pi x radie x radie = pi x diametern

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Matte. Inte direkt det ämnet man är bäst på.
Så jag trotsar betygen och ger upp och pluggar mer någon annan dag i framtiden när jag egentligen inte har tid. Imorgon kommer jag att träffa Moa som kommit hem från vinterlandet norrland. Sen vid tre ska jag träffa mina kusiner och efter det ska jag packa för att sedan på fredag åka till huvudstaden. Har fullt upp. Livet kommer emellan så hinner nog inte blogga. Men tar med mig både kameran och datorn till Stockholm så kommer nog upp ett par inlägg när jag är där. Nu ska jag titta på film med päronen.
Kindnypande och kramar från mig! 

Sista oktober

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Försökte vara lite djup och kreativ genom att fota min siluett på den första bilden ifall ni undrade vad jag höll på med. Jag lyckades inte så bra.
Tjabaaaa!
Det ända jag har gjort idag är att måat naglarna och skrivit en ynka matteuppgift i mitt räknehäfte. Så det är bäst att jag fortsätter med mitt pluggande för detta är ända dagen jag har tid att plugga på lovet. Ha en bra onsdag!

Godnatt

Har tittat på några filmer ikväll, ligger och kollar på en just nu. När den är slut ska jag sova för är så himla trött och jag har huvudvärk. Jag uppdaterar igen imorgon! :)

30/10

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax 250 / Close up +4

Grå tröja - Ginatricot
Stickad tröja - Carlings
Silverfärgat halsband (färgen är inte rättvis på bilden) - Glitter
Vinrött/mörklila nagellack (färgen är inte rättvis på bilden) - H&M
 
Hejsan!
Är jätte nöjd med det jag fick med mig hem. Hade det super trevligt, en hel dag på Karlstad med mina tjejer. Bara Moa som saknades, annars hade dagen varit perfekt! Imorgon ska jag plugga. Har matteprov, svenskaprov, SOprov och hemkunskapsläxa efter lovet. Nu ska jag sätta på en film eller ett Gossip Girl avsnitt, ha det finast!

Filmer osådär

Tjabbaa!
Under kvällen så har jag snackat med några i skype och tittat på filmen Forrest Gump, den var sjukt bra! Just nu sitter jag och tittar på Madicken, Astrid Lindgren och Disney är ju för bra. Hehe ja, jag gillar barnfilmer. Godnatt, skriver imöra igen!


finally, en hel mobil

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hallojsan!
Har varit hemma ett tag nu, var ju i Karlstad på IKEA och sedan lämnade vi in min mobil. Är världens äckelväder ute idag, fy. Imorgon åker jag, Becca och Jennifer buss till Karlstad för att kolla på kläder och stuff. Trevligt!  Ha det fint, kram!

12-10-29

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma
Godmorgon!
Var ingen snö imorse. Så gick o la mig igen och gick upp vid halv nio typ. Mormor kommer kl halv tio och hämtar mig. Världens tråkigaste väder ute också. Men jaja, ha en bra måndag!

tjenamittbena

Holaaaaa!
Sitter och pratar med några gossar i skype. Trevligt, trevligt. Imorn ska jag gå upp skit tidigt även fast det är lov för enligt väderrapporten så ska det snöa vid sju på morgonen så jag ska upp och fota då. Sen vid nio tiden åker mormor och jag till Karlstad för att laga min mobil och gå på IKEA.
Jag skriver mer imörn, puss!

Tax

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma / Och kvalitén ska skita sig som vanligt

tjugoåtta

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma

Tjosan!
Vad gör ni denna kalla med dunder fina söndag? Själv ska jag städa rummet och inte göra ett skit. Har inget mer att komma med så ha det fint!

Lördag morgon

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Godmorgon!
Sitter här och dricker upp min varma choklad och den goda mackan ligger redan i magen. Sen ska jag hoppa i duschen och efter det kommer mormor hit. Då ska vi ner på stan och jag ska köpa en blomma till mamma för hon fyller år i morn. Sen ska jag vara hos mormor efter det och hjälpa henne lite med maten vi ska äta ikväll, vi ska typ käka mat där för att fira mamma. :)  Ha en fin lördag allesammans! 

Snyggast

Bild lånad av Julia. Världens bästa klass.. oftast iallafall.
Hi guys!
Drog till med lite english där. Snyggt. Fin min klass va idag va? Fast alla hade inte klätt ut sig men ändå. Efter skolan så var jag hemma hos William. Vi tittade på Harry Potter, satt vid datorn och åt mackor. Viktig info. Nu ska jag städa mitt rum, ta på mig pyjamas, drömma mig bort i datorns värld och lyssna på musik. Ännu viktigare info.
Ha en rolig fredagskväll!

