Glad & Nyduschad

Gör te nu och ska sätta på en film, bloggar imorn igen. Ha det fint!

Home

Kamera: Canon Eos Rebel T3 Objektiv: 18-55mm
Jag är hemmaaaaa!
Har varit en super rolig helg, men är skönt att vara hemma. Ska snart packa upp allt och så. Sedan ska jag duscha. Tog inte med mig kameran till lägret så det kommer inte komma några bilder därifrån, nästa gång tar jag med den!
Ha det bra osådär.

Konfaläger

Har inte bloggat på nån dag. Är lat. Snart ska jag till kyrkansförsamlingshem och sen ska jag sätta mig på buss nr 3 och åka iväg till Åmål. Där ska jag sedan vara till på söndag. Har ingen aning om dom har teckning dit vi ska ens. Jaja, här kommer iaf ett collage från de senaste bilderna från min instagram.


läxor, prov, barnvakt

Kamera: Canon Eos Rebel T3 Objektiv: De två första bilderna- 18-55mm Den sista- Sigma 70-300mm Close up filter: +8 +4 +2 +1 enbart på den första bilden.
Hejsan!
Bloggade inte nått igår, orkade inte. Lider av lathet. Var en rätt bra dag i skolan idag, William och jag vann en tävling på hemkunskapen med den finaste rätten/det finaste upplägget. Kändes ju gött. Nyss gjorde jag SO läxan och nu ska jag  träna på matteprovet vi har tills på torsdag. Sen ska jag käka och efter det passa barn. Ha det prima!

Höstfärger

Kamera: Canon Eos Rebel T3 Objektiv: 18-55mm / Med closeup filter på den sista bilden

Hejsan!
Gudstjänsten var rätt okej ändå. Den höll på i en timma ungefär, sedan efter den så har jag varit med Mimmi hela dagen fram tills nu, vi har käkat godis och så var vi ute och fotade en stund :) Nu ska jag städa rummet och sedan göra klart en grej från Hemkunskapen som jag inte hann med på lektionen.

Sov gott

Godnatt, uppdaterar imorn igen! ♥


härliga lördag

Kamera: Canon Eos Rebel T3 Objektiv: Sigma 70-300  Stativ: Nanomax 250 / Fina Moa på bilderna!

Godkväll på er!
Ungefär vid fyra mötte jag Moa, vi har skrattat alldeles för mycket som vanligt, lockade håret på henne och sedan gick vi ut och fotade. Fick massa super fina bilder som jag inte får lägga upp för henne. Sedan nu på kvällen så har vi tittat på film, hon gick hem tjugo i tio tror jag :) Nu pratar jag med Mimmi i skype. Kan inte vara uppe lika länge idag för ska upp tidigt imorgon med tanke på att det är gudstjänst klockan 11 imorgon. Nu ska jag vara lite social med Mimmi, ha det finfint!

Shoot

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Hejhej!
Inget blev riktigt som planerat, ska varken träffa Jennifer och orkar inte dra ner till stan i detta väder. Istället så kommer Moa hit vid 3-4. Så undertiden när jag väntar så henne ska jag väll kanske läsa lite, gå ut och fota och sådanadära saker. 

birds

Canon Eos Rebel T3 + Sigma 70-300mm

Godmorgon!
Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Sedan ska jag väll försöka få tag på Jennifer, om du ser detta smsa mig! Har ingen lust att gå ner på stan idag, är skit väder, mörkt, grått och regnigt. Men får se hur det blir. Hör av mig senare, ha en bra lördag!

Nytt och höstigt

Massa härliga och mysiga höstbilder från We♥It. Har världens lust att fota löv ochsåntdära ute nu.

Då var designen klar.
Vad tycker ni? Själv blev jag väll relativt nöjd. Rätt enkelt och sådär, det gillar jag! Nu ska jag sova, godnatt :)

Skype, halsont, design

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / stativ nanomax 250
¡Buenas noches!
Sitter i mitt rum med taklampan tänd, rosiga varma kinder, ett pausat Gossip Girl avsnitt, datorn i knät och pratar med trevliga Mimmi i skype. Imorgon ska jag eventuellt träffa Jennifer, men det beror på. Jag ska iallafall till expert vad som än bestäms. Är ju utförsäljning och tänkte kolla om jag kan hitta en fjärrutlösare. Nu ska jag börja lite smått på en ny design, kramar till er!

