Precis kommit hem...

Precis kommit hem från Karlstad, ska fixa tvätten och städa rummet nu. Hör av mej senare!

Mars 30, 2012

Iphone4, redigerad i Instagram (heter idasoderman där) och i Pixlromatic
Goderkvällen!
Vad ska ni hitta på/vad har ni gjort idag? Själv har jag legat i soffan hela eftermiddagen och slummrat till ibland. Men nu under kvällen ska jag bara ta det lungt, titta på nån film och käka gooodiiis och dricka cooola!

Morning!

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8
Godmorgon!
Drar till skolan nu, ha en fin fredag!

Flowers

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8

Stora bilder!

Olympus E-450 +14-42mm
HEJ!
Designen är klar och jag är sjukt nöjd. Nu blir bilderna tydligare när det inte är en så rörig design och jag kan ladda upp alla bilder i 800. Super!

Ingen header

Tänkte bara skriva att headern är borta för att det krånglade lite förut men imorn kommer en ny, fräsch design upp. Woho!


Håller på med designen...

Olympus e-450 + 80-300mm / stativ: Nanomax250
Hejhej! Har hängt med mimmi hela dagen, härlig tjej det där!
Japp, orkar inte med denna gula designen längre så håller på med en sådandära stilren vit design som alla har nu. Hahaha, jag vet, bara döda fiskar följer strömmen. Men det skiter jag i för det är fint! :D
Heheheheh, vad skan i göra ikväll då? Dega framför tv'n?

Jag ♥ er!

Blött hår, pyjamas på mig klockan 18.50, en hjärterkudde i handen och tar kort på mej själv i sängen.
Det sysslar jag med en tisdags kväll. Vad gör ni då?

Musik och städning påG

Var för trött och för lat för att skriva nått igår.
Svin varmt ute idag! Gött! Nu ska jag städa mitt rum med Justins nya låt spelandes!

Glad och förbannad på samma gång...

Längtar till sommaren när man kan ta vackra oh härliga bilder i solen! // gammal bild.
Rubriken stämmer.
Läste ett blogginlägg nyss och lärde mej vad bländare var och nu vet jag hur jag ställer in det på min egen kamera. Blev dock arg när jag inser att det lägsta jag kan ha är 5.6 och ja... Ni som inte fattar vad jag pratar om kan ju kika in HÄR om ni har lust.
Men sov gott och drömm sött så skriver jag mer här tomorrow! ♥

En liten kisse

Olympus E-450 + 14-42mm
Bild från i somras som är redigerad mycket bättre än vad den var när jag la upp den sisst...
Halloj!
Har haft en bra dag med Thea, hände en ovanlig grej på stan också som jag tänkte att ni ville veta. Vi gick igenom stan för att Thea var törstig och hade köpt en coola och när vi går ser vi att dom hade en "dansgrej" längre bort och vi skulle gå förbi där. Jag trodde att dom hade någon uppvisning men nej så var det inte. När vi kom fram så ser vi att dom är målade med svart färg i ansiktet och ser allmänt läskiga ut och en kommer fram till oss och en annan pekar på oss men dom säger ingenting och så fortsätter det ändå tills vi har gott för långt för att dom skulle kunna hänga med. Vad jag tror så var vi omringade av 4 st svarta tjejer som gjorde nånting (dansade antagligen) som vi inte lade märke till, vi var upptagna med att skratta.
Vad hade ni gjort i en situation när en människa stannar upp i en konstig pose, stirrar en rakt i ögonen och pekar på en?

Godmorgon!

Hinner bara göra ett inlägg från mobilen! Ska göra mej iordning och så, senare kommer Thea så jag bloggar i eftermiddag/kväll nån gång! Ha't bra!

Update: Detta skulle komma upp för en timme sedan igentligen..

 


-------------------------------------------------------

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ: nanomax250

tjugofjärde

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup + 8
Tjo!
Äntligen har jag min efterlängtade dator hos mej igen! Så jag satt och stirra på film och på Gossip Girl hela kvällen igår, det var därför jag inte bloggade. Idag har jag varit på stan med mamma större delen av dagen, köpte fyra st nagelack så har fixat mina naglar nu. Hur har eran lördag varit? :) Nu ska jag fixa en fotogrej...

Freeedag!

Tummen upp för freeedaaaag!
Ha en skitbra dag allihopa, för det ska jag!

The Church

Olympus E-450 + 80-300 / stativ nanomax250
Tog dessa bilder i måndags.
Vi ska göra nått i bilden och man skulle ta kort på en byggnad så jag, Sanna, Elin och Erika fotade kyrkan. Är det bara jag som tycker att det är lite, lite läskigt att befinna sig i kyrkor?

Spring feelings!