Hungergames

Läste ut sista delen (Revolt) av Hungerspels böckerna för nån natt sen. Åh gud vad bra dom böckerna är. KÖP DOM.
Hejsansvejsan! 
Idag var det ju skola. Hände ovanligt mycket. Bland annat massa drama och vinterns/höstens första snö! Imorgon är det sista dagen innan lovet, gött. Då ska våran klass, eller dom som vill i klassen, klä ut sej. Jag ska va häxa. Vi kommer vara snyggast på hela skolan för ingen annan klass vill ju typ ha roligt och skämma ut sej som vi vill. Nu ska jag sova, godnatt!

24

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / På bild: Moa, Becca, Jennifer & Andreas. Bilder från fredag.
Tjabbatjenahallå!
Slutade skolan typ vid ett eller nått för på sista lektionen så hade vi bara utvärdering så då fick vi sluta 50 minuter tidigare. Det är då man älskar livet lite extra mycket. Efter skolan fick Becca och jag skjuts av hennes mamma hem till Becca där vi käkade macka och drack Oboy, sedan kom Jennifer och vi åkte till konfan. Var rätt tråkigt denna gång dock. Nu ska jag åka med någon av mina föräldrar och köpa godis. Sedan ska jag göra SOläxa och Matteläxa.

Badhus

Hejsaaan!
Sitter inne i badhuset och tittar på när resten av klassen sliter arslet av sig i vattnet. Jag kan inte va med för sist jag var i en pool/ bassäng så hoppade axeln urled två gånger. Har förresten fått en tid hos ortopeden i karlstad men det är inte förens om tolv veckor.:P Här får ni asballa bilder på mig o Moa. Pöss.


Gomöra

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / På bild: Moa & Becca

Hallå i stugan! :D
Har NO nu. Går dåligt. Idag efter skolan skulle jag egentligen ner på stan med Moa och Becca men blev inte så. Istället får jag sitta hemma och göra massa läxor. Fy. Usch. Blä. Ha en fin tisdag.

bilder från fredag

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Hejhopp!
Skolan sög. Som vanligt typ. Har varit med Moa nu på eftermiddagen/kvällen. När hon drar ska jag väll läsa eller titta på Gossip Girl. Ha det fint. ♥

söndag

Canon Eos Rebel T3 + 18 -55mm / Blandade bilder från fredag eftermiddag.

Tjo, hejsan, hej, hallå, godkväll, tja, tjenare, tjabba.
Har inte bloggat sedan i fredags. Hade en rätt konstig och äcklig fredag. Började med att jag, Becca, Moa och Jennifer käkade kinamat och den slutade med att jag får upp allt igen över en balkong. Vi går inte in på detaljer för att få er att må lika illa som jag gjorde. Men har massa roliga och härliga bilder från kvällen som ni får se antagligen imorn eller nått. Igår var jag barnvakt och sedan åt vi middag hos farmor på kvällen. Idag har jag inte ens bytt om utan har haft pyjamas på mig hela dagen. Har läst och tittat på film i min säng. En sådandära typiskt söndag. Imorn är det måndag. fy. Njut av helgens sista timmar så bloggar jag mer imorn! 

Kemi

Sitter i skolan och har NO med Moa och Becca.
Det går inte så bra, hittar inte vad vi ska skriva. Nu ska vi fortsätta leta i boken efter kemikalier som innehåller organiska syror. Blö. Ha det braaaaaa!

Nittonde oktober

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax 250

Godmorgon alla pigga och glada!
Eller trötta och sura... Idag är det äntligen fredag, jag kommer ha det super och jag hoppas att ni också kommer det! Ha det bäst så hörs vi när vi hörs, puss!

lights

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax 250

Sitter och pratar med Becca och Moa i skype.
Jennifer är också med på ett hörn, men hennes mick fungerar inte. :( Men hon hör ju oss fortfarande! :D Den lille sötungen fyller år på lördag så imorgon firas hon med thaimat och trevligt sällskap som består av mej, Becca och Moa. Ska bli hur gott och roligt som helst. Nu ska jag stänga av datorn, borsta tänderna, krypa ner undet täcket och läsa i andra boken utav världens bästa bok serie. Hungerspelstrilogin såklart. Kommer kanske inte ha möjlighet att blogga imorgon med tanke på allt vi har planerat men kameran ska med. På lördag har jag också fullt upp. Barnvakt på förmiddagen och middag med släkt och familj på eftermiddagen/kvällen står på shemat då. Ingen vila här inte. Puss och kram! 

regn,regn,regn och åter regn

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ: Nanomax 250 / de två sista bilderna är inte likadana om ni trodde det.