Godmorgon - Mobilinlägg

Hej alla! Gick och la mej alldeles för sent igår och vaknade alldeles förtidigt idag. Har jätte ont i halsen, bara jag inte blir sjuk...

Detta pysslade jag med igår, kan säga att det var svin jobbigt och fingrarna gjorde ont efter.


Feathers

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / stativ nanomax 250

Hej alla!
Hade klänning på mig idag, har väll inte haft det en vanlig dag i skolan sedan typ 3:an eller nått. Men i denna klänningen så trivs jag som fisken i vattnet. Den är från H&M ifall nån undrar. :) idag var det ju skola som vanligt, sedan följde jag med Moa hem och hade det lika roligt som vanligt, hon är ju äntligen frisk den lille ungen. Lediga imorn också, gött! Ska vara barnvakt och skaffa pengar. Bloggar nog mer senare, nu ska jag pärla mina hörlurar!

Följ mig!




Följ mig på We Heart It! Heter idaso.

Yo!
Varit i skolan idag som vanligt, inget att berätta direkt. Har mest suttit inne på We ♥ It ända sen jag kom hem förutom att jag har målat naglarna, gjort engelska och lite matte. Nu snart ska jag hoppa in i duschen, sedan packa för imorn då vi har orientering i skolan, skulle göra allt för att slippa dra ut i skogen själv med en karta en regning dag. Efter det ska jag sätta mig i lugn och ro med en kopp te och titta på Gossip Girl. Ta hand om er! ♥

Duktigt.

Canon Eos rebel T3 + 70-300mm / Stativ nanomax 250

Godkväll!
Hunnit med mycket idag asså!  Varit i skolan från halv nio till halv fyra, gått hem och käkat taco rester som var kvar sen igår. Dammsög rummet. Dammade alla hyllor och kanter. Gjorde SO läxan. Så nu kan jag bara ta det lugnt ochsådär, ska nog sätta på nån serie på datorn nu, så jag hör av mig imorn!

sextonde

Lite blandade bilder från i torsdags och idag. Canon Eos Rebel T3 + sigma 70-300mm / stativ nanomax 250. | Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Hejsan!
Har inte kommit på hur min deisgn ska se ut... Jaja, får väll grubbla vidare på det. Förut var jag ute och gick 4 km så ska duscha nu, vi hörs! 

Svartvita Ida

Här har ni en Ida som gillar att gapa. Som pussar er medans hon har ögonen i kors. Och som är allmänt glad heltenkelt.
 
Hej alla som sitter vid en dator, iPad, mobil osv.
Hur mår ni? Själv mår jag toppen. Under dessa dagar jag inte bloggat så har jag hunnit med att käka tårta i skolan, sovit, varit mattant, tittat på Mio min Mio med mamma. (jag gillar barnfilmer osåntdära). Idag skulle jag egentligen haft trevligt med min underbara vän Moa men stackarn har gått o blivit sjuk. Så cyklade med mamma ner på stan istället och tittade på dansuppvisning och sedan fikade vi lite och efter det gick vi i lite affärer. När vi sedan kom hem bytte vi om och tog på oss gummistövlar för att sedan gå upp i skogen och plocka blåbär. Så imorn blir det mjölk med blåbär och strösocker till frukost, mums! Just nu sitter jag och pratar med Mimmi i skype, rolig tjej det där! Imorgon tänkte jag fixa lite på en ny design om jag kommer på hur jag vill ha den. Men ni får ha det bra, kramar från mig. :)

21.20

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ Nanomax 250
Hejsan.
Är rätt nöjd över idag ändå. Kom ju tvåa i allt jag var med i och sedan vann mitt lag/min klass stafetten mot alla andra 8:or vilket jag verkligen inte trodde vi skulle göra med tanke på att Elin (klassens, eller skolans typ bästa tjej på friidrott) hade ont så hon skulle inte va med och jag hade ont i mitt lår men sprang iallafall, men vi vann! Kändes gött. Gick inte ut och fotade när jag kom hem dock för var så himla trött. Så duschade ochsådär och nu på kvällen så har jag läst lite engelska och kollat på tv, ha det fint.

