och massa vit snö nu ju! Men mer än på bilden åvan går inte att komma just nu. Vilket är synd. Så nu hoppas jag på snöstorm och minus grader så att det ligger kvar nästa gång det kommer.
Detta blev ett inlägg om hur arg jag var på modernatur. Tråkigt värre.

new

Vad tycker ni? Lite nytt, snyggt? :) klicka F5 om det inte syns.

Fjärde advent

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8
Tjenare!
Idag har jag varit i Karlstad med mamma och pappa, när vi kom hem hade vi med oss en sjukt fin gran. :) Det är bara fula granar i våran lilla stad, haha. Sen har jag typ inte gjort nått, tänkte göra en ny header. Funderade på rutnät denna gång med massa olika bilder men jag vet inte... Vi får se hur det blir.

Mys

Hej på er!
Idag har jag typ inte gjort så mycket (även fast det känns som att jag typ har gjort jätte mycket!? :o), jag har varit med mamma och handlat och sedan städat rummet och gjort det lite mysigt. Och nu ska jag fixa lite grejer som att fixa julkort.

Tjuvarnas jul

Olympus E-450 + 40-150mm
Godkväll!
Jag känner mej töntig som sitter och tittar på julkalendern på svtplay en fredagkväll. Foreveralone. Har inget annat för mej. Vet inte vad jag ska skriva heller så hejdå.

när man måste...

måste städa, därför skriver jag lite senare :)
Usel webbcam bild om ni ville veta... Men bättre än inget för jag hatar inlägg utan bild.

Pirat!

Olympus E-450 + 40-150mm men skit hööög ISO. (dåligt ljus osv.)
haha, min bror när han spelar teater. Den var riktigt bra faktiskt! :)

Kängor

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ nanomax 250
God eftermiddag bloggen.
Det där lät lite gammalt. Men hej! :D Idag har jag varit i skolan som vanligt. Nu ska jag plugga. Sedan klockan 19 ska jag och pappa till christinateatern för att kolla när brorsan spelar Jack Sparrow! Nya skorna på bilderna ovan.
Update: Dom spelade visst på brogårdsskolan, my bad!

Ljusslinga...

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ nanomax 250
Hejsan alla fina!
Idag har jag typ inte gjort nånting, eller jag var nere på stan med mammsen för mina skor har gått sönder så vi köpte ett par som jag personligen tyckte var as snygga! Bild på dom kommer imorgon. :) JC har gått i konkurs här i stan, eller ska? Det var typ utförsäljning (om det nu heter så) 30 % på allt i butiken. Ändå hittar jag ingenting. Skriver mer imorgon, godnatt!

Julklappar

Dåliga, brusiga, allmänt joobiga vardagliga bilder.
Tjenare!
Igår handlade jag två julklappar. Men becca var sjuk så jag gick ner med Jennifer ist, gillar den godingen! Nu igår hade vi matte prov. :s Hoppas det gick bra, idag har vi svenska redovisning, så nu måste jag packa kamerautrustningen och dra mej iväg till skolan, i hörs ikväll! :)

Redigerar till skolan...

Olympus E-450 + 40-150mm / stativ nanomax 250.
Hittade en snygg bild sen fotografering med moa som jag inte hade lagt upp...
Godkväll!
Sitter och redigerar bilder till skolan, ska väll stänga av och hoppa i säng snart antar jag. Men måsta bara fråga moa om jag får visa denna bilden i skolan? ;) Men jag uppdaterar mer imorgon, ska iväg och handla julklappar med Becca då! Vi hörs då!

När man har tråkigt...

... brukar det tillslut bli såhär.
Tjenare!
Jag blev lite ego förut. Men det är okej att va det ibland. Men jag kämpar fortfarande med mitt pluggande. Går hur dåligt som helst. Behöver egentligen vara inlåst i ett rum utan dator och tv. Men det får gå ändå!

Förbannade prov.

Ledsen för den deppiga rubriken...
Men nu ska man sätta sej och plugga, matte (som jag hatar, det värsta ämnet som finns) och sedan engelska (som faktiskt typ är lättast). Vi har två prov nästa vecka och svenska redovisning som jag måste träna på. Allt kommer på en gång nu innan jul. Men kl 3 drar jag till farmor (det kommer också hit massa folk då för att dricka glögg med mamma och pappa... Just därför valde jag att gå till henne då) för att hjälpa henne med sina bilder på kameran, vet inte om jag ska föraöver dom till datorn eller nått. Men det blir trevligt, hehe. Vi hörs lite senare!
KRAM.

dance like no one watching.

Olympus E-450 + 14-42mm / Foto: Thea. Redigering och beskärning: Jag.
Hallojsan!
Idag har jag varit med Thea, vi gjode massvis med grejor. Haha, t.ex dansa vi lite galet sisodär. Kollade på en film för några minuter sedan, bölade som jag nästan alltid gör när det är lyckligt eller sorgligt. Det var nån julfilm eller något. Ska kolla på en till film snart igen, när jag har skrivit klart detta inlägg och kollat lite på facebook och några andra bloggar osv... Men vi hörs, ha det bäst så länge!