Regn. Hela dagarna. Jämt och ständigt.
Skulle ju egentligen träffa Vikie idag men mitt huvud sa nej. Har haft ont i huvudet nästan hela dagen idag och samma sak igår. Hade också en matteläxa som var tvungen att göras. Skolan idag var helt okej, (om man räknar bort all huvudvärk) tog spruta på morgonen också mot livmoderhalscancer. Tror att nästan alla tjejer i klassen tyckte det gjorde ont utom jag. Så om ni ska ta den, spänn er inte för då gör det ont. Gick ut och fotade efter maten också. :) Nu ska jag fortsätta på matteläxan och sedan sätta på ett avsnitt av Gossip Girl.
Kram ♥

Sjuttonde

Hejsan!
Ligger i sängen och försöker sova. Går inge bra med den saken. Teatern vi spelade upp idag gick bra. Känns skönt att ha det avklarat. Var så himla nervös innan! :s Imorn ska vi tjejer ta spruta också, blir nog nervös då också. Sen efter skolan ska jag träffa Vikie. Godnatt finisar! ❤


...

Canon Eos Rebel T3 + 70-300mm Sigma. På bild: Moa.

Är sur, trött, arg, grinig, besviken.
Hatar skolan. Det där spanksa provet sket sig totalt. Får också reda på att vi ska ha ett muntligt prov imorn. Som enligt läraren, som har kunnat prata spanska skit länge, är lätt. Usch. Nu ska jag äta sedan ska jag väll plugga på det dära muntliga provet då. Sedan måste jag träna på teatern vi ska spela upp imorn också. Åh vill bra lägga mej o sova och vakna när höstlovet kommer. Hejdå.

Gomöra!

Godmorgon!
Har inte bloggat på typ fem dagar eller nått. Bryr mej inte direkt. Nu sitter jag och äter macka och dricker te och snart beger jag mej till skolan. Där väntas Spanska prov. Wish me luck typ. Ha en super bra tisdag med läxförhör, prov och tråkiga lektioner!

Elfte

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Bloggade inget igår, bloggar när jag känner för det heltenkelt.
Idag var jag ju i skolan och så, var dock på sjukhuset vid halv tolv. Gick super fort, efter det åkte pappa och jag till Mc Donalds och käkade och sedan skjutsade han mej till skolan igen. Efter skolan stannade jag kvar på skolan för teatern i skolan skulle träna på sin sketch/pjäs. Känns väll rätt så bra, måste läsa igenom mina repliker några gånger bara så kan jag det nog sen. Vi ska spela upp på onsdag. Nu ska jag städa rummet och sedan räkna matte, ha det fint!

Sex stycken ida

 
Hej alla glada och sura!
Idag har jag varit i skolan, tittat på Svenska Hollywoodfruar, druckit te och ätit ostmackor, fått finbesök utanför mitt fönster av två klasskamrater, tittat på idrottsläxan som jag har inbillat mej att jag kan, ätit favvomaten - köttbullar och makaroner, blivit medlem på pottermore, målat mina naglar blåa, lagat mina hörlurar med hjälp av tejp och lyssnat på julmusik (i oktober? ja, jag längtar till jul) i mina lagade hörlurar. Rätt bra dag. Nu ska jag sätta på ett till avsnitt av dedära fruarna. Jag skriver med imorn eller senare!
Puss och kram från en glad Ida!

today

 
Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Hej alla!
Stog i kiosken nästan hela skoldagen, var väll rätt okej. Lite tråkigt då och då. Och min arm hoppade urled som den gör ibland (jag halkade i vintras i en backe och då hoppade den urled och sedan dess har den gjort det ibland) och det gör så jädra ont så på torsdag ska jag till sjukhuset. Sedan när vi var klara i kiosken och hade lektioner blev dagen helt usel, blev sur och grinig på att lärarna favvoriserar vissa elever och var bara allmänt trött och arg. Sitter just nu och pratar med några friends i skype men ska börja plugga nu. Hejdå mina favoriter!

åttonde i tionde

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Gomöra!
Sitter och försöker att få i mig en skinkmacka genom att tugga med framtänderna. Ser säkert jätte roligt ut. Men tänderna man brukar tugga med har jag super ont i och jag vet inte varför, jag får så ibland. Och nej jag har inte hål i dom. snart ska jag gå till skolan i det kalla vädret. Ha en bra dag alla!

Go' natt

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / stativ - nanomax 250

Blev ingen pluggning.
För mina kära vänner har lurat i mig att om man står i cafeterian så behöver man inte gå ifrån för att göra läxförhör eller prov. Får väll hoppas att dom har rätt och plugga sönder imorgon istället då. Nu ska jag sova, dröm sött, sov gött och allt de där!

söndagar... usch

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Kom hem för en stund sedan... Bloggade inget mer igår för sov ju hos mormor och morfar. Har söndagsångest och ska börja göra läxor nu. Dock fattar jag in ett piss av idrottsläxan, vi har fått ett häfte med text men vet inte vad vi ska göra med texten. Imorn står jag, Moa och Becca i kiosken/cafeterian så det blir väll inte en så jobbig måndag ändå. Nu ska jag packa upp och sedan försöka få tag på någon i min klass som kan förklara läxan.