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8
Hej på er!
Idag är det studiedag så alla elever är lediga från skolan. Skönt! Cyklade ner till stan förut för att jag letade efter en bok, som jag inte hittade och efter det åt jag lunch med mamma. Nu är jag hemma och ska träna på NO och engelska som vi har tills imorn. Jag ska bli mer aktiv på bloggen, bara det att min dator är lite seg och ibland orkar jag helt enkelt inte sätta på den, har inte fått tillbaka skoldatorn än som jag använde JÄMT förut så det är därför uppdateringen är usel.
Nu blir det plugg! :(


Hamburgare

Olympus E-450 + 80-300 / stativ nanomax250
Bilder från förra veckan när mina klasskamrater gjorde hamburgare på hemkunskapen.
Hej!
Har inte orkat blogga under veckan, lat som jag är. Det är världens vackraste väder ute och jag bara njuter av den härliga våren och att vi har studiedag imorgon. Har ni lika fint väder hos er eller har jag tur som bor i Värmland? ;)


Söndag igen...

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ nanomax250
¡Hola mi amigos!
Påsklov om 19 dagar. Fyller år om 22 dagar. Åker till USA om 86 dagar. Livet är rätt bra ändå.
Har haft en mysig helg med bästa vännen. Idag har jag inte gjort ett skit, suttit och stirrat på Gossip Girl och mått allmänt bra. Imorgon är det skola igen, på torsdag är det studiedag och för en gång skull är inget dåligt, jobbigt eller tråkigt (förutom att min skoldator har varit borta i över tre veckor nu och jag har inte fått tillbaka den). Denna vecka har jag klagat på allt och alla exakt hela tiden. Hehe, det ska det bli ändring på här och nu! Postiv ska jag bli! Nu ska jag fortsätta att stirra på Gossip Girl och sedan sortera bland mina oändligt många bilder.
XOXO ♥

Torsdag

Olympus E-450 + 14-42mm / bilder tagna under veckan.
Tjo!
Blev inget mer inlägg igår, orkade helt enkelt inte.
Sitter just nu och lyssnar på radion för att jag har tröttnat på min spotifylista men självklart spelar dom EXAKT samma låter som jag har på min lista. Men jaja. Ska plugga till mitt matteprov nu och sedan titta lite på engelskan. Imorn är det fredag och äntligen helg, helgen ska spenderas med Maja så inte mycket uppdatering från min sida just då. Måste plugga nu!

Fina tjejor

Sitter i skolan just nu och har lunchrast. När jag kommer hem ska jag fota så bloggar antagligen lite senare. Ha det bra så länge! :D


Good Morning!

Olympus E-450 + 14-42mm/ teckning gjord av Moa ifall ni va sugna på att veta.
Godmorgon!
Sticker iväg till skolan om en stund. Onsdag idag! Skönt. Sovmorgon och slutar tidigt. + det är elevensvalvecka så det är bara god mat denna vecka! Jag har det rätt bra ändå. Skriver mer efter skolan eller under dagen. :)

Efterlängtade vår!

Olympus E-450 + 14-42mm
Hejhej!
Super härligt väder ute idag. Gick hem utan jacka för att det var så varmt! Efter det kom pappa hem och vi åkte och hämtade min cykel (för tidig present, fyller år om lite mindre än en månad) på teamsportia (min förra som jag fick i födelsedagspresent förra året blev stulen i höstas), eller hämta och hämta vi åkte dit och betalade och sedan cyklade jag hem på den. Nu ska jag göra lite läxor och såntdära, skriver mer senare! :)

Huvudvärk och fula gafflar.

Tjenare!
Orkar inte sätta på min sega dator idag så ni för ett inlägg från min mobil istället. Idag har jag haft ont i huvudet hela dagen, vilket blev värre nu under kvällen. Annars har det varit en vanlig tråkig, skeeten måndag. Med lite underhållning vid lunchen när man får äta med en skruvad gaffel. Hur har eran dag varit då? :)

image descriptionimage description

 


Rött är sött

Olympus E-450 + 80-300mm / stativ nanomax/ Art soft focus

Trista söndag

Olympus E-450 + 80-300
Godmorgon! (om man nu kan kalla detta morgon...)
Blev ju en aning glad igår när Loreen vann. Bara jag som blir nervös när jag kollar på melodifestivalen?
Hehe, lite tönt är jag att... Men idag ska jag väll inte göra så mycket. Plugga lite skulle jag tro. Ligger lite efter eftersom datorn pajja. Men ni får ha en bra dag!


Melodifestivalen!

Tjenare!
Idag är det final! Jag vill såklart att Loreen ska vinna så henne ska jag rösta på. Vilka tycker ni är bäst? :) Är lite sur just nu. Har ingen service på mobilen så kan inte smsa eller ringa och sedan känner jag mej foreveralone när man går in i kontaktlistan och har EN kontakt. Men ni får ha en mysig lördagskväll!


iPhone!

