Sista April

Olympus E-450 + 14-42mm / bild från i lördags när Moa och jag tvättade hennes hund!
Tja!
Nu ska jag ducha osv och sen ska jag väll käka nått innan jag drar till Moa, måste dock kolla när Jenifer och hon kommer inte till stan först. Heheh! Ha en fin Valborgmässafton!

Converse All Star / Vita Låga

Olympus E-450 + 14-42mm
Köpte dessa i fredags när jag var med Mimmi nere på stan. Skit snygga! Kostade 700 spänn på intersport!

Trerätters

Olympys E-450 + 14-42mm
Tjabba!
Har käkat trerätters middag här hemma nu, gött var det! Har haft en fin helg med Moa och en fin dag i stallet framförallt! Har varit världens härligaste väder idag också och imorn så är det valborgfirande så ska dra till hembygdsgården med Jennifer, Becca och Moa. Trevligt, trevligt!

Godmorgon!

Hejhej! Ska packa idrottskläder och så nu sen drar jag till skolan, ha en bra dag! ♥


trååkigt

fazer um gif

Vitsippor

Olympus E-450 + 14-42mm
HEJ!
Plockade vitsippor på vägen hem från skolan, kunde inte fota ute för det blåste som bara den men annars hade jag gått upp till skogen och fotat för det är jätte fint ute! Nu ska jag plugga igen... :(

Godnatt!

Ska sova nu, godnatt. Hehe, en bild jag redigerade i pixlromatic nyss! Tänkte också passa på och säga att jag har bloggar fyra ggr idag, fett stolt! ♥


Tjeno!

redigerad webbcam bild...
Tjenispenis!
Kom hem tidigt idag bara för att vi fick åka hem typ halv två eller nått från Presterud (gymnasieskolan jag va på).
Har pluggat lite nu, men somna nästan i min sköna saccosäck (även kallad puff för dom som inte fattar). Just nu sitter jag i skype med Becca och Jennifer och väntar på mat! Ha en fin kväll! ♥

It's a beautiful day!

Olympus E-450 + 14-42mm

Drar nu!

Till en gymnasieskola ska va där med halva klassen hela dan. Jaja, skriver mer när jag har kommit hem!

Te & NO

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ: nanomax250
Tjabbatjenahallå!
Ska plugga NO nu... Gjorde inte det igår, fastna framför datorn istället, hehe. Så skriver kanske senare!

22 april

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ: nanomax250
Hejhej!
Har precis ätit lunch, ska ta på mej nu och sedan kolla lite på NOn, vi har prov på fredag. Imorn är det skola igen och helgen tog slut på ett ögonblick. Men jaja, inget att klaga över. Det kommer ju en till helg nästa vecka, hehe. :D

Godnatt!


Mys!

Olympus E-450 + 14-42mm / stativ: nanomax250

http://www.picmonkey.com/

Nu har ju picnik lagt ner och det var många (inte jag) som redigerade sina bilder där. Men jag har sett många som har tipsat om PICMONKEY som är så sjukt kul att redigera bilder i! Det finns hur många effekter som helst och man kan få bilderna ur snygga! Så testa hörni!

Lööördag

Jag sitter i sängen för att jag inte orkade stå framför kameran.
Och om ni stirrar på bilden alldeles för länge och ser att jag har ett märke på min kind så ligger det till så att jag brände mej och rev mej på min locktång.
HELO!
Har ju vart lite frånvarande från bloggen i några dagar, har inte orkat bry mej. Idag har jag varit ute och sprungit, hurtig som jag är! Det gick bättre idag än i söndags när jag sprang med Maja... Hehe. Snart ska jag med och handla för att kolla om dom har nån fototidning på maxi, kanske kommer upp ett inlägg senare! Ha en bra lördags kväll och käka mycket godis och chips och drick fett mycket dricka!

I skolan...

Hejhej!
Sitter just nu i skolan och har rast. Inget viktigt, ville bara uppdatera litte! :)
Här har ni två charmiga bilder sen i måndags!


Regnbågen!

Olympus E-450 + 14-42mm

...alla såg den förutom jag. För alla lägger upp bilder på fb och instgram nu och om jag hade sett den kunde ju ja tagit värsta kortet! OMG! Hehe... Men vad har ni gjort idag då? :) Jag var ju ute och sprang med Maja, eller gick rättare sagt... Har väääärldens sämsta kondition. Jaja. Ska snart hoppa in i duschen och sen kolla på glee och senare mästarnas mästare. Skola imorn också så måste väll gå och lägga mej tidigt idag. Har väll vänt lite på dygnet kan jag väll erkänna. Ha det great!

Femtonde april

Olympus E-450 + 14-42mm Sämst bildkvalité på blogg.se
Godmorgon!
Idag ska jag träffa Maja, vi ska vara nyttiga och dra ut på en springtur. Haha, har inte tränat eller nått sen jag slutade i friidrotten, vilket va ett bra tag sen nu. Men ni får ha en bra dag!

