Nära!

LÄNGTAR SÅ ENORMT! Inte långt kvar nu! IIIHHH!!!

Godnatt alla, sov gott!


Trettioförste

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8 +4 +2 +1
Hello!
Har precis hängt upp en tvätt och sitter nu och skypar litte. Har unget intresant att skriva så ha det braaa!

Tjabbatjenahallå

Hejhej!
Har precis lockat mitt hår lite och ska dra till skolan om fem minuter. Ha en bra dag, skriver när jag kommer hem! :)

Nature

Olympus E-450 + 14-42mm / close up +8 +4 +2 +1

Jewelry

Olympus E-450 + 80-300mm
Är hemma idag...
P.g.a illamående. Ska snart sätta på nån tvserie på datorn och glo på. Pluggade på spanskan förut också så nu kan jag allt vi ska kunna tills på fredg så det känns ju bra! Hör av mej senare skulle jag tro!

Oviktigt inlägg

Olympus E-450 + 80-300mm
¡Hola amigos!
Ska plugga español nu! Prov på fredag.

Spanska nu, uppdaterar senare!


School

Olympus E-450 + 80-300mm / På bild: Moa
Hallihallå!
Sitter just nu och har bildlektion, har varit ute med Moa och fotat lite. Vi slutar om en kvart och då ska vi käka äppelpaj! Hör av mej senare!

Färgglada sommaren

Olympus E-450 + 80-300mm

Morsdag ♥

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8
Denna helg har varit helt underbar! Åkt en karusell typ 10 gånger eller nått. Och det var typ bara den jag kunde åka för alla andra snurrar och då mår jag pissilla. Haft jätte kul med Moa, Becca och Jennifer i fredags, hade även lika kul igår när jag var med Becca och Moa + massa andra! Idag är det morsdag och lika härligt väder ute som alla andra dagar denna vecka! har också fixat Thereses blogg idag! Ni får ha en fortsatt bra kväll, speciellt alla mödrar där ute! PUSSHEJ!

Sommar!

Hej hej! Har just nu bildlektion, bloggade inget igår för jag var och på stranden och bada, sola och plugga med Moa och Becca! Ikväll ska vi dra ner på fastingen (typ ett tivoli som kommer hit varje år) Men nu ska jag förtsätta rita!


Grönt och vitt

Olympus E-450 + 80-300mm

Klantigt Ida...

Hej! :D
Ja, ni ser ju att jag klantade till det igen, om ni klickar HÄR så kan ni läsa om första gången. Hehe, jaja. Just nu sitter jag och översätter Gittan och gråvargarna till engelska, roligt? NEJ. Sedan ska jag räkna matte, har prov på fredag... Ha en bra kväll!

VÄDRET ♥

Olympus E-450 + 14-42mm

Bonjour! (ångrar mitt val, skulle ha tagit franska istället för spanska, har konstaterat att franska låter mycket finare och då kan man åka till Paris och inte känna sej som en amatör för att man inte kan språket)

När jag kom hem så pluggade jag lite i solen, sedan solade jag men när solen gick imoln gick jag in och duscha och nu (fast jag smörjde in mej med solkräm innan och smörjde in mej med daycare kräm efter jag hade duschat) svider det i ansiktet. :( Men jaja, det går väll över!

Godmorgon!

Olympus E-450 + 14-42mm / bara nån' bild från igår...
Godmorgon!
Ska packa ner datorn och så nu sen cyklar jag iväg till skolan, ha en fin dag! Hos mej är det svin varmt redan nu. Typ 15-16+ eller nått! ♥

Fotat som bara den!

Väntar just nu på att alla 1693 bilder ska kopieras från kameran till USB'et. Hinner nog inte lägga upp några bilder idag, kanske inte imorn heller för då slutar vi 15.45 och kl 17.45 ska jag va barnvakt och imellan dom timmarna så ska jag plugga spanska! Fullt upp helt enkelt!

Sol hela veckan!

ÅH VAD HÄRLIGT! Drar snart till Moa, uppdaterar senare! ♥


Den sjuttonde

Olympus E-450 + 14-42mm
Hejhej!
Idag ska jag träffa Maja om allt blir som planerat! Hoppas ni får en fin dag med mycket sol! ♥

Vackert ♥

Olympus E-450 + 14-42mm / Godnatt! ♥

16 maj

Helloo!!
Jag och Moa har varit ute och gått med hundarna och nu snart ska jag städa hos mormor o morfar lite till operation dagsverke! Ha de bra, skriver mer ikväll!

 


Åska och ledighet

Olympus E-450 + 80-300mm /Ska vakta denna sötnos imorn!
Hejsan!
För kanske en halvtimme sedan så skulle jag följa Mimmi hem och tyckte att det var himla varmt ute och efter att vi har gått en stund så träffar vi på Maja och Issa så vi går med dom och tillslut så ser vi ett ljus och en sekund efter kommer smällen. Gud vad jag skrek, trodde jorden skulle gå under eller nått. Stannade en stund hos Maja och sen kom mamma och hämta mej, är ju lite små rädd för åska och blixtrar... Nu ska jag käka äggmacka och vi är lediga resten av veckan! eller lediga och lediga, imorn har vi nått som heter Operation Dagsverke så vi ska typ "jobba" och tjäna ihop pengar som går till välgörenhet så då ska jag va hemma och passa mormor och morfars hund, bra jobb! :D

2012-05-13

Hej alla!
Idag har jag varit himla nyttig, känner mej nyttig iallfall. Först tvättade jag mammas bil, sedan gick jag 4km med henne och efter det gjorde jag styrkeövningar och nu ska jag städa mitt rum. Skriver mer ikväll skulle jag tro! :D

Shoppat!