Friidrott

Tjo!
Sitter inne i arenan nu med Moa, har väll gått rätt bra. Kom tvåa i längd och tvåa i 60m :) Så nu har jg bara stafett kvar, efter den får vi sluta. Har ont i låret nu dock för sträckte det när jag sprang...
Bloggar när jag kommer hem, tänkte fota lite ute då också! :)

En tvåveckors gammal bild på mig o Moa!


Länkbyte


Gör ett länkbyte med Moa, en superfin och snäll tjej som jag har gått i friidrott med i några år :)  Hon är svin duktig på att blogga och hennes blogg är jätte fin så kika in! Klicka HÄR eller på bilden.

Förkyld?

Tror jag håller på att bli förkyld.. Har jätte ont i huvudet, känner mig tjock i halsen och när jag sväljer känns det som att huvudet blåser upp sig som en ballong som sedan sprängs. Får inte bli sjuk, har inte råd med att halka efter i skolan. Imorn har vi friidrottsdag, kommer knappast bli friskare där. Ska vara med i längd, 60m, stafett och hjälpa till med kulan för kan inte stöta nu med min arm. Men har packat allt och fixat god mat så jag klarar mig nog! :)

Ligger i sängen och ska sova nu ihopp om att bli bättre imorn, kl tio kommer det upp ett tidsinställt inlägg så gå in då!

Så bra låååt! Fix you - Coldplay. Bild från We♥it.


Mys

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Hejhej!
Rätt jobbig dag i skolan, trött som tusan. Så ska trycka upp mig i soffhörnet, dricka te, käka knäckebrö och läsa Hungerspelen, måste läsa den och Fatta eld igen så att jag verkligen kommer ihåg allt när jag börjar på den sista boken! Ha det fint!

Godnatt!

Har precis tittat klart på Snow White and the huntsman. Rkitigt bra var den. Ligger i sängen och ska sova nu, godnatt! ♥

Bild tagen igårkväll med iPhonen på solnedgången i gästhamn. Redigerad i Camera+ och Pixlromatic.


Städa, fixa tvätt, plugga.


Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Självklart ska det krångla och ta år och skriva ett inlägg.
Men igår så bloggade jag inget för var hos farmor hela dagen och träffade kusinerna. Sedan åkte jag hem till Becca och vi träffade Jennifer och Andreas. Hade det trevligt förutm att Andreas och hans kompisar skrämde ihjäl oss, min arm hoppade urled (har nått problem med den...) och att det var svinkallt. Men Becca och jag var jätte trötta när vi kom hem till henne och vi somnade ungefär vid halv ett. Idag så kollade vi på The woman in black, hade sett den innan men inte becca, den är så himla läskig. Sen så kollade vi på tv och sedan satt vi vid datorn typ, sen kom mamma och hämtade mig och nu ska jag typ städa rummet, dammsuga, fixa med tvätt och räkna matte. Är sjukt hungrig också, känner doft av grillat, gooootttt! Sen ikväll ska mamma och jag se på den nya snövit filmen! Ha det bra och njut av söndagsångesten!

United States of America ♥

Olympus E-450 , Canon Eos Rebel T3

Svar på kommentar

Kommentar: hihi hej! ser dig nästan varje dag i skolan och varje gång man ser dig blir man så himla glad för att du är en så himla goo tjej! ta inte åt dig av dom som säger annat!! <3
 
Svar: Ja hejhej! Nej men gud, tack! :$ Hehe, nästa gång du kommenterar, skriv ditt namn tack för annars måste man lista ut vem det är.. :S Haha!

Stickat

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm / Stativ Nanomax 250
Hejsan!
Den nya tröjan kommer från H&M, gillar den jätte mycket! Efter skolan idag träffade jag Vikie som jag inte träffat på år o dar, hade jätte roligt! Nu när jag är hemma så håller jag på och sortera bland alla bilder och sen ska jag redigera lite bilder från USA. Ha en fortsatt bra fredag!

Favourite



Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm Tröjan är köpt i San Francisco på Pier 39.
Tjolahoppsan!
Med favorit tröjan på blir dagen ett snäpp roligare, jag har haft en rätt kul dag i skolan idag, som vanligt typ. Skolan är ju rätt kul ändå, man skrattar ju minst en gång varje dag, och jag skrattar minst 10 gånger varje dag. Hade prov idag också, SO. Jag körde muntligt men hann inte klart så vi fortsätter imorn. Kändes bra på den delen vi hann med iallafall. Nu ska jag som vanligt göra läxor och sånt dära. Det är nästan det ända jag skriver om i min blogg. Plugg. Men jaja, är det mycket plugg i min vardag då ska det vara det i min blogg också! Ska dra nu, ha det finfint!

