Söndag

Canon Eos Rebel T3 + 50mm
Hallå!
Har haft en jättetrevlig helg! I fredags tog vi en cykeltur och åt sedan kvällsmat och åt godis osv. I går cyklade vi igen och sedan spelade vi kubb och gjorde inte så mycket, sen på kvällen tittade jag och barnen på Bambi och myste! Idag var det fint väder så då åkte vi och bada, var superkallt i vattnet! Kom sedan hem in till stan och åt kebabrulle, kommer att ha god matlåda till jobbet imorn ;) Nu pratar jag med Anton och Johan i skype, ha det fint! :)

28-30 Juni

Canon Eos Rebel T3 + 50mm

Flourish pink

Canon Eos Rebel T3 + 50mm
Mycket mer rosa än rött då färgen på bilden inte är rättvis. Så sjukt snyggt är det!
Alldeles strax blir jag hämtad av mormor och moster för jag ska ut till mormor ch morfars torp och sova där nu i helgen då kusinerna är i stan :) Där borta finns det inget internet och knappt någon teckning så jag bloggar när jag kommer hem igen, ha en trevlig helg!

Klippt mig

Jag har inte klippt mig sen i slutet av augusti så snacka om att håret har växt som bara den! Idag efter jobbet hade jag en tid hos frissan. Och gud vad jag blev nöjd! Kortare och mer volym pga att det är uppklippt! Trivs som fisken i vattnet! Nu ska vi snart äta grillat :)

Tjugofemte

Halloj!
Var så himla roligt på teknikursen/jobbet idag! Vi fick köra bil, gick hur bra som helst och roligt var det :D Tror vi ska göra det imorgon också :) Sen var alla typ jätte trötta så vi skrattade supermycket och hade det allmänt trevligt. När jag kom hem så lade jag mig i solen en stund och läste och lyssnade på musik, känns som att jag har blivit imun mot solen sen jag var i USA. Smörjer in mig med endast 15 i solskyddsfaktor och får ingen färg alls fast jag ligger länge. Jaja, det tar väll sin lilla tid. :) Nu ska vi snart äta mat, ha en fortsatt bra tisdag!

Regnigt

Canon Eos Rebel T3 + 50mm
Hallå!
Har inte gjort något speciellt idag, gick ut och gick spåret 4km i sommarregn. Superskönt, dock kliade låren efter en stund då de var blöta och jag hade tajta springtights. Annars var det hur gött som helst! Har också dammsugit rummet. Ska strax hoppa i duschen om jag inte gör det imornbitti istället annars ska jag bara ta det lugnt. Ha det fint :)

Midsommar

Canon Eos Rebel T3 + 50mm
Hade en väldig trevlig midsommar igår! (inte för att det ser ut som att jag har så trevligt i vänstra hörnet av den sista bilden, hehe men det hade jag!)
Hoppas ni hade det lika bra som jag :)
 

Svenska favoriter

De hjältemodiga
Ingen vill veta var du köpt din tröja
Jag och min far
Tro och tvivel
Man måste dö några gånger innan man kan leva
Saknade te havs
Ack, Sundbyberg

Lately I've been, I've been loosing sleep

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm, 50mm
Hejhej!
Har haft en trevlig dag på sommarjobbet som verkligen inte känns som ett jobb vilket är skönt! Har precis ätit pankakor och sitter just nu ute på altan och lyssnar på Counting stars (bästa låten just nu!) medans Moa och jag planerar lite grejer. Imorn blir det fika på stan och sedan bio och sen på lördag ska vi antagligen tälta med Becca!

8a ♥

Bästa klassen, så fina är ni ♥
 
Var faktiskt rätt roligt på första dagen på sommarjobbet!
Vi fick endast en uppgift som bestod av att man skulle komma på något som man störde sig på för att göra det bättre, utveckla något eller bara komma på nått helt nytt. Det var helt fritt, inget tema eller så alltså. Det var rätt roligt, sen pratade vi mest om arbete, företag, skola och sådär. Fick dessutom gratis pizza! :) Imorn ska vi däremot till presterud där jag antar att vi ska svetsa eller nått! Har inte gjort så mycket mer idag och ska inte göra nått heller! Ha det bra :)

Tretton skäl varför

Canon Eos Rebel T3 + 50mm
Tänkte borsta tänderna och krypa ner under täcket och läsa lite, ska upp halv sju imorn för första dagen på teknikkursen. Tror att det kommer bli riktigt roligt :) Godnatt!

Caroline af Ugglas

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma / Marieberg rockar! Caroline af Ugglas.

50mm f/1.8 II


En sommarkväll

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / Älskar det nya objektivet. Så bra!

