Påskdagen

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Dagens frukost.
Halloj!
Har inte bloggat på cirka en vecka för jag är för lat. Har iallfall påsklov nu! Så gött, har inte gjort så mycket än så länge men ska blandannat hjälpa mormor att vara barnvakt åt mina kusiner och ska även fira Becca, Moa och mej på lördag för de två fyller år nästa söndag och jag nästa tisdag! :) Nu kommer en galen tax som vi ska passa, måste dra. Puss ♥

Våfflisar

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hejsan!
Idag är det våffeldagen, vi käkade dock våfflor igår istället. Har varit sådär idag, så himla jobbig uppgift i svenskan så ska därför fortsätta med den nu. Kram!

now and then

Sitter i min puff och tittar på någon gammal film som heter now and then och dricker coke float till det, vad gör ni en lördagskväll som denna? :)

Lördag 23/3

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
T-shirt - best clothes, vero moda.
Vit blus - best clothes, vero moda.
Rosa tröja - best clothes, selected.
Mintgrön tröja med spets - vila.
Två linnen - ginatricot.
+ tre trosor från pieces.
 
Hejsan!
Har inte bloggat så mycket under veckan för har varit trött och har inte haft lust. Igår var det äntligen fredag och då tittade jag på gossip girl och snapchatade hela kvällen. :) Idag åkte jag, mamma och pappa till Karlstad för att kolla lite tills jag fyller år. Valde ut en fakeskinnjacka och en äkta skinnväska som jag kommer få på min födelsedag. Kläderna här över köpte jag själv pga att jag knappt har några kläder, är väldigt nöjd iallafall. :)

Tisdag

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hejsan.
Skolveckan har väll börjat sådär, har inte kunnat somna de två senaste nätterna för är stressad för massa saker som jag inte ens behöver vara stressad över och är super trött hele tin. Men jaja, kan inte skriva mer nu, ligger efter i matten så ska jobba med det nu med The Hobbit soundtrack i öronen.

Natti ♥

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
 
Nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan lägga mig under täcket och läsa och lyssna på musik under resten av kvällen. Godnatt! :)

Igår

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Barnvaktande och mormors goda mat! :)
 

Söndag - officiella pluggdagen

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Andra bilden tog min kusin! :)
Hallå!
Idag ska jag plugga. Matte, musik och hemkunskap. Så ska börja nu och hoppas att jag blir klar rätt fort! Ha en bra söndag alla. ♥

UKM

Elin och Sanna som sjöng och Julia spelade gitarr och sjöng. Mina duktiga klasskamrater.
Oscar (brorsan) sjöng och hans vän Erik spelade gitarr.
Sanna och Elin dansade också en superbra dans, Sanna är på bilden ovanför.
Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma

Hejhej!
Igår var jag på begravning som sagt var, det var lite jobbigt. Efter det så åt vi lite hos mormor och morfar och jag var där ungefär hela dagen och på kvällen åt vi pizza och spelade spel. :) Somnade sedan supertidigt när vi kom hem. Idag var jag barnvakt åt min ena kusin. Vi pärlade pärlplatta, tittade på tv, var ute i lekparken och så ritade vi. :) Sedan åt vi supergod lunch hos mormor och morfar och morfar. Sedan åkte mamma och jag iväg och handlade, efter det kom Lovisa och vi åkte direkt och hämtade mormor och åkte till UKM  för att lyssna på Oscar och alla andra duktiga som var med! Ukm är typ som en tallangjakt för ungdomar (tror jag iallafall). Nu ska jag titta på tv och redigera lite bilder. Ha't bra!

2013-03-15

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Gamla svartvita bilder från gammelmormor och - morfar.
Godmorgon!
Har inte bloggat sen i måndags för i tisdags när vi var lediga mådde jag super dåligt, hade så ont i magen att jag grät. Var även hemma från skolan i onsdags pga det. Igår var jag i skolan som vanligt och det var okej, var och kollade på en teater. :) Och idag är jag ledig igen för jag ska på begravning, inte det roligaste att göra på en fredag. Men nu ska jag ta något att äta, hejdå! ♥

KOBBS

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Godaste tet någonsin.
Hejsan!
Har varit en rätt bra dag i skolan idag. När jag kom hem gjorde jag två mackor med te och läste ut boken vi läser i skolan. Och nu och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och sådär. Så himla skönt att vi är lediga imorn också. Ha't bra ♥

Morning

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Godmorgon!
Sitter och äter frukost och ska snart gå till skolan. Är förövrigt svin kall ute, typ -17 eller nått. Har också sprayat ner mitt hår med hårspray för det är så himla elektriskt. Men jaja, imorn är jag ledig igen för då har vi studiedag och då ska jag förmodligen plugga till massa prov vi har nästa vecka och räkna matte för ligger efter. Ha en bra måndag!