I skolan

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Tjabba!
Är i soklan just nu, har kort dag i dag så slutar tio i två. Skönt! När jag kommer hem ska jag titta lite på SO provet och sen plugga in lite spanska glosor. Hör av mig när jag kommit hem! :)

Frukost


Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm Fina vänner i skolan!
Godmorgon!
Sitter och käkar frukost nu, macka och te. Höll på o försova mig förut men jag hinner nog, annars skulle jag inte blogga nu om det var kris... Men det kommer ett tidsinställt under dagen så håll utkik! Ha en bra onsdag!

Oboy o macka


Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Tjosan hoppsan!
Slängde i mig en dubbel macka med skinka i och varm oboy till det när jag kom hem. Nu ska jag plugga som ett djur. Vi hörs senare eller imorn! :)

Bojorten








Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm Haha, skolans härliga slöjdlärare på sista bilden!
Hejhej!
Var på en båt (bojorten) förut på slöjdlektionen för att få inspiration till att göra något slöjdarbete. Man fick ta med sig kameran och fota för att kuna komma ihåg allt man såg osv :) Har en lång rast nu för vi hade vikarie på hemkunskapen så vi fick sluta 40 minuter tidigare! :D Nu snart har vi språk, spanska. Sen ska jag hem och plugga en massa och käka en halv pizza som är kvar från igår!

Varför?

Varför kan man inte få titta på den film man vill utan att nån ska behöva kommentera att den filmen är för fjortisar?
Varför kan man inte på tycka om Justin Bieber utan att folk ska kommentera och säga att han är gay/fjollig/sjunger dåligt.
Varför kan man inte tycka om att läsa bloggar utan att behöva få kommentarer om att "det bara är onödigt att läsa bloggar för att det står inget viktigt det står bara vad folk gör efter skolan"?
och varför kan man inte få ha drömmen att vilja flytta till USA när man blir äldre utan att få en kommentar om "hur ska ni skaffa dom pengarna? På bloggarna eller? HAHA" ?
 
Är lite arg som ni nog märker. Alla ska alltid kommentera saker och ting som bara är onödigt, för vad tror dom att dom kommer uppnå med sina spydiga kommentarer? Jag kommer ju knappast sluta drömma bara för att ni/du inte tror att jag kommer komma dit en dag. Tack för mig.
 
 

Med och tävlar!

Är med och tävlar om ett eget designat iphoneskal hos Aina! Klicka HÄR om ni också vill vara med och tävla!

Hej stressen

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Hej alla trötta och slitna efter första dagen på veckan.
Jag har väll haft en rätt ok dag i skolan, dock har vi så himla mycket just nu. Är verkligen stressad, glömmer saker hela tiden. I onsdags glömde jag pengar till klippningen och handduk till idrotten och idag glömde jag väskan med idrottskläder i mitt skåp så den är kvar i skolan... Ja, jag har läxor som behöver göras och prov som behöver tränas till. Så bara att sätta igång, ha det!

I vattnet









Canon Eos Rebel T3 + Sigma 70-300 Högt ISO tal därav dålig kvalité på bilderna.

Godkväll alla!
Har inte bloggat på rätt länge för håller på och flyttar över mina bilder från ett usb till några andra och det krånglar osv. Har haft en jätte härlig helg! I fredags tog jag det lugnt och kolla på tv och så med familjen, i går sov jag hos Moa och hade det jätte trevligt och idag var jag, Moa, Becca och Andreas i Karlstad för att shoppa! Vi har inte så mycket klädaffärer här i stan så om man vill ha nått så får man ta sig till K-stad. Jag hittade inga kläder dock men köpte Hungerspelen och Revolt, har Fatta eld sedan tidigare (hungerspelen är en bokserie, ni har nog hörttalas om filmen, läs böckerna. mycket bättre än filmen.) och köpte ett fint skal till min iPhone :) på kvällskvisten nu har jag räknat lite matte och kollat lite på provet vi har på torsdag, nu ska jag lägga mig och läsa engelskboken vi läser i skolan och till det dricker jag en super god smoothie som pappa gjorde nyss, ha det fint! ♥
 

Follow on Bloglovin