¡Buenos días!

olympus E-450 + 14-42mm Enormt suddig bild, men testa själva att ta kort på en hund som inte kan va still.
Idag ska jag passa denna sötnos!
Bloggar antagligen ikväll igen. Ha en fin dag! :)

5 saker ni inte visste om mej

1. Jag tål inte skräck och jag är sjukt mörkträdd. Ända gången det får va mörkt är när jag ligger under täcket och ska sova.
2. Jeans är det bästa som finns. Använder jeans jäämt! Har fem par långa jeans, tre tighta och två vanliga. Har ett par jeansshorts och ett par trekvartsjeans (dock är dessa lite små). Och en jeans jacka pluss två jeansskjortor, en långärmad och en kortärmad! JEANS!!!♥♥♥ Och man får inte glömma mitt iphoneskal!... i jeans.

(den kortärmade skjortan är inte med på bilden)
3. Jag har sveriges torraste händer! :o
4. Jag hatar att handla kläder! Det är roligt om man hittar nått fint. Annars är det bara skit.
5. Jag fick glasögon när jag gick i fyran, såhär såg dom ut:
Känner mej enormt snäll som lägger ut bilder på mej när jag ser enormt kul ut.

Glad You Came

Tjenixen coolingar!
FREEEDAAAG! Har dock varit det hela veckan för mej, påsklov! Idag har jag inte gjort nånting, ska heller inte hitta på nått. Ska vara den lataste av dom latast. Vad har ni för er då? :)

Godnatt friends!


Raindrops

Olympus E-450 + 14-42mm
Godkväll!
Blev inget blogginlägg igår, hade annat för mej! Var på mitt livs tråkigaste vårmarknad, fick världens bästa present av bästavännen och tjocka mej med godis och chips när jag kom hem! Idag har jag varit hos farmor typ hela dagen och nu ska jag spela Sims (nörd)!
Hare bäst!

Sims 3

¡Hola amigos!
var på baknen imorse och satte in pengarna jag fick igår så att jag inte köper upp dom innan usa. Nu ska jag fixa med tvätten, bädda sängen och plocka lite i rummet och sen ska jag nörda Sims 3. Det är skit trist väder ute så man blir bara trött av att titta ut. Hoppas det blir bättre imorn när det är marknad här i stan (tror jag!?) ! Ciao, måste greja här hemma nu!

Snäcka

Olympus E-450 + 14-42mm (closeup +4+8 den första bilden)
Fick denna söta berlock av farmor idag till mitt armband, fint va!?
Har annars fått pengar till USAresan av släkten, tänkte försöka köpa en blixt till kameran när jag är där om jag hittar nån. Sånt är ju oftast billigare där än vad det är i sverige. :) Har annars haft en bra födelsedag! Sitter just nu och kollar på Alcatraz, eller nu är det nyheter imellen men det börjar snart igen. Det är as bra, slå på tv4!

Hairspray #3

Olympus E-450 + 80-300 / ISO 1600
Äntligen är bilderna från musikalen uppe (dom som är värda att se iallafall)!
Godmorgon alla! Idag fyller jag år, 14. Hehe, har fått en cykel (som ni redan vet om ni läste min blogg i typ mars/februari) och ett par hörsnäckor som passar i mina konstiga, små öron. :) Senare vid tre eller nått kommer släkten också! :D
Äntligen är bilderna från musikalen uppe (dom som är värda att se iallafall)!
Godmorgon alla! Idag fyller jag år, 14. Hehe, har fått en cykel (som ni redan vet om ni läste min blogg i typ mars/februari) och ett par hörsnäckor som passar i mina konstiga, små öron. :) Senare vid tre eller nått kommer släkten också! :D

Hairspray #2

Olympus E-450 + 80-300 / ISO 1600

Påskägg

Olympus E-450 + 14-42mm

Hairspray #1

Olympus E-450 + 80-300mm / ISO - 1600
Godmorgon!
Har ni haft en bra påsk hittills? det har jag iallafall, och imorgon fyller jag år också och sedan är det påsklov! Härligt! Vad ska ni göra idag då? :)


Glad påsk!

Tråkig blogg jag har. Sitter här och väntar på att alla bilder från musikalen ska laddas över till datorn... Senare ska jag hem till mormor och morfar och måla påskägg med kusinerna, mysigt! Glad Påsk på er! ♥

Musikal!

Har ingen bild, men tänkte slänga in ett inlägg! Ska om några minuter cykla ner till stan för att kolla på en musikal. Skulle egentligen ha gått igår men hade ingen att gå dit med men nu hittade jag några snälla vänner som skulle ner och kolla så nu måste jag dra!

Storebror

Olympus E-450 + 80-300mm / stativ: Nanomax250 / På bild: Oscar, bror
Hejhej!
Blev inget inlägg igår, hjälpte mamma att sätta ihop en hylla när vi hade kommit hem från K-stad och det tog typ resten av dagen. Idag har jag vart med mamma på Mio och Maxi och sedan varit hemma och fixat lite. Skriver kanske mer senare, mår inte så toppen bra just nu så vi får se.. Mitt huvud typ sprängs.

Follow on Bloglovin