En natt med klassen


Snodde en bild från Sanna också där jag har marshmallow i hela håret, haha!
Hade en jätte bra dag igår!
Började med att jag och William gick till Ica och handlade mat (jag handlade mat, han köpte godis) och sen gjorde jag iordning allt jag skulle ha med mig osv. När vi väl kom fram så var Sanna, Elin och Oskar redan där och vi satte upp alla tält, senare kom Oliver och Albin också :) Vi åt, gjorde upp en eld, badade och bara myste hela kvällen. Hade det superbra verkligen! Idag vaknade vi vid nio och gick upp och packade ihop allt vid kvartöver ungefär, sen åkte alla hem och sen dess har jag inte gjort någonting förutom att gäspa, packa upp och måla naglarna. Imorn ska jag som sagt träffa Nellie och på fredag ska jag ut till mormor och morfars stuga och sova där till söndag, då ska mormor och jag bada och sådär om det blir fint väder då deras stuga ligger rätt nära en badplats :)

Vinbär

Canon Eos Rebel T3 + 50mm
Hallå!
Väcktes av någon lastbil eller nått, kan ha varit sopbilen, dock lät det som att de försökte komma in i garaget så var tvungen att gå upp och kolla vad de höll på med men precis då åkte de. Har haft ont i huvudet ända sen dess iallfall. Idag har jag inte planerat något, ska nog städa mitt rum och annars bara spela tvspel eller titta på tv. Imorgon däremot så ska klassen ut till jutviken och tälta, ska bli roligt! :) Sen bestämde jag nyss med Nellie att jag ska fota henne på torsdag, ska bli superroligt! Inte träffat henne sen matteskolan förra sommaren :) Men nu ska jag ta något att äta, kram på er!

Tjugosjätte

Canon Eos Rebel T3 + 50mm f/1.8

Är så himla sugen på att gå ut i skogen och fotografera idag! (hade varit bra om jag hade haft en modell)
Hoppas på lite solsken eller mulet, regn funkar också bra. Är så himla inspirerad av blandannat instagram, tumblr och flickr. Jag exploderar. Men först och främst ska jag äta frukost, haha.

Dress

Canon Eos Rebel T3 + 50mm f/1.8
Hejsan
Gick upp tjugo över tolv i dag och åt frukost och läste, sedan la jag mig ute i solen men den försvann så satte mig här. Nu är den dock tillbaka så ska gå ut och lägga mig igen :)

Godnatt

Canon Eos Rebel T3 + 50mm f/1.8

Playing with the light

Canon Eos Rebel T3 + 50mm f/1.8  Stativ: Nanomax 250

Hallå!
Idag har jag varit ute i mormor och morfars stuga och fikat med mamma och pappa, sen har det inte hänt så mycket mer :) Igår träffade jag Mimmi, vi hade det trevligt som vanligt! Imorgon har jag ingen aning om vad jag kommer göra men det kan vara skönt att inte ha något inplanerat också :) Nu under kvällen täckte jag titta på det nya Pretty Little Liars avsnittet och även på damfotbollen, ha en fortsatt trevlig kväll!

Höga kusten

Canon Eos Rebel T3 + 50mm 70-300mm

Sommarmorgon

Har precis kommit ur duschen, sitter i pyjamas ute på altanen och äter frukost bestående av jordgubbar, socker och mjölk. Som pricken över i:et så har jag Gabrielle Aplin sjungande i öronen. Idag ska jag tillbringa dagen med William, vi ska bada i hans pool, skit gött kommer det bli! Ha en fin sommardag alla ❤

idasoderman på instagram


Inhandlat

Canon Eos Rebel T3 + 50mm f/1.8 / Smågrejer jag köpt under veckan
Hallå!
Igår när vi skulle åka hemmåt så bestämde vi oss för att åka ända hem istället för att stanna upp och sova :) Det gick jättebra och vi var hemma ungefär vid 19.00 och då åt vi hämtmat. Idag har jag inte gjort ett skit, bara latat mig! Nu ska jag sätta på det senaste avsnittet av pretty little liars och fortsätta ta det lugnt, kram!