9/12 2011

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +4+8
Godkväll sötnosar!
Har precis fixat lite med mappar och grejer så att jag har lite ordning på mina bilder. Sedan ska jag redigera dom som jag ska visa upp i skolan. Vi ska ju redovisa nästa vecka, så nu måste jag börja ta tag i detta och träna på vad jag ska säga m.m så att jag inte gör bort mej! Ni får ha en mysig fredags kväll, för det ska jag ha!
KRAM!♥

Hej mitt vinterland!

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +4+8
Hejsan snyggingar!
Självklart har jag fler bilder, men blogg.se vill inte samarbeta .
Ligger i sängen med datorn i knät, blir nog att gå till skolan imorgon för jag mår rätt okej nu och på tisdag har vi typ engelsk prov tror jag och böckerna är inte med hem. Måste kolla på NOn vi har tills imorgon, har ju haft ont i hvudet så inte kunnat läsa på den. Får väll be våran lärare att göra förhöret nån annan dag. Men godnatt på er!

Köttbullar

Olympus E-450 + 14-42mm
En väldigt intresant bild på min lunch idag.
Eller inte! Men det är iaf en bild. ;) Denna dag har varit hur lång som helst. Först kollade jag ju på den där filmen som hette MR. NOBODY rätt okej. Sedan fotade jag, efter det fixade jag världens enklaste och godaste lunch. När jag sitter och äter min perfekta mat, kommer mamma hem som också mådde dåligt. Och vaknar sedan upp i min säng efter att ha sovit i två timmar. Efter detta hände typ ingenting och nu ska jag försöka städa mitt rum, plugga och fixa med massa bilder och grejer.

Sjuk

Godmorgon!
Sitter vid tven och kollar på nån film.. Är hemma från skolan idag, mår inte alls bra... Ska dra ut och fota snart! Det är skit fint väder ute!

Jag ser det snöar!

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ nanomax 250
Halloj!
Imorse när man vaknar tar jag upp mobilen och går in på facebook där det snöade mer än vad det gjorde ute! I nästan varje status stod det "DET SNÖAR!!!! :D:D:D:D" så jag sprang ju ut, och det var vitt typ överallt! :D Vet inte om jag ska gå på träningen ikväll men jag tror det iaf. Just nu sitter William och spelar nått spel på vårat PS3, själv sitter jag vid datorn... Ha det gött!

Lite ego får man va ibland...

image description
Hehe, väääldigt suddig bild... instagram..
I don't update yesterday... Haha, är jag duktig på engelska? Vet inte va det är med mej just nu, känner att detta inlägg kommer bli allt annat än seriöst... Men ja, jag bloggade inget igår. Va typ skit trött, så jag trodde jag skulle dö. Men jag överlevde och ska igentligen städa mitt rum, som jag gör typ varje dag käänns det som. -.- Men det blir alltid stökigt inne hos mej. :'( Haha, ska försöka att uppdatera mer sen, kanske ska plugga lite, nästa vecka har vi typ engelskprov och matteprov. JOBBIGT! Kanske blev lite seriöst ändå.

Andra advent

Olympus E-450 + 14-42mm
Tjena snyggingar!
Idag är det andra advent, men fortfarande ingen snö... Har inget at skriva om direkt så jaa.. skriver väll mer senare eller imorgon! :)

Pumps

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ nanomax 250
Hej alla!
Håller på att gå in skorna här åvanför. Ska nog ha dom svarta på nyår, och det är mammas så jag har aldrig använt dom. Har faktiskt aldrig gått i skor med klack... (förutom typ kängor eller stövlar) Så det är lite vingligt nu i början, hehe. Hittade kläder i Karlstad som jag ska ha på nyår också, men kan inte ta kort på dom för det ska ju såklart vara en "julklapp"... -.- Sitter just nu och lyssnar på musik, funderar på att ta bort sminket och sätta på en gammal disneyfilm eller nått, hahah!

Maja

Olympus E-450 + 40-150mm / stativ nanomax 250
Hejsan! :D
Bilderna blev inte alls så bra som jag hoppats, plus överredigerade...
Men man kan inte alltid bli nöjd. Helt okej skoldag idag, som vanligt typ. Imorgon tror jag att hela familjen åker till K-stad för att shoppa/handla eller något.. Men jag skriver mer då! Ha en mysig fredagkväll!

Sova

Ni får bilderna på maja imorgon efter skolan, hann inte nu ikväll. Nu ska jag sova för att sedan masa mig upp klockan halv 7 imorgon! Godnatt!

Rött av kärlek

Olympus E-450 + 14-42mm
Åker till Maja nu!
Vi hörs senare!

Bra lärare!?

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ nanomax 250  (min lärare har gjort flätan! Därav rubriken...)
Godmorgon!
Har inte bloggat dom senste dagarna... Hehe. Men jag har vart trött och inte mått så jätte bra, men mår mycket bättre idag, dels för att det är STUDIEDAG! Lediga! Gud vad gött, sovmorgon, en god lunch, va med vänner hela dagen! Ska dra till Maja sen. Jag ska fotografera henne, så om det blir några bra bilder som jag får lägga ut så får ni se dom lite senare ikväll! ;) Nu ska jag hoppa in i duschen, skriver mer sedan!

Follow on Bloglovin