Dia

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Gamla diabilder från gammelmormor och - morfar.
Goddag!
Gick upp ungefär vid halv elva har jag för mig och åt då frukost framför längdskidor som gick på tvn. Satt där ett tag, hängde sedan upp en tvätt och målade naglarna och nu sitter jag här framför datorn och ska snart dammsuga rummet och sedan duscha. Ska göra några mattetal också. Ha en fin söndag!

Praktica

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Godmorgon!
Ska som sagt var inte göra någonting idag, ska bara hänga upp en tvätt nu. Kanske fotar lite senare också men vi får se! :) Ha en fin lördag, puss!

Weeds are flowers too, once you get to know them.

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hej!
Äntligen fredag! Har varit i skolan som vanligt och haft en rätt tråkig dag. Min helg ska spenderas på bästa sättet någonsin: Sova-Titta på serier-Äta. Det ända jag ska göra. Så skönt med tanke på att under hela sportlovet gick jag upp vid sju varje morgon så vill sova mer än någonsin. Men nu ska jag läsa lite om jag orkar, godnatt! :)

1950, 1963, 1964, 1971

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Igår kom mormor och morfar förbi med en pappkasse full med gamla fotoböcker, två kameror pluss massa objektiv, blixtrar och grejer ifrån min gammelmormor och gammelmmorfar. Till och med några gamla diabilder och en rulle med svartvita bilder på. Super roligt, ska gå igenom det nu i helgen och titta igenom. :) Idag har varit en rätt jobbig dag, trött, grinig, frusit men ändå skrattat en hel del! Nu ska jag göra klart No'n som ska vara klar tills imorn, hejdå!

Är inte så arg som jag ser ut

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax 250
 
Att lyssna på den HÄR låten påväg hem från skolan medans solen kikar fram bakom träden är nog det bästa man kan göra under mars månad. Haft en dunderbra dag, är så himla glad bara. Längtar ihjäl mig inför sommaren medans våren kryper fram sakta men säkert, planerar saker inför sommaren och när vi slutar nian med min klass, vill hitta på saker hela tiden och känner mig bara allmänt superglad. Nu ska jag skriva lite på NO uppgiften och sedan duscha, städa rummet och spela gitarr.

Kläder

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Pyjamasshorts - Etam
Mjukisdress - Cubus

Polen - iPhonebilder

Ni som är känsliga när det gäller Auschwitz osv kanske inte ska kolla då det är några bilder där ifrån.
Tisdag - Flög med ett rosa flygplan och satt obekvämt men det funkade. När vi kom fram åt vi på McDondlads vilket blev ett kaos rent utav för även fast vi hade ring och förbeställt så var det inte klart. Efter maten åkte vi till en saltgruva där allt bestod av salt och sedan var det vidare till hotellet, jag sov med Jennifer, Becca och Saga! :)
Onsdag - Nästa dag kollade vi gå judiska kvarter i Krakow, var inne i en synagogga och på en judsik kyrkogård och åkte i ett ghetto. Efter det var vi inne i Oscars Schindlers fabrik, det var typ som ett musseum om andra världskriget och hur det var för de som boddde i ghettot osv. Vi fick också veta lite om hur han räddade massa judar. På bilden högst upp till höger ser man hans kontor. Efter alla besök åkte vi in till torget i Krakow vilket var himla fint! :) På bilden längst ner till vänster står jag och Saga på torget och är glada. Sedan fick alla konfirmander gå runt själva där inne på stan men de flesta gick nog till den stora gallerian Krakowska. Vi fick också syn på en svävande kvinna.
Torsdag - Vi åkte buss till Auschwitz i supermycket dimma så man såg ingenting och busschaufören körde som en dåre som vanligt så jag mådde pissilla. Men när vi kom fram började vi med att kolla på en rätt så hemsk film. Sedan gick vi runt och kollade inne i Auschwitz med en giude som pratade i ett par hörlurar med oss. Det var intressant men samtidigt väldigt hemsk och lite jobbigt. Sedan åkte vi tre km har jag för mig och gick runt på Auschwitz II - Birkenau vilket jag tyckte var mycket hemskare än det första Auschwitz.
 
Fredag - Åkte till ett äventyrsbad och badade och hade det roligt. Slog dock i huvudet skit hårt i en vattenrutschkana men det gick bra. Var sedan tänkt att vi skulle till en marknad men så blev det inte och inte vet jag varför. Men vi åkte in till stan igen och gick runt där inne på torget och gallerian. Sedan på kvällen dansade vi polsk folkdans och hade superkul!
 
Lördag - Hemfärd!
 
Det jag köpte i polen var trosor, pyjamasshorts, en mjukisdress och godis! 
Kan också berätta att de kör som dårar i polen, ingen kan engelska och varje kväll fick vi pastasoppa till förätt. Men jag hade det super kul iallafall!
 
PS. Ångrar att jag inte tog med mej kameran, skulle ha får superfina bilder.

Follow on Bloglovin