Sjätte

Kamera: Canon Eos Rebel T3 Objektiv: 18-55mm  Och nej, den första bilden är inte likadan som den i det förra inlägget om ni trodde det.

Har sådan inspiration just nu och så mycket bilder, vill bara ösa på med en massa inlägg! Dock har jag ju inget att skriva till alla bilder förutom att man kan inte göra annat än att älska hösten. ♥

Godmorgon

Kamera: Canon Eos Rebel T3 Objektiv: På första bilderna -70-300mm Sigma På sista bilden - 18-55mm Stativ: Enbart på första bilden - Nanomax 250
Godmorgon!
Sitter i min pyjamas och har precis ätit frukost, (precis och precis, en timma sen kanske) scrambled eggs, mums! Tänkte gå ut och fota daggen i gräset snart om den inte har försvunnit än, sedan ska jag plugga för i har läxor tills måndag och tisdag. Och senare under dagen vid fyra nån gång kommer mormor och hämtar mej för ska sova hos mormor och morfar inatt. Ha en superbra lördag!

Drömmer mig bort...

 
Kamera: Canon Eos Rebel T3 Objektiv: 18-55mm

Drömmer mig bort och längtar som aldrig förr till julen. Sitter och lyssnar på förra årets jullista på spotify och tittar på massa julbilder på We♥It. Vi kan ju hoppa till första advent redan nu tycker jag.
Nu ska jag fortsätta med min barnsliga jullängtan, godnatt!

Kvällsrunda med Moa

Kamera: Canon Eos Rebel T3 Objektiv: 18-55mm På bild: Moa. Du är inte ful. Du är fin. Lyssna på mej, inte på spegeln och inte på din hjärna. På mej. Bra.

femte oktober

Kamera: Canon Eos Rebel T3. Objektiv: 70-300 sigma på första bilden.18-55mm på andra bilden. Stativ: Nanomax 250

Älskar hösten så enormt, älskar alla årstider har jag kommit fram till. Bra nu vet ni det. Snart drar man ut och möter Moa för att fota ute i mörkret. Kommer alltså behöva använda den inbyggda blixten och då brukar det inte bli så bra, men vi får väll se hur resultatet blir. Ses senare!

Autumn

Kamera: Canon Eos Rebel T3 Objektiv: 18-55mm Stativ: Nanomax 250

Tjabba!
Har varit en bra dag i skolan, kom hem och gick ut och fotade direkt så har jätte mycket bilder nu, blandannat dom ni ser här uppe. Så ska redigera lite nu under kvällen och sådär. Nu pratar jag med Moa, Micke och Viggo i skype, sedan blir det tacos med familjen ♥

Bra vecka hittills

Ojojoj, har hunnit med mycket denna vecka! I måndags följde jag med Moa hem efter skolan. I tisdags träffade jag Vikie. Igår gick jag, Jennifer och Becca på konfa och sedan lite senare på kvällen gick vi på gudstjänst. Och idag var jag i skolan och hade orienteringstävling, som ni ser på de två nedersta bildera så var vi enormt taggade, hade krigsmålning i fejjan och fula pannband på huvudena. VI KOM TVÅA. Men lika glada för det är vi för vi vann över alla andra nior, åttor och sjuor förutom den nian som vann. (jag går i 8A ifall ni undrade). Nu sitter jag och dricker flädersaft eller något, måste dricka mycket för vaknar varje natt av att jag får kramp i vaderna och antagligen beror det på vätskebrist. Jag ber om ursäkt för dåliga och fula iPhone bilder. Ska bättra mig på bloggningen och fotograferingen men har inte varit hemma så mycket denna vecka som ni ser.
Nu blev det alldeles för lång och tråkig text så jag skriver mer imorn skulle jag tro!
Kramar från mig!

¡Hola!

Kamera: Canon Eos Rebel T3 Objekt: 70-300mm sigma Stativ: Nanomax 250 På bild: Moa / Bilden blev väldigt stor...
Tjosanhoppsan osådär!
Är glad idag. Hoppas ni också är det. Följde med Moa hem efter skolan, vi höll på att kissa på oss, vi åt nudlar, tittade på Top Model och gjorde blåbärspaj. Så trevligt som det kan bli! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och har tråkigt. Imorgon ska jag träffa Vikie efter skolan, ska bli roligt! Kan ju också passa på och vara den där goda vännen som länkar Beccas blogg eftersom hon länkade min igår, så klicka HÄR så kommer ni till den grymmaste bloggerskan jag vet och känner! 

Follow on Bloglovin