Hos Moa

Är hos Moa nu!
Men solen försvann så det blev inget med att sola så vi ska typ möblera o hennes rum och så, haha! Ska försöka ta lite kort idag också, men har inget att ta kort på. Haha.
kram

Frukost

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Godmorgon!
Vaknade vid elva eller nått skulle jag tro, gick upp och åt frukost och lite så och nart ska vi ta på oss och dra till Moa och sola! :D

Två från stugan

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm
Godkväll!
Sitter med Moa i mitt rum, hon ska sova här, och sitter med datorerna och lyssnar på underbara Justin Bieber.♥  Har också pratat lite om Liseberg som jag, Becca och Moa förhoppningsvis drar till på onsdag! :D Åskade och blixtrade förut också! haha, vi var lite rädda men det är ju himla mysigt också :) Ska städa mitt rum nu, Moa gillar tydligen att städa, nej men måste göra det om vi ska få in en madrass! Hejdå så länge♥

28

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Tja!
Sitter hos Moa nu, ska sova här ikväll. Har inget att skriva. Hejdå!

Butterflies

Canon Eos Rebel T3 + Sigma 70-300

Godmorgon!
Är hemma från mormor och morfars stuga nu! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, bara ta det lugnt skulle jag tro. Är inte så fint väder heller men tror att det kommer bli finare under dagen. Kommer uppdatera med lite mer bilder senare!
kram

---

Canon Eos Rebel T3 + Sigma 70-300mm

Ska packa nu, sedan titta på Gossip Girl! Ha en fin kväll! ♥

Tjabbaaa

Rätt så fula.

Hej alla!
Sov ju hos Moa igår till idag. Har haft det så himla kul med mina tjejer. Idag hjälpte jag Moa med hennes blogg, så gå in och kolla genom att klicka HÄR! Bloggar nog mer ikväll eller nått. Men imorgon drar jag till mormor och morfars stuga och där kommer jag inte kunna blogga för det finns inget internet eller täckning där ute. Sover där tills på fredag så förvänta er ingen uppdatering! Tjarå!

Tjugotredje

 
Canon Eos Rebel T3 + Sigma 70-300mm

Hej!
Har inte bloggat på länge så kände för att uppdatera! Idag har jag inte gjort så mycket men senare tror jag att jag ska träffa Moa, Becca och Jennifer! Men hör av mej senare eller imorgon! :)

Säljer min Olympus

Canon Eos Rebel T3 + 18-55mm

Goddag!
Om ni är intresserade av en sysstemkamera i bra skick så ska ni klicka på denna länk: http://www.tradera.com/olympus-e-450-med-tillbehor-auktion_340862_160130996
 
Idag vet jag inte vad jag hittar på.. Tänkte fota lite och sådär! Ha en bra dag! ♥
 

Baseball game

Canon Eos Rebel T3 + Sigma 70-300mm
Yoo!
Har inte gjort ett dugg idag. Bara varit hemma, gått i pyjamas hela dagen, fotat min gamla kamera som vi snart ska lägga ut på tradera (länkar på bloggen när den är uppe!), lyssnat på musik osv. Ha en fin kväll osådär!

Baby you're a firework!

Canon Eos Rebel T3 + Sigma 70-300mm Tagna på Disneyland.

Godmorgon!
Idag ska jag nog dra ut och bada med Jennifer, Becca och Moa. Sen måste jag hämta mitt minnsekort hos Mimmi, det sitter kvar i hennes dator... heheh. :s Jaja! Ha det fint!

Hejhopp

 
Godkväll mina vänner!
Vad har hänt hos er denna kväll då? Själv har man tittat på Gossip Girl och varit ute med hunden, är hundvakt åt mormor och morfars hund! :) Sov gott!
 

Femtonde juli

Canon eos rebel T3 + Sigma 70-300
Hej alla!
Idag tänkte jag följa med mamma och pappa till Lidköping, men jag orkade inte. Hehe, har inte gjort nånting idag. Kollat på tv och film! :D Ha en fin dag!

Disneyland C.A

Canon eos rebel T3 + 18-55mm

Madrid

Canon eos rebel T3 + 18-55mm
Sitter hos Mimmi,
har varit med henne hela dagen. Ska cykla hem vid typ kvart i elva, skriver mer när jag är hemma!