Sorglig skolavslutning

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hejsan!
Gick upp klockan 07.00 imorse för att mamma skulle göra en fläta på mig inför skolavslutningen, blev superfint, stoppade sedan ner blommor i flätan också :) Satt i kyrkan från halv ett till ungefär ett skulle jag tro. När det var slut gick vi ut och tog kort och sen skulle vi tjejer i klassen sjunga en sång för våran fina lärare som ska sluta, det gick inte så bra. Alla började gråta (jag började grina först vad jag kommer ihåg) och vi skakade och söng fel och allt men det blev bra ändå bland alla tårar. Gud vad vi grät! Kan bara tänka mig hur sorgligt det blir i 9:an, usch. Jaja, efter det gick Julia, Ebba, Sanna, Erika, Becca, Elin och jag och åt på Orion. Supergott! Nu har jag varit hemma en stund och testat mitt nya objektiv lite smått, fick det alldeles nyss. Apanöjd!

Torsdag den 13:de Juni

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Tja!
Idag har mitt arbetslag varit i Hultet. Det är tur att det finns ett hus där som man kan vara inne i för vädret var inte lockande alls. Det har regnat hela dagen så istället för att vara ute och hitta på saker så var vi inne och sjöng och spela gittar, lekte lekar och bara myste :) Superhärligt! Imorgon är det skolavslutning, det ska bli rätt kul för efter kyrkan och allt så ska tjejerna i klassen äta något på stan. Sen på måndag kl 08.00 ska jag befinna mig på Brogårdsskolan för då ska jag "jobba" (gå en kurs) i tre veckor frammåt. :) 

¡Hola!

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Tjenixen!
Tänkte bara uppdatera er om att igår beställde jag hem ett 50mm f/1.8 II objektiv! Har testat det förut då erika har det och det är hur bra som helst så går och smålängtar efter det nu! Är förörvrigt supersegt i skolan just nu. Idag har vi inte gjort ett piss. Lovar. Haft rast hela dagen förutom när vi spelade kubb på idrotten och sen fick vi rösta fram någon film vi ville se på sveskan och engelskan. Trist. Efter skolan åkte jag, Julia och William och bada och det var så skönt för har varit jätte varmt hela dagen! Men nu tänkte jag sätta på en film, ha det fint! :)

Fastingen 1 juni

Alla tre med kamerorna i högsta hugg!
Alla ställde upp sig snyggt och prydligt medans Julia och jag aggerade fotografer.
Hängde uppochner och åkte lite karusell.
Sen åt vi lite gott också.
 
Lite bilder från fastingen som var förra helgen , hade jätte roligt. Första dagen gick jag med Moa, Becca och Jennifer. Hade jätte roligt då med, hade inte kameran med mig då dock!

Bröllop

Ligger just nu och tittar på tv, prinsessan har ju nyss gift sig så jag tittar lite. Superfint var det :) Snart ska jag cykla ner till stan och köpa nått, kebab skulle jag tro. Är ensam hemma nämnligen :)


Solglasögon & nagellack

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hej!
I förrgår så tog jag först doppet, det var rätt kallt. Skulle egentligen bada idag med men det är för kallt ute. Igår så följde jag med mamma ner på stan, köpte en bok. Tretton skäl varför, ville gentligen ha den på engelska men den fanns inte inne :( Idag var jag också nere på stan, köpte ett naglack och ett par solglasögon :) Har tre par solglasögon nu, det roliga är att i vanliga fall har jag glasögon så det blir minder och mindre att jag använder solglasögon men nu har jag några snygga så förhoppningsvis använder jag det flitigt nu i sommar! Nu ska jag ta nått och äta, börjar bli hungrig!

Webbkameran gillar mig

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hallå!
Sitter just nu ute på en filt i skuggan och spelar gitarr på den fina nationaldagen. Senare ska mamma och jag till mormor och morfar och äta pizza och snart kanske jag hänger med Moa och Becca ut och badar om det blir nått :) Ha en superfin dag allihopa! ♥

Smörblommor

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma
Hejhopp!
Har långhelg tills på måndag nu, superhärligt! Sitter just nu och pratar med Anton och Nils i skype, har inget mer att säga så godnatt!

Jag säger hej...

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma
...hej, vilken undebar dag det är och man kan vara som man är och ändå leva tillsammans. 
Igår hade jag superkul och åkte massa karusell och åt god kebabtallrik och skrattade med vänner. Sanna och jag sov sedan hos Erika och åt god frukost imorse och gick ut med hennes hund. Åkte sedan förbi mormor och morfar påvägen hem där jag fick lite fika och sedan följde mormor och Jocke mig en bit påvägen hem, sen blev det grillad kyckling här hemma :) Nu sitter jag och kliar på två av mina fyra myggbett och tänkte sätta på lite musik medans jag plockar lite i rummet och packar skolväskan med idrottskläder tills imorn. :) Hejdå!

Första Juni

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hej!
Igår var jag på fastingen och åkte lite karusell, det var väll rätt trevligt :) Ska dit ner idag igen och sen sova hos Erika. Blir nog trevlig det också! Ville bra slänga in ett inlägg, ha't fint!

Follow on Bloglovin