Umeå

Marimekkoskal från en butik i Örnsköldsvik
Hej alla glada solkyssta människor!
Sitter just nu på ett hotellrum i Umeå och ska strax knalla ner till O'Learys där mamma och pappa redan sitter och dricker drinkar skulle jag tro :) Lämnade pappas släktingar i Råsjö igår då vi åkte vidare till högakusten, vi sov på ett hotell någonstans i trakten, där hade dom supermysiga fiskestugor som vi åkte förbi och kollade på imorse innan vi fortsatte vår resa upp till Umeå. Har handlat rätt mycket idag dessutom men det kan ni få se när jag kommer hem. Imorgon börjar hem färden och vi kommer övernatta någonstans påvägen då resan är så lång så vi räknar med att komma hem på fredag! :) Ha det fint ♥

Råsjö & Haverö strömmar

Canon Eos Rebel T3 + 50mm 70-300mm

Råsjö

Canon Eos Rebel T3 + 50mm f/1.8

Fyndat märkesklä'r

Tre pikétröjor från North Sails, Henri Lloyd och Tommy Hilfiger. Den röda är gentligen mycket mer åt det rosa hållet när man ser den utanför bild.
Ett par skor från Vagabond.
 
Hallå!
Igår när vi kom fram så åt vi grillat med massor av folk från släkten, det var hur många barn som helst kändes det som men vi hade det trevligt och maten var god!
Idag åkte vi in till Stockholm Quality Outlet och shoppade lite, är supernöjd och det var rätt så billigt! Ikväll väntas också god mat, tacos! Har inte ätit det på hur länge som helst då vi mest brukar grilla eller så på sommaren så det ska bli supergott :) Imorgon åker vi vidare uppåt i landet, tror vi kommer sitta i bilen i ungefär 5 timmar eller nått, hellre det än tre timmar till om vi hade varit kvar i värmland och skulle åka. Men nu tänkte jag läsa lite bloggar och så, ha det bra!

Käkar

Sitter och äter och ska strax hoppa in i duschen och sedan packa klart väskan! Trevlig helg finisar ❤

instagram: idasoderman


Lever sommarlovet fullt ut

Canon Eos Rebel T3 + 50mm f/1.8
Har varit ledig i ungefär sex dagar nu och har hunnit med så mycket!
Hela denna veckan har bestått av att cykla runt lite överallt, träffa kompisar (framförallt Mimmi, nästan träffat henne varje dag), varit hundvakt, äta god mat, åka moppe allra första gången vilket var skit läskigt och komma hem kl tolv varje natt. Idag ska jag träffa Mimmi på stan en stund för måste lämna tillbaka hennes jacka som jag lånade igår när jag cyklade hem, ska nog köpa ett nagellack där nere också :) Imorgon åker hela happy family till Stockholm där vi ska sova två nätter vad jag vet, sedan fortsätter jag, mamma och pappa upp till norrland! Har ingen aning om jag kommer blogga eller inte, men ni märker ju det.

Tjejer och teknik

Massa bilder från första veckan av teknikkursen! Canon Eos Rebel T3 + 50mm

Citron

Canon Eos Rebel T3 + 50mm
Godkväll!
Har varit en bra dag på teknikkursen idag, inte lika långtråkigt som igår iallfall :) Imorn är det sista dagen, känner att jag verkligen behöver sommarlov nu. Har inte varit ledig i en hel vecka sen det var påsklov! Men har haft superroligt dock så jag ångrar mig inte en sekund att jag sökte, man träffar ju nya personer som man får lära känna vilket nog har varit det roligaste! Nu ska jag nog titta på en film och sedan sova, kram!

Follow on Bloglovin