Har äntligen fått tillbaka min tfn. Fick en helt ny så alla numrena är borta och så men men... Testar om blogg.se appen funkar. Den har ju typ krånglat jätte mycket men den kanske funkar nu. Ha det bra! :D


Twitter och en bästavän

Tjenare bloggen! Vet ni?! Jag har skaffat twitter. Följ mej vettja: IdaSderman
Nu är det såhär att min bästavän Maja har skrivit ett rörande inlägg om MIG. Och jag känner mej tvungen att skriva ett om henne nu, men det finns ett problem. Jag suger på känslotjafs.
Men några saker kan jag säga
1. Det finns ingen lika bra vän som hon i hela världen, och det är sant!
2. Vi har oftast kul ihop, om vi inte har det så snackar vi eller ligger och sover i hennes säng efter en jobbig dag i skolan. Vilket är bra, för man kan inte skratta JÄMT.
3. Hon är galen. GALEN.
4. Har känt henne i 4 år eller nått och inte tröttnat på henne. Har förstås känt massa andra längre men dom kan vara lätta att störa sej på ibland men inte Maja för jag vet hur hon är och gillar henne precis för att hon är just så.
5. Hon är den finaste, underbarste, roligaste och knasigaste personen jag känner.
6. Jag älskar henne som en syster, en familjemedlem fast man inte bråkar om allt, fattar ni?
Ja. Helt uselt gick det med känslotjafst. Om ni vill läsa hennes enastående inlägg om mej så klickar ni HÄR!


Inga bilder, ingen blogglust, ingen iPhone.

Så här såg jag ut i vintras. Viktig information.
Sitter här och tycker synd om mig själv.
Jag har inga foton att lägga upp här, jag har ingen lust att blogga, min iPhone är på lagning så medans alla andra sitter och spelar wf så sitter jag och nynnar på "I got no iPhone" och spelar cuadropop på min gamla sony ericsson - walkman mobil och desutom så har jag inte fått reda på nått om min dator. Åh vad jag känner mig possitiv. Jag kan ju också passa på att berätta att vi har två läxor denna vecka + att jag har två grejer till som jag inte har gjort klart för att det låg på datorn när den gick sönder. OCH nästa vecka har vi matteprov. Hur är det med er då? :)


2012/03/06

Olympus E-450 + 80-300
Tjenare!
Efter skolan idag var jag på sjukhuset för att röntga min arm, tror dock inte att det har hänt nått med den men vi får reda på det framöver. :)  Har precis ätit mat och tänkte läsa lite nu... Kanske slänger in nått inlägg senare!

Hängt hos bästa!


Olympus E-450 + 80-300mm
Hej alla fina!
Har tillbringat min eftermiddag hos Maja, trevligt som vanligt! Därför har bloggandet fått vänta tills nu. Känner mej hur trött som helst och ska bara stirra på datorn och tvn resten av kvällen. Bloggar mer tomorrow (bäst på english där va!) , tjarå!

Skola snart

Drar till skolan om en stund, hoppas ni får en fin dag! Bloggar nog när jag kommer hem, annars senare på kvällen! :)

Godnatt gif!

gif animator
Godnatt!


Fint med frost

Olympus E-450 + 80-300mm
Snacka om att det var fint ute imorse!

Kläder och sådana saker...

Det jag köpte i Stockholm:
Ett par gröna byxor från H&M - 199 kr
En prickig blus från H&M - 199 kr
Ett svart linne + en vit t-tröja - extrapris, två toppar för 199 kr
Fatta eld, fortsättningen på Hungerspelen, från SF bokhandeln inne i gamlastan - 57 kr
Tjabbatjenahallå! (påhittig jag känner mej...)
Är hemma nu och har gjort massa grejer idag... Först packat upp, ätit, gått en promenix, städat, tagit massa kort och sedan suttit vid datorn. Har ju också åkt hem från Stockholm. Nu tänkte jag bara ta det lungt för imorgon är det slut på sovmorgonar och sena kvällar, då börjar skolan igen.. Men som tur är så är det väll typ bara en månad kvar tills det är påsklov så jag överlever! :) Skriver mer senare!

Shopping

Olympus E-450 + 14-42mm
Gokväll!
Kunde inte blogga mer igår, min dator ville inte att jag skulle blogga just då antagligen för ingenting funka.
Idag har jag och familjen varit i stan, köpte lite grejer som jag kanske lägger upp bilder på imorgon när vi har kommit hem. Ni får ha en ultramysig lördagskväll så skriver jag mer imöra!♥

Tavlor

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ nanomax250 Det är inte tavlan som är sne, det är kameran...
Fixade lite igårkväll och skrev ut kort på fotopapper.
Tyckte det blev rätt bra!
Nu ska jag packa för att sedan åka till huvudstaden! Hör av mej senare! :)

Så härligt!

Olympus E-450 + 80-300
Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +4+8
Solen kikade fram till slut!
Ännu en vacker dag på mitt sportlov!

1 Mars

Olympus E-450 + 80-300mm

Olympus E-450 + 14-42mm
Och månaden mars börjar med en tråkig, grå torsdag.
Idag ska jag inte göra nånting, i måndags var jag i karlstad, i tisdag hängde jag med Maja och i går med William så jag tänkte ta det lite lungt idag för imorgon åker vi till Stockholm och hälsar på släkten! :) Vad ska ni hitta på idag? Om ni inte är i skolan förstås...

Follow on Bloglovin