Los Angeles

Los Angeles, så himla stor stad. Helt sjukt vad stor. Går inte att förstå om man inte har varit där.
Hollywood skylten!

Walk of fame!

Inne i  själva "staden" typ.
Det var här Julia Roberts bodde i filmen Pretty Women där hon spelade en hora!

Sunset boulevard
Sunset plaza
Beverly Hills
Canon eos rebel T3 + Sigma 80-300mm

Fredag den 13

Canon eos rebel T3 + 18-55mm

Tjabbaaa!
Igår kom jag hem från Moa ungefär vid tolv, åkte sedan med mamma till mormor och morfars sommarstuga. Sedan hände det inte så mycket mer. Idag har jag varit hos farmor och hjälpt henne med hennes bilder på hennes kamera, får se om jag ska träffa några snart eller om jag bara ska vara hemma. :) Fredag den 13 idag också och har inte haft nån otur, men vem vet. Den kanske kommer!

Blandade bilder från vägen ner till L.A

The lone cypress i Monterey
Vägen vi åkte på ner till L.A , Highway one.
Hotellet vi bodde på, dagen innan vi var framme.
Santa Barbara beach

Los Angeles!
Alla bilder är tagna med  Canon eos rebel T3 + Sigma 70-300
Tjosan hoppsan!
Igår var det en låååång dag. Först var jag med Mimmi, sedan på kvällen gick jag till Moa och träffade massa. Jag och Becca sov sedan hos henne. Och jag ska sova här ikväll igen. Jag njuter va sommmarlovet och mår sjukt bra!
 

Sea Elephants

Canon eos rebel T3 + Sigma 70-300
Dessa sjöelefanter såg vi på vägen ner till L.A när vi åkte vid kusten på highway one. Fula var dom, och lät mycket men enormt häftiga att se! Dom låg och sola sej på en strand och ibland reste dom sej upp och började bråka.

Blandat från United States

Canon eos rebel T3 + Sigma 70-300
Godmorgon!
Ska göra mej iordning och duscha och så sedan ska jag ringa Mimmi! Ha en fin dag!

Monterey, California


Canon eos rebel T3 + Sigma 70-300
Tjenare!
Sitter med Jennifer i mitt rum, jätte sociala med varandra. Hon sitter med min mobil och nördar instagram och jag med min dator och bloggar. Tack för det fina inlägget Jennifer, pss på dig min fina! ♥ Idag har jag sovit/solat halva dagen och sedan hängt med Jennifer och några andra. Imorgon ska jag träffa Mimmi efter en hel månad, ska bli sjukt kul! :D Så jag kanske inte kommer blogga så mycket men kan fixa tidsinställda! (Y) Ha en fortsatt bra kväll! :D

GÄSTBLOGGNING.



Just nu är det Jennifer som skriver på Idas fina blogg! 

Så jag tänkte berätta om vad jag tycker om Ida. 
Hon är nog en av de goaste människor som går att finna, så himla gullig & go. 
Du finns alltid där och du ska veta att jag gör detsamma. Du betyder superduper mycket för mig & det hoppas jag att du vet! Hoppas att du vet om att det är många som skulle förstjäna att ha en sån underbar och go så det går inte att beskriva. 
Min fina lilla Ida, även fast du är lite konstig så ska du ska du veta att jag älskar dig superduper mycket ändå.  

PUSS, JAG ÄLSKAR DIG. 
 

Hemma!

haha, bild tagen av Moa o becca med Moas kamera.
Hej allaaaa!
Är hemma i Sverige nu! Direkt när jag kom hem packade jag upp och sedan drog jag till Moa, mötte upp Jennifer på vägen och hos Moa väntade denna fina kladdkaka med goda drinkar och hallon! Har fina vänner jag! ♥ Just nu sitter jag i Moas säng, helt slut. Ska väll blogga lite mer ikväll med bilder från resan och så! :D

Suck...

Canon eos rebel T3 + 70-300 Sigma
Orkar inte skriva nått, är trött och grini på pappas dator och på internetet. hade skrivit ett lååångt inlägg och sen bara slutar allt fungera som vanligt. Vill hem till MIN dator.

Follow on Bloglovin