1. Versaceparfym - Åhléns
2. En dieselväska som jag fick med på köpet för att dom hade märkt parfymen med fel pris - Åhléns
3. Mörka jeansshorts - JC
4. Ljusa jeansshorts - Veromoda
5. Blå t-shirt med tryck - JC
6. Rödvit blus - JC
7. Två baslinnen - JC
8. Ett pösigt linne med tryck - JC
9. Keps - Intersport
10. iPhone fodral/skal/väska - Åhléns

Allt detta fick jag med mej hem från Karlstad idag, är jätte nöjd med allt!

Sov gött!

Skriver more tomorrow, godnatt!

Djurgårdslunken

Trött, kall, blöt, trött och trött.
Idag skulle vi spirnga, jogga eller gå 6km, vilket vi kallar för Djurgårdslunken. Det gick rätt bra! Jag, becca och Moa gick fast Becca fick världens skavsår. I övrigt så började det spöregna så när man kom hem var man blöt nästan ända in till underkläderna och nu måste jag äta för att sen halv fem ska jag dra på utvecklingsamtal, kanske inte ens hinner duscha, för direkt när jag kom in la jag mej i sängen och nästan somna så nu måste jag skynda mej litte, ha det göttt!!

Fjärrutlösare osv...

1. Fjärrutlösare
2. Borste + blåsbälg
3. Stjärnfilter

Home!

Olympus E-450 + 80-300mm
Hejhej! ♥
Är hemma nu! Ska käka nu och sedan fylla i nån grej till utvecklingssamtal. Skriver mer senare!

nionde

Olympus E-450 + 80-300mm

Godmorgon!

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8
Sovmorgon!
Börjar 9.00 idag så drar om tio minuter!

¡Buenas noches!

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8

Svartvitt

Olympus E-450 + 80-300mm / Har aldrig riktigt fastnat för svartvita bilder och har alltid tyckt att det ser bättre ut med färg men ju mer jag redigerar i svartvitt desto mer gillar jag det! Vad tycker ni bäst om, svartvitt eller färg?

Tjenare!
Är rätt så glad just nu! Beställde lite grejer i söndags som kom idag! En fjärrutlösare, ett stjärnfilter och en borste+blåsbälg. Tar kort på dom senare för nu ligger kameran på laddning. Haha, skrev igår att jag skulle fixa tidsinställdainlägg tills idag, blev ju inte riktigt så för det krånglade så jag får göra tidsinställda tills imorn heltenkelt för annars blir det typ bara ett inlägg per dag! (intressant va? nej.) Så nu ska jag väll redigera bilder osv! :D

Godnatt!

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8

Tax

Olympus E-450 + 80-300
Tja!
Idag var det skola som vanligt... Trist. Nu ska jag redigera massa bilder och fixa tidsinställda inlägg till imorn, ha det bäst!

Sjätte maj

Olympus E-450 + 80-300
Hejsanhoppsan!
Sitter och pratar i skype med mina tjejor! Idag har jag varit i mormor och morfars stuga och fotat! Det var jätte härligt! Nu ska jag redigerade bilderna och så, ha det bra!

Hola!

Olympus E-450 + 14-42mm / helt onödoga bilder.
¡Buenos días!
Var ju barnvakt igår, tjänade pengar! :D Nu ska jag städa mitt alldeles för dammiga rum och sen ska jag duscha. Annars ska jag inte göra nått speciellt idag, bara ha en sådandär otroligt skön slappdag (man behöver många sådana dagar när man är 14). Vad ska ni göra denna lördag då? :)

May the 4th be with you!

image description

bild från lördag..

Idag är det internationella star wars dagen! Coolt. Hann inte blogga igår och det blir bara detta inlägget idag för ska va barnvakt senare. :) Ha det bra!


Härligt!

Olympus E-450 + 14-42mm / closeup +8

Olympus E-450 + 14-42mm
Hejsan alla!
Efter skolan åkte jag hem och hämtade kameran och cyklade till min lärares trädgård och fotade! Blev väll några bra bilder iaf.. :)

2/5/2012 - 12.00

Olympus E-450 + 80-300

Agnes

Olympus E-450 + 14-42mm
Min urgulliga kusin, bilderna är fotade för lite drygt ett år sedan.

Godnatt!

Olympus E-450 + 80-300mm


Luka och Linnea ♥

Olympus E-450 + 80-300 / och kvalitén är skit som vanligt!
Lukas youtubekanal hittar ni HÄR!
Och Linneas blogg hittar ni HÄR!

Bilder från igår

Olympus E-450 + 80-300mm
Hej!
Hade det jätte trevligt igår, kom sen hem vid 23 och kollade på tre avsnitt av Gossip Girl så gick och la mej typ kl 02. Idag vaknade jag halv tolv och gick upp ungefär tio i tolv eller nått, senare under dagen så åkte mamma och jag till mammas kompis och hennes barn som jag ska vara barnvakt till på fredag. Nu sitter jag och kollar runt på lite bloggar och så och imorgon börjar ju skolan igen... Kommer snart upp ett till inlägg med bilder i!

Follow on Bloglovin