30/12

 

Sunset 28/12

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / Tagna från bilen, därav tagna i all hast så de är väldigt brusiga och allmänt dåliga

Tjugoförsta

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / Julgran

Green

Canon Eos Rebel T3 + 50mm

Martina

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / På bild: Martina

Natten går tunga fjät

Canon Eos Rebel T3 + 50mm

Morning beauties!

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / Nellie
Ha en fin måndag friends!

babbel

Mobilbild från februari, fint tycker jag
Gick sådär när vi sålde förut. Vi fick inte värst mycket sålt och mina fötter frös typ till is. Men gruppen efter oss sålde slut på allt, super ju! När jag kom hem sprang jag bokstavligt talat till kamin och värmde fötterna. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag förutom att skotta och äta. Ska strax dricka varm choklad med mamma dessutom, behöver egentligen skriva om trä och stens egenskaper och skriva materialanalyser men det pallar jag verkligen inte. Längtar lite till veckan som kommer nu, har ingen söndagsångest. Ska bli skönt att få dagarna avprickade, då får man samtidigt uppgifter, uppsatser och rapporter överstökade. Sen är det lucia på fredag också, ska bli himla fint. Tror till och med att kameran får hänga med till plugget då. Ha en fin kväll peeps!

Bara för att detta är intressant och viktigt

Klicka här(del 1), här(del 2) och här(del 3).

2 advent

Canon Eos Rebel T3 + 50mm
Godmorgon!
Hade en supermysig kväll igår! Först så drack vi oboy och åt massa gott, sedan började vi med spelet. Jag vann mitt eget paket, haha ville ha det så gärna! Det var några silverringar :) Efter vi hade spelat klart så pratade vi ch tittade på film, kom hem efter 23.00 någon gång. Supermysigt var det verkligen! Nu ska jag åka ner på stan och stå och sälja kakor och lussebullar!

Christmas gifts

Canon Eos Rebel T3 + 50mm
Hallå!
Mina planer för idag är att skriva klart en teknikuppgift som ska vara klar på måndag. Senare på eftermiddagen/kvällen så ska jag gå till Ida och vi ska sedan gå till Sanna. Där väntar massa tjejer med både bra och dåliga juklappar. Vi ska nämnligen spela/leka en julklappslek. :) Ska bli supermysigt verkligen! Ha en fin lördag, kram ♥

Snow

Canon Eos Rebel T3 + 50mm
Hejhej!
Idag vaknade jag upp till snöstorm. Mysigt med lite snö äntligen men inte lika gött att gå till skolan med motvind och snöoväder. Efter skolan gick jag och Ida ner till stan och köpte julklappar och sedan fikade vi på coffé corner. Har alla mina julklappar klara för iår nu, känns superbra! Sitter just nu och pratar med Ida i skype och ska trax försöka fixa en bloggdesign till henne. :) Ha en trevlig helg alla!

Fina Ida

Canon Eos Rebel T3 + 50mm

Bilder som aldrig publiceras

Exempel på bilder som aldrig läggs upp, synd för de är himla roliga. // Från fotograferingen den 13onde november

Skymning

Canon Eos Rebel T3 + 50mm / På bild: Nellie

Porträtt 1 december 2013

Canon Eos Rebel T3 + 50mm

Follow on Bloglovin