Följ mej!

Följ mej på blogkeen och bloglovin sötnosar!

Första advent

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ nanomax 250
Hej!
Idag är det ju första advent, äntligen! Men fortfarande ingen snö.. :( Men den kommer väll snart får vi hoppas! Idag var jag iaf nere på stan, skyltsöndag! Köpte en mascara bara. Imorgon är det skola igen också, hoppas att det inte blir lika mycket den här veckan... Men jag bloggar mer imorgon! Ha de bäst så länge!

Pepparkaka

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8


Moa #2

Olympus E-450 + 40-150mm / stativ nanomax 250

Moa

Olympus E-450 + 40-150mm / stativ nanomax 250
Och såklart kommer fler bilder upp lite senare!

När datorn inte funkar

När datorn inte funkar orkar man inte hålla på och "försöka" blogga. Då skiter man bara i det och väntar tills nästa dag och hoppas på att det ska funka. Så därför fick ni inte se bilderna igår.. Men dom kommer i nästa inlägg!

Ledsen...

...för den usla uppdateringen, men har inte hunnit blogga förens nu. Men ska redigera bilderna på Moa nu så får ni se dom om en stund.

Ensam hemma

Har nyss kollat på denna film med Moa!
Idag var det en helt ok dag i skolan, imorgon blire att va med Moa då. Och vi ska ha porträttfotografering typ. Så då blire massor med bilder! Ha det bra!

Före och efter bilder

Det händer aldrig nått kul här på bloggen... Så jag kan väll visa lite före och efter bilder!
Före redigering                                                    Efter redigering



Tror ni fattar hur jag redigerar mina bilder, men just nu ser dom överedigerade ut eftersom dom är bredvid orginalet. Men när man lägger upp dom utan någon bild bredvid så ser det ju inte så himla överdrivet ut ;)


Godmorgon världen!

image description
egooo pics...
Drar snart till skolan, hare bra så länge!

Godnatt bloggeeeen.

Godnatt! onööödigt inlägg....

en månad kvar till julafton

Olympus E-450 + 14-42mm
Idag är det exakt en månad kvar till julafton!
Och en månad brukar gå rätt fort ändå! Men som ni ser på bilderna så hjälpte jag mamma med adventsljusstaken, riktigt fin och mysig! :)

Goosiga...

Olympus E-450 + 14-42mm
Hej på er!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen tidigare men min dator började krångla som vanligt, sen så har jag pluggat hos Moa också. Men provet idag kändes bra iallfall, och imorn så ska vi ju ha glosförhör och NO läxa så då är allt äntligen över. Senare på kvällen så ska Moa sova hos mej också, myys! Men vi hörs om en stund!

Skola

Olympus E-450 + 14-42mm Detta mummsade jag på igårkväll.

Hej!
Om typ en kvart drar jag till skolan, vi har sovmorgon (fast bara i en pytteliten kvart? Är det ens nån idé att vi ska ha sovmorgon då?). Andra lektionen har vi badhus, som jag helt ärligt tror är hatad av alla i klassen. Men jag bloggar mer när jag kommer hem, kanske drar till bygget eller nått med Jennifer idag också!

iPhone fodral

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8

Fodralet jag köpte i Karlstad för 100 kr. Rätt snyggt, förutom att telefonen åker ur rätt lätt...

Snön, nu får du komma.

Om jag längtar till jul? Joo, lite kanske..
Hej alla!
Haha, jaa ni märker nog att jag längtar till jul? Men det är ju så himla mysigt. Men om inte snön kommer hit snart så kanske det blir en grön jul, och det får absolut inte ske! Den ska vara vit. Men jaja, slutbabblat om julen nu. Har precis pluggat lite till provet. Ska snart dra i gång med engelskan också. Blir ingen träning idag för min del, har ont i magen.. :( Men jag skriver mer senare!

Te

Olympus E-450 + 14-42mm
Tja!
Just nu så pluggar jag. Jobbigt. Men det var väll en helt ok skoldag idag. Haha, på svenska så ska vi välja en hobby eller ett inresse att redovisa om, och jag ska redovisa om fotografering så svenskan är inte så dum iallafall ;)

Vadå stressad?

Trodde jag skulle hinna lägga upp ett inlägg med bild och allt. Men jag kan inte ladda upp bilder på blogg.se!? :o Men nu så pluggar jag iaf, och sedan blire att dra på träning. Men hinner nog inte blogga så mycket den här veckan eftersom att jag har träning på onsdag också och imorgon har vi spanskaglosor, på torsdag har vi religonsprov och på fredag har vi 40 eng glosor och NO läxa... Så ja. Läs rubriken.

Godnatt folket!

Oredigerad och ganska suddig bild. Men sov gott!

Drippdropp


Olympus E-450 + 14-42mm / closeup+4+8

Hej!
Sitter just nu och nördar datorn, annars så har jag hjälpt mamma lite med att städa o fixa lite. Imorgon är det skola igen.... tråååkigt. Men man måste...


Klar!

Dålig bild sen igår.

Hejsan!
Är klar med designen nu. Och drar ut o fotar snart innan det mörknar... :)

The USA flag

Stickad tröja från Ginatricot för 399 spänn!

En skitsnygg tröja jag hittade i K-stad! Köpte också ett fodral till iPhonen men orkade inte ta kort på det. Nu blire tacos och sedan mys!

Säger godnatt med detta

Glad tjej som drar och shoppar imorgon! Fortsätter även med designen då...

Håller på mitt i natten...

Haha, världes sämsta bild sen william och jag var ute med jocke.. Men tänkte bara skriva att jag håller på och fixar med min design. Headern är nog bara tillfällig, beror på om jag orkar skaffa en bättre. Men har fixat så att jag kan ladda upp bilderna större nu. :) Just därför tog jag bara en bild till detta inlägg för att visa. :)

Min mysfredag

Utrustning: Olympus E-450 + 14-42mm Foto&Redigering: Ida

Ligger just nu i sängen med datorn i knät, vovven ligger i min puff och snarkar. Sött! Imorgon drar jag till Karlstad och shoppar! Äntligen. I denna lilla stad finns ju typ ingenting... Men uppdaterar väll mer imorgon eller senare. :)
Ha de gött så länge!

Hundvakt.

Utrustning: Olympus E-450 + 14-42mm Foto & Redigering: Ida

Tjenare!
Min dator är ju lite pönntad så sitter just nu vid skoldatorn, men är inte alltid så lätt att ta med den till och från skolan varje dag så därför blir det väldigt lite bloggning just nu... Men ska göra en tillfällig design sen. En lätt och okomplicerad. Just nu sitter jag med william, vi nördar våra datorer, och snart kommer Jocke (mormor o morfars hund), jag ska vara hundvakt! :)

11:11 11/11 2011

image description
Japp, fast det var i fredags dåra men ändå...
Idag är det farsdag, skrev förra veckan att det var förra söndag men jag hade ju lite fel.. hehe. Men kameran är urladdad så kunde inte ladda upp några bilder just nu så det får duga med en printad iPhone bild.
Men jaja, hare bra!

Oj, oj, oj...

Nej men hej! :D
Heh, har inte bloggat på några dagar, men min dator har lite problem. Och jag orkar inte blogga när jag kommer hem från skolan heller, är lite lat. ;) Men ska försöka bättra mej. Men nu ska jag ha en mysig fredags kväll, så skriver jag mer imorgon!

Pppppplugg.

Idag ska man plugga med Moa då. Spanska prov - religionsläxa - svenskaprov. Och imorgon börjar helvetet igen.

Ny design?

Utrustning: Olympus E-450 + 14-42mm / closeup+8 Foto & Redigering: Ida

Vad tycker ni? Ska jag göra en ny design?
Är rätt sugen för har tröttnat på den jag har nu...
Kommentera och skriv vad ni tycker! :D

Hästarna i hagen

Utrustning: Olympus E-450 + 40-150mm Foto & Redigering: Ida

Hej!
Kan inte ladda upp fler bilder för blogg.se dampar... "/ Eller så är det datorn... Men la upp bilderna nu istället som ni märkte för jag kollade på sagan om de två tornen med pappa igår kväll. :) Va på stan förut men det va ju stängt, helgdag. Men pappa ville inte ha något i farsdag present fast det fanns jätte fina muggar på maxi. ;) Men en sådan ville han inte heller ha. :( Hehe. Men ska väll försöka ladda upp dom andra bilderna, så håll utkik!

Redigerar

Utrustning: Olympus E-450 + 14-42mm | Foto & Redigering: Ida

Tjenare!
Sitter och läser bloggar plus redigerar bilderna från när jag var ute och fotade tidigare idag. Tror att det blev några bra bilder iallafall :)


Bad update

Olympus E-450 + 14-42mm
Hejsan!
Dålig uppdatering, jag vet. Men har inte orkat och igår var jag barnvakt åt kussinerna. :) Idag ska jag inte göra nått specielt vad jag vet, måste köpa en present till pappa tills på söndag men det får bli imorgon. Det är ju "Fars Dag" då och det kom jag på IDAG!? Hehe... Skriver mer senare, ska duscha och så nu och sedan dra ut och fota eller stanna inne och försöka mej på vatten dropparna igen som gick helt misslyckat förra gången.


Lite mer mmm i livet

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup+8
Tjenixen!
Tänkte bjuda på en till bild i detta inlägg men blogg.se ville inte det tyvärr. (fick vänta i mer än 20 minuter utan att bilden var uppladdad). Men nu ska jag ta bort sminket och sätta på en film och mummsa på min feta chokladkaka, haha. Köpte den för att Thea skulle sova här men det blev inte så, så får väll trycka ner den själv nu då. Fast mamma o pappa har tagit lite och pappa erbjöd mej pengar för den haha! Men den var inte tillsalu...

Drar ut och möter Moa och Thea!


Follow